Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu je przyjął na facebook a mnie nie

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem pytanie brzmi dość głupio , nie nie jest to mój jedyny problem niestety , ale z taką sprawą jak ta chciałabym się podzielić tutaj na forum Zapisałam się na takie zajęcia , byłam tam nowa i chodziłam 2 tygodnie , spotkałam trenera i od razu wiedziałam ze nie będę mogla o nim długo zapomnieć , po prostu się zakochałam , teraz jak 12 latka myślę o nim codziennie i czuje się tak strasznie żałośnie że nie można tego opisać. Ja jestem w liceum , on skończył już AWF więc jest kilka lat starszy , ma 25 wydawało mi się , że mnie powiedzmy polubił , patrzył się często , pozwalał mi przychodzić parę minut później , wydawało mi się ze widzę w jego wzroku to coś , jego zachowanie było dziwne Musialam zrezygnować bo nie pasowaly mi terminy , umowilam się tak ze jak się zmieni może plan w następnym miesiącu to znowu się zapiszę Zaprosilam go na facebooku , on ma w znajomych z grupy jakies 2 dziewczyny , natomiast mnie nie przyjął chociaż już wchodził na facebooka Nie wiem czy wybiera sobie kogo przyjmuje a kogo nie , i od czego to zależy , czy nie przyjął mnie bo już tam nie chodzę , nie wiem.. Ale to dla mnie oczywisty znak że się wogole nie liczę

Gość gość
on cię kocha, zrobił to, żebyś o nim myślała. inteligentny wysportowany romantyk:)

Gość gość
jezeli facet jedną dziewczynę traktuje inaczej niż inne, to znak, że mu się podoba

Gość gość
Naprawdę tak myślisz czy próbujesz robić sobie żarty z biednej zakochanej osoby ? :) On nie wie czy wrócę powiedziałam ze jeśli będzie plan pasował to tak , ale w tej sytuacji , jeżeli mnie nie przyjmie to będzie dla mnie znak ze ma mnie totalnie gdzieś i lepiej zebym nie wracala bo jak będę go widywala to będzie jeszcze gorzej... ale nie widuje już go od jakiegoś czasu od kiedy się wypisałam i nie jest wcale lepiej Zawsze sobie musze komplikować zycie , jakby było mało problemów to jeszcze to.. Myślę ze go więcej osob zaprosilo na facebooku , a on ma tylko 2 z grupy ,więc może sobie jakos to wybiera , kogos kto dluzej pracuje z kim ma jakiś lepszy kontakt.. nie wiem..

Gość gość
Nie wiem czy traktuje mnie inaczej , bo pewnie nie tylko mnie nie przyjął.. tzn domyślam się ze więcej dziewczyn i chlopakow tez zaprosilo go na facebooku , chociaż pewności nie mam no a on przyjął tylko dwie

Gość gość
mysle ze skoro juz nie chodzisz, to cie zapomnial juz i nie kojarzy, a osob nie znanych nie przyjmuje.

Gość gość
Boże a skąd my mamy wiedzieć dlaczego cię nie przyjął? :o Myślisz, że w jego mózgu siedzimy. Współczuję wam ludzie, tylko ten facebook i facebook.

Gość gość
Nie tylko facebook i facebook , ale żadnego innego kontaktu teraz z nim nie mam , i zaprosiłam go to niby tylko portal społecznościowy tym bardziej nie rozumiem czemu nie przyjął zaproszenia Nie sądze żeby mnie nie kojarzyl , bo nie chodze od jakiegoś tygodnia , wiec raczej mnie nie zapomniał :) do tego mam zdjęcia Jedni piszą ze zrobil to specjalnie , inni jeszcze co innego.. Nie mowie ze macie zgadywać co siedzi w jego móżgu ,czemu tak zrobil , pytam bo się zakochałam i nie zachowuje się normalnie zrozumcie mnie..

Gość gość
Może przyjmie cię ale nie chce od razu , tak jak ktoś napisał to taki jego sposób ? chociaż nie wiem w sumie ma już 25 lat może związek z tak mloda dziewczyna nie wchodzi dla niego w grę wiec nie chce niczego ze tak powiem zaczynać , woli zostawić ta relacje taką jaka jest

Gość gość
faceci są dziwni

Gość asasasd
Koleś już po studiach, a ty dopiero w liceum, przecież dla niego to Ty jesteś dzieciakiem jeszcze.

Gość gość
no dzieckiem wiekowym i mentalnym:-D uuuu biedactwo :-( nie przyjal trenerek na wiesbooka? :-( no przykre,jestem z Toba:-( hahaha:-D:-D:-D ale problem niech to dundel:-D Srednio z Twoim rozwojem jeszcze wiec sie nie dziw,ze na Ciebie nie poleci ale w przyszlosci masz szanse popracuj nad soba stan sie madrzejsza a szanse wzrosna;-)

Gość gość
Ale 7 lat różnicy to tak dużo ? Teraz o wygląda trochę inaczej , ale przecież za kilka lat ta różnica nie będzie taka widoczna Ja mieszkam za granicą , tutaj spotykam dużo par z widoczną różnicą wieku , ta nie jest taka duża No to co ja mogę zrobić jeszcze... jak wchodzę na stronę i widzę powiadomienie to zawsze mam nadzieję ze przyjął zaproszenie Przecież to by nic nie znaczyło nawet gdyby je przyjął , więc co mu zależy..

Gość gość
ale ten wiesbook nasral wam w glowach:-D kuzwa laska siedzi klika i czeka przy ekranie hahahaha no zarabiste macie teraz zycie:-D

Gość gość
Noi po co te wszystkie złośliwe komentarze ? :) Tak jak pisałam to nie jest może jakiś problem , w życiu zmagałam się z innymi poważniejszymi i cały czas coś dochodzi , nie jest lekko , ale to nie znaczy że nie mogę czuć się tak jak się czuje , bo się zakochałam. Sądząc po twoim komentarzu , mentalnie jestem sto stopni wyżej od ciebie , a wiek nie ma tutaj znaczenia , chyba że dla ciebie to jakiś wyznacznik w takim razie napiszę ci że mam 18 lat i dowód , teraz dla ciebie jestem dojrzała i dorosła ? ręce opadają ;)

Gość gość
Nie siedze i nie czekam , ile razy mam wam jeszcze tłumaczyć o co chodzi ? Nie mam z nim już zadnego kontaktu , więc liczyłam chociaż że przyjmie to zaproszenie Temat brzmi jak brzmi wiedziałam że się większość doczepi

Gość gość
laska to byla czysta kpina z zartem a nie zlosliwosc:-P i nie,nie jestes wyzej bo bedac tak stara baba placzesz,ze Cie jakis koles nie przyjal na fb? To jest problem? Moze dla przedszkolaka. Wiesz co robi dorosla osoba? Po prostu rozmawia i uwaga! bezposrednio. Wiek nie ma zadnego znaczenia ale babo Ty widzisz duzy problem nad ktorym lamentujesz w postaci...nie przyjal mnie a ją tak. Uwazasz,ze to dojrzale?

Gość gość
Możesz nie zakładać o mnie tematów ;), błagam Cię. Myślisz, że nie zauważyłem jak na mnie lecisz? Otóż zauważyłem, ale nic z tego nie będzie, więc chciałem Cię troszkę ostudzić. Znajdziesz jeszcze chłopaka w swoim wieku :). Miłego dnia.

Gość gość
Poza tym idz,zagadaj,zlap kontakt wyczujesz czy jest szansa czy jej nie ma. Jak bedziesz taka bierna to bedziesz sobie marzyc do smierci

Gość gość
Oczywiście że mogę nie zakładać o tobie już tematów , ale jestem zaskoczona jak świetnie umiesz pisać po polsku , myślałam że znasz tylko język niemiecki :) noi po co piszecie taki bzdury ? tak jak pisałam nie mieszkam w Polsce , więc sobie darujcie

Gość gość
Das bin ich und ich kann polnisch sehr gut.

Gość gość
Nie chodzę już na te zajęcia , po są w godzinach które mi nie pasują , zaczym bym dojechała metrem ze szkoły to już by się skończyły Więc nie mam za bardzo jak tam iść , bo co miałąbym mu przerwać i powiedzieć wprost wiesz co podobasz mi się ? Dla mnie 7 lat różnicy to nie dużo ale myślę ze dla niego mógłby być to problem , zresztą nie wiem , ale czuje się z tym dość głupio Mam ochote czasem spakować się i wrócić do Polski same dziwne rzeczy mnie tu spotykają

Gość gość
kazda wymowka jest dobra a jak sie chce to wszystko mozna,nie umiesz walczyc. Mozesz nie isc do szkoly,mozesz sie zaczaic, wiele mozesz. A skoro nawet nie umiesz zagadac to nie mozesz miec tego faceta,trudno ale sama tak chcesz

Gość gość
to wszytsko zalezy od tego jak sie na to patrzy ale na ogol to dobrze moze wyjsc :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
skoro facet dawał jakieś sygnały można było wyczytać że nie jesteś mu obojętna a teraz nawet głupiego zaproszenia na facebooku nie chce przyjąć to nie jest wart twojego zachodu :) czemu tylko ty masz się starać ? jeśli jemu zalezalo albo dalej zależy to powinien cos zrobić chyba ze się boi tej roznicy wieku albo woli dać sobie z tym spokoj zostawić to tak jak jest ,a niektórzy faceci wolą platoniczną milosc tylko się przyglądać

Gość gość
facet to świniaaa

Gość gość
Może wyczuł, że na niego lecisz i nie lubi nieletnich klimatów.

Gość zuzaaBB
Nie ma to jak samemu sobie odpowiadać na głupie pytania na forum ha ha ha ha bleeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
To jest kafeteria tutaj ludzie nie umieją pomagać , bo każdy jest anonimowy można pisać bez logowania więc głupich odpowiedzi nie brakuje :) niestety

Byłabym sceptyczna. Z doświadczenia wiem, że jak ktoś nam sie podoba, to wydaje się nam, że spojrzał na nas "w ten sposób", i inne cuda na kiju, a to tylko nasze pobożne życzenie. Poza tym faceci tak mają, że patrzą na ładne kobiety odruchowo, nie myśląc przy tym jakoś i nie zapamiętując.