Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NeoMagic1983

Jesteście nieudacznicami, ja mam firmę i osiągnelam w życiu więcej niż wy!!!

Polecane posty

Jak w temacie! Jak można siedzieć na macierzyńskim i tak nic nie robić jak wy mamuśki. Kobieta powinna się rozwijać, a wy ciągle na kafeterii przesiadujecie. Ja mam firmę, rozwijam się, do tego mam ludzi którzy pilnują mi dzieci w tym czasie. Można powiedzieć, że niezłe z Was nieudacznice. No ale cóż, jak w głowie tylko kafe :o

Gość gość
Nie karmcie trolla totalny ignor

Gość gość
Skoro nie w głowie ci kafe bizneswomen to czemu tu siedzisz? I do tego jeszcze nie jako gość? Po co tyle fatygi zakładać sobie nick na kafe? Na to trzeba chwilę na kafe spędzić :P

Jaki jest cel tego wątku? Chyba aż tak nie pękasz z dumy, skoro tak rozpaczliwie chcesz się dowartościować porównując ze ,,słabszymi,,.

Ale ja mam ludzi od tego żeby pracowali w mojej firmie, takie laski jak Wy właśnie, do dzieci mam nianie, wiec mogę sobie chyba posiedzieć od czasu do czasu na kafeterii, nic Ci do tego

Gość gość
"nieudolne mamuśki,taka prawda zazdrość was zżera, stąd te ataki " Jak na razie tylko Ty atakujesz :D Ciesz się tym co masz, pod względem materialnym masz. szkoda tylko, że Twoje dzieci nie mają mamy i siedzą z nimi "ludzie"

Sorrryyyyy ale to podszyw, ja nie traktuję ludzi z góry, Bawi cie to nedzna zakompleksiona imitacjo?:-o

Gość gość
Ja tez mam firme. Udane zycie uczuciowe i towarzyskie. I szlag mnie trafia, ze jakas doopa tak sie przechwala. Chyba mi zazrosci.

na szacunek zasługują kobiety , których jedynym osiągnieciem nie jest rodzenie dzieci. Takie , które mają hobby, pasję, cel w zyciu, kształcą się, uczęszczają na kursy/staże. A nie takie co siedzą całe dnie na forum, a mężowie na 2 etaty pracują.

Gość gość
spoko, mam firmę, jestem wykształcona, prestiżowy zawód, wychowuję przysposobioną córkę, chorą do tego i nie sądziłam że to powód aby trąbić o tym na prawo i lewo. Nieraz tylko wykorzystuję innych do pomocy

Gość gość
jejku, jak zalosnym i dizecinnym trzeba byc, zeby zakladac konto na kafe, podszywac sie pod kogos i zakladac tak denny temat? dno dna i 10 m mułu

Gość gość
magic znikaj

Gość gość
Neo nie tak nerwowo. Lekcje odrobiłaś? Szybciutko do zeszytów bo kare dostaniesz. Dziewczynka nie wie co ma z czasem zrobić :D

Gość gość
każdy neo/nao kto cie poznal juz na forum, wie że ten podszyw trafił w samo sedno. przykladem chociażby jest to że od razu jak temat sie pojawił ty też się pojawiłaś w orginale. więcej mi nie trzeba. jesteś niczym Led, nie warta niczego!!!!! :)

Gość gość
znikaj znikaj znikaj znikaj . . . . . . . . . . . . znikaj i nie wymyslaj juz tych z tylka wycisnietych topikow

Gość gość
tylko się nie rozpłacz Neo.Siedzisz tu 24h. Nie zaprzeczaj!

tak siedzę 24/7 :) Takie cwane po ip sprawdzacie, to dlaczego mnie nie sprawdzicie? Już led się zbłaźniła że ma chody u adminów i że ja to daga jaga. I co?Sprawdzcie moją ilośc postów i kiedy tu ostatnio byłam,,,zdaje się w czwartek :P

Gość gość
Nao, ale ci ktoś numer zrobił, jednakże muszę sie zgodzić że się niewiele pomylił gość w ocenie Twojej wyniosłej osoby!

Gość gość
Ewidentnie nikt od lat Cię nie posuwa, Nie wychodzi Ci z własnym gatunkiem. Nie dziwię się. Moja rada, powieś sobie kiełbasę na szyi i pobiegaj po swojej wiosce, może jakiś kundel przeleci cę ot tyły. Ewidentny przykład nedoj****ia!!! A i dobrze że twoimi dziećmi zajmuje się kto inny, przy tobie zdurnieją do reszty. Biedna niedor****** frustratka:)))

Gość gość
Autorko moim zdaniem to Ty jesteś nieudacznikiem. Ja mam firmę i to w niej pracują ludzie a ja zajmuje się dziećmi.

dlaczego jestem wyniosła? dlatego że, próbuję niektórym kobietom oczy otworzyć? Że rola kobiety nie sprowadza się do żony/matki? Że można coś w życiu osiągnąć dzięki dofinansowaniu, wsparciu unijnemu? Niektóre to nieoszlifowane diamenty, które marnują się w domach bo nikt w nie nie wierzy.

Gość gość
Sprawdzcie moją ilośc postów i kiedy tu ostatnio byłam,,,zdaje się w czwartek jezyk.gif k w g byłaś dziś przynajmniej do 15 :) i teraz znowu :o

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Naomagic1983 dlaczego jestem wyniosła? dlatego że, próbuję niektórym kobietom oczy otworzyć? Że rola kobiety nie sprowadza się do żony/matki? Że można coś w życiu osiągnąć dzięki dofinansowaniu, wsparciu unijnemu? Niektóre to nieoszlifowane diamenty, które marnują się w domach bo nikt w nie nie wierzy. posikałam się ze śmiechu z twojej wypowiedzi NAOgłupcu!

Gość gość
neomagic1983 jestes nikim. Temat ktory zalozylas i twoje komentarze o tym swiadcza.