Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długa suknia

Czy wypada mi założyć taką sukienkę?

Polecane posty

Gość długa suknia

Witam! Chciałabym się od was dowiedzieć (ja osobiście nie miałabym do nikogo żalu na miejscu panny młodej) czy wypada na ślub i wesele założyć długą suknię, np. Ambra Cerimonia lub TFNC Alida. To są tylko przykłady, bo żadnej jeszcze nie wybrałam. Mój mąż będzie świadkiem, więc będziemy siedzieć przy stole razem z państwem młodym. Panna młoda nie będzie skromnie ubrana, więc żadna z tych sukienek nie powinna jej przyćmić. A ja nie chcę mieć krótkiej sukienki, bo moje nogi nie nadają się do publicznych wystąpień (nie są ani krzywe, ani grube).

Gość gość
ja jako świadkowa miałam długą czerwona suknię długa suknia jest elegancka byleby nie biała /kremowa/pudrowa

Gość gość
wklejałam twoje nazwy ale pokazuje się dużo kiecek, lepiej by było jakbyś wkleiła zdjęcia

Gość gość
tobie anito bedzie pasowac:)

Gość gość
będzie pasować,moja świadkowa miała taką samą tylko beżową,jak panna młoda to normalna osoba to bedzie ok.ale jak jakś histeryczka to sie nie spodoba,ja nie rozumiem stwierdzenia ze mozna przyćmić pannę młodą

Gość gość
śliczne te kiecki i spokojnie będą pasować

Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych i wieczorowych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka