Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NeoMagic1983

Jesteście nieudacznicami, ja mam firmę i osiągnelam w życiu więcej niż wy!!!

Polecane posty

Gość gość
moze i by mnie nie znosili, biorac pod uwage obecnosc takich osob jak ty, duze prawdopodobienstwo, ze bylabym zwyzywana od gory do dołu. w kazdym razie nie taplalabym sie z radoscia i rozkosza w tych wizwiskach jak swinia w blocie

Gość gość
Ona uwielbia taplać się w takim goownie.Nieważne co o niej mówią,ważne żeby mówili-jak Doda:O

Jaaaa..... i to wszystko w dziale dla matek :) Nieźleście nas urządziły siostry! :D

Gość gość
Pani w przedszkolu pyta dzieci czym zajmują się ich mamy.Dziecko led mówi:"moja mama jest pisarką,ciągle n*******la w klawiaturę":O

Gość gość
Mam siostre taka jak ty autorko. Wszystko ma,dzieci i firmę ale jest okropna. Dzieci maja 8 i 11 lat,niania odbiera młodsze ze szkoły i robi lekcje itd. Siostra choc taka super jak Ty niby jest nie lubiana i chyba nie wie co to szczęście. Dzieci nie przepadają za nią,mnie bardzo kochają i zwierzaja się,bo mama ciagle u fryzjera lub kosmetyczki. nie mów ze ktos jest nie udacznikiem bo nie pracuje a zajmuje się dzieckiem w domu choc i to praca. Jestem nauczycielka,mam prawie dwuletnie dziecko,dwa razy wracałam do pracy i rezygnowalam bo córka zle znosila rozstanie ze mną,wole być z nią jak najdłużej.praca zawodowa nie ucieknie,na kafe wchodzę czasem i czasem coś napisze ale nie czesto. Spadaj do firmy super banki,to nie miejsce na chwalenie się. Moze byś napisała coś o dzieciach albo coś,aha przecież ty nie zajmujesz się nimi tylko ludzie wiec pewnie nic o nich nie wiesz;) pa

Gość gość
Autorko wspolczuje twoim dzieciom.kiedy umrzesz i nie zdazysz jeszcze ostygnac to twoje dzieci beda juz sie majatkiem dzielily.nawet na pogrzebie nie beda za toba plakaly

Gość zgrabniutkamalutka
P********a bizneswomen , myślisz że masz firme to wszystko ci wolno? poradziłabym sobie z tobą szybciutko, zobaczymy jak zostaniesz sama na stare lata haha