Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rejkiavik

czy miłość jest przzereklamowana

Polecane posty

Gość rejkiavik

czy miłość jest przereklamowana?.czym wogóle jest miłość?czym jest związek?moze zwiazek to zycie dwojga ludzi w jednym domu gdzie każdy chodzi do pracy gdzie jedza obiady uprawiaja sex ...Jak ludzie wyrażają chęć bycia ze sobą?dla mnie miłość jest utopią niewierze że takie coś istnieje, jak tu kur.a żyje to niczego takiego nie zaznałem bo świat jest szary i pusty

Gość gość
Wiesz co, a ja poznałam fajnego faceta na sympati. niektórym się wydaje ze to nie dla nich, takie portale, i ze seks i tak dalej tylko. A ja poznalam prawdziwna milość, zwiazek, Wiem, że mozna kochać i być kochanym... Nie wiedziałam jak zaczac, w ogoel w to nie wierzylam, nie chciałam, ale zrobiłam to z nudow, zarejestrowalam się. Bylam 5 miesiecy tam, pisalo do mnie duzo dupków, ale ja wiedzialam czego szukam i kogo. jeśli tylko sie postarasz, jeśli wiesz, kogo szukasz, a nie tylko, kogo nie szukasz, to może się udac. Spróbuj.

Gość gość
miłość jest przereklamowana seks jest przereklamowany życie jest przereklamowane śmierć jest tym na co czekamy od chwili urodzenia

Gość gość
Miłość , zakochanie jest piękne przez pierwsze pół roku- roku, potem klapki spadają z oczu i jest z każdym dniem coraz gorzej. Seks juz nie ten, coraz czesciej sie mysli o tym zeby iść spać a nie kochać się, coraz wiecej problemów, partner ma coraz więcej widocznych wad, coraz czesciej płaczemy. Milosc jest przereklamowana a seks tym bardziej.

Gość gość
14:01 gość A ty ile ejstes z tym facetem z symatii? Pół roku?? zobaczymy co powiesz po 1,5 roku