Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asse

Zwariuję

Polecane posty

Gość asse

Jestem w ciąży i zaczynam nienawidzieć swojej teściowej, włazi mi na łeb, wykupuje niepotrzebne rzeczy, radzi zwariuję!!!!!

Gość gość
A co kupuje? :p

Gość asse
Mam 25 pajacyków rozmiar do 6 miesiąca, ona o tym wie i przynosi mi kolejne 6 na rozmiar 56 kupiła mi przedwczoraj 7 koc

Gość gość
moja to nic nie kupi bo mowila ze nie chce zostac babcia, a jak juz ja zostanie to wnuka z daleka od niej....nie klamie...tak powiedziala....

Gość asse
pościel mi uszyła i wyhawtowała nie wiem ile na to wydała ale brzydka nie chcę takiej body rozmiar 50- 6 szt po 27 zł za szt przecież to na wcześniaka

Gość gość
Ojej z tymi kocami to tak serio? A ładne to chociaż?? Powiedz jej, że szkoda kasy bo dzieci szybko rosną, co ona zapomniała. Sama miała dzieci przecież

Gość gość
ciesz się, że kupuje i że się interesuje, no ale synowe na kafe zawsze maja cos do teściowych i nigdy wam nie dogodzi

Gość gość
Kupuje - źle, nie kupuje - źle, za dużo - źle, za mało - źle :D

Gość gość
Ohoho jaka mądrala, wszystko fajnie ale co za dużo to niezdrowo

Gość gość
jak ma za dużo, to niech cześć sprzeda na allegro, a nie najeżdża na teściową

Gość asse
już wam tłumaczę po co koce otóż moje kochane dziecka po kąpieli nie wyciera się ręczniczkiem tylko zawija w pieluchę tetrową a potem koc, poza tym co najmniej dwa miesiące trzeba dziecko krępować, czyli zawijać ciasno w koc i nie ma prawa się ruszać oooo Tak tłumaczy

Gość gość
Ale to jej kasa chce niech wydaje ciecz się ze kupuje. Ja urodziłam dziecko 56 cm a body 50 było przez dwa mies dobre zależy od rozmiaru jak się nie przuda trudno schowasz albo oddasz komuś. Moja teściowa tez ciągle kupowała od 5 mies ciazy w efekcie mam 15 sukieneczek rozmiar 56 i 62 ubrala po dwa razy i leża w szafie ale nie narzekam kupuje z wlasnerj woli wiec mi to nie przeszkadza jedynie zadugertowalam ze może większe by kupiła to kupuje i male i duże:-)

Gość gość
sprzedaj na alegro tesciowej powiedz ze zniszczyly sie w praniu

Gość gość
poczekaj jak urodzisz :D to się dopiero zacznie, podaję przykładowy repertuar - dlaczego nie nosisz - dlaczego płacze, jest chore, - dlaczego płacze jest głodne - dlaczego płacze, chce mu się pić - dlaczego placze, jesteś złą matką - dlaczego płacze, kochaj to dziecko - chodź do babci, niedobra mama! - dlaczego nie karmisz piersią - dlaczego karmisz mm - dlaczego to dziecko jest tak ubrane cieńko - dlaczego to dziecko nie ma czapki - dlaczego to dziecko codzinnie myjesz tak mniej wiecej :D

Gość asse
sprzedaj na allegro a potem przyjdzie i zapyta gdzie ten zielony kocyk, który Ci dałam. Ale nie zapyta co mi trzeba, co mam tylko kupuje sama 3 paczki pieluch pampers 1, karuzelę nad łóżeczko, którą mam, fotelik, który mam

Gość gość
Co to za jakaś teoria z tym krępowaniem dziecka?

Gość asse
Ostatnio mi powiedziała, że dzieci to się krępuję i ona przyjdzie i mnie nauczy bo to co najmniej 2 miesiące trzeba

Gość gość
Moja babcia mi próbowała wciskać ubranka po moim rodzeństwie rodzonym oraz ciotecznym, najstarsze ma 11lat, najmłodsze 6lat. I to tak leży u babci. Powiedziałam, że nie mam miejsca w tak małym mieszkaniu żeby trzymać rzeczy zbędne, po co mi dla dziewczynki szlafrok z bobem budowniczym albo ubranka na 6lat, skoro jeszcze nie urodziłam. To stwierdziła "bierz, komuś się przyda" ale nie dałam się :D

Gość asse
podejrzewam, ze jak urodzę to wejdzie mi na łeb, do tej pory ją lubiłam, widywałyśmy się raz na miesiąc a teraz jej nie cierpię do tego stopnia, że mam ochotę spakować się, zostawić męża i uciec żeby tylko jej nie oglądać.

Gość gość
Teściowa jakaś w starszym wieku jest??

Gość asse
koło 60

Gość gość
Myślałam, że z 70 :P no nic, można Ci jedynie doradzić żebyś się nie dała

Gość gość
wow moze powiedz ze jak juz to niech mu zbiera na studia :D ale serio mogłaby kupować większe, no i przede wszystkim spytac co się przyda... a ciekawe jaką minę by miała jak po spytaniu gdzie ten kocyk usłyszałaby, sprzedałam po cholere mi 7 kocyków :P