Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka fubu

zazdrość czy przesada?

Polecane posty

Gość córka fubu

Rozmawiam z jej facetem bo kumpluję się zarówno z nim jak i z nią, gdy się spotkamy gadamy długo i dużo bo on strasznie rozciąga tematy i schodzi nam czasem nawet dwie godziny. Czy to ma uzasadnioną zazdrość?

Nie rozumiem pytania. Pytasz czy Twoja koleżanka ma powody do zazdrości? W pewnym sensie tak, no bo jakby nie było jesteście w tych chwilach sam na sam a jak wiadomo większość osób nie wierzy w przyjaźń między mężczyzną a kobietą, więc ona może się obawiać, że prędzej czy później coś będzie

Gość asdgsdfaada
fubu, popatrz, następna w kolejce do twej spuścizny :P

Gość córka fubu
No dobra to szczerze teraz, wiem że mu się podobam, on nawet tego nie ukrywa i myslę że jak ja to widzę to również i ona zauważyła. Nie chodzi mu jednak o łózko po prostu lubi mnie i lubi ze mną rozmawiac, ona jest mało rozmowna. Przyjaznię się z nią powinna ufać mi i jemu również. Tak wiem co piszę, ufać nawet pomimo tego że wie że mu się podobam. Ta wiedza nie zmieni faktu że jestem dla niego atrakcyjna. Po ulicy chodzi wiele łądnych kobiet.

Gość córka fubu
mój nik jest przypadkowy, nie znam typa

Gość gość
Czy Psychodelirium to Sandra?

"Czy Psychodelirium to Sandra?" Nie, aczkolwiek ma coś z psychiką jeśli nawiązywać do nicka.

Gość gość
godności nie masz że się w cudzy związek wp*****lasz. to spotykajcie się w trójkę albo znajdź sobie kogoś żeby nie być na tym spotkaniu jak trzecie koło u wozu. czerpiesz satysfakcję, że mu się ''podobasz''? Głupie są takie laski, że mają się za Bóg wie jakie cudo i sobie dopowiadają wiele rzeczy. Wkręcasz sobie, że ona jest o Ciebie zazdrosna? Taaak...jasne....ale on cały czas jest z nią - nie z Tobą. a ty widać jesteś dla niego takim ''kumplem'' i jarasz się jak idiotka :/

Gość gość
] gość godności nie masz że się w cudzy związek wp*****lasz. to spotykajcie się w trójkę albo znajdź sobie kogoś żeby nie być na tym spotkaniu jak trzecie koło u wozu. czerpiesz satysfakcję, że mu się ''podobasz''? Głupie są takie laski, że mają się za Bóg wie jakie cudo i sobie dopowiadają wiele rzeczy. Wkręcasz sobie, że ona jest o Ciebie zazdrosna? Taaak...jasne....ale on cały czas jest z nią - nie z Tobą. a ty widać jesteś dla niego takim ''kumplem'' i jarasz się jak idiotka :/ Odpowiedz na ten temat » a ty kim tu jesteś ? :haaa co za tupet

Dobre, ja i ta cała mityczna Sandra, nie dziękuję, samo imię Sandra jest dla mnie okropnie kiczowate, więc proszę mnie z nim nie utożsamiać. A nick sobie wybrałam taki, bo tak sobie wymyśliłam, poza tym brzmi ładnie, tak jak lubię. I łączy w sobie dwa języki, które też lubię. Detektywom kafeteryjnym już dziękujemy.

Gość córka fubu
to może ja odpowiem Podobam mu sie i nie napisałam ze się z tego cieszę a ty to nazywasz jaraniem się? Ja mam faceta nie wpycham sie nigdzie, ja sie tylko pytam dlaczego jest tkaka zazdrośc w ludziach przeciez on ma zasady ja mam kumplujemy się a ktoś robi wojnę o to że gadamy? Gadamy bo może potrzebujemy czy jest temat. Rozmowa to nie zdrada ani podobanie sie komuś. Takie moje zdanie.

Gość córka fubu
syn fubu przepraszam tatusia

Mityczna i psychiczna się nie wykluczają. Mityczna, bo już nawet na takich zwykłych wątkach ktoś o niej wspomina przez Twoje opowieści, a kto wie czy ona w ogóle istnieje.

Gość córka fubu
ale trzeba sie zastanowic kiedy zazdrosc a kiedy przesada, bo dobrze no ale dlaczego ja mam na tym cierpieć?

Twierdzicie więc że Sandra to twór ludzkiej wyobraźni niczym bogowie? Córcio wiesz, pogłaskam cię po głowie :) Jak stworzenie.

Gość córka fubu
do rzeczy tatku

Trzeba po prostu porozmawiać szczerze z koleżanką i wyjaśnić, że nie ma powodu do zazdrości. Może się przekona, że tak jest naprawdę. _ Nie mówię, że Sandra nie istnieje, mówię, że nie możemy tego udowodnić na kafe. Tak jak nie możesz tu udowodnić, że jesteś facetem, nawet gdybyś wysłał zdjęcie swojego wacka.

Gość córka fubu
co mi odpowiadasz jednym zdaniem, ja chcę pogadac na ten temat czemu ludzie jesteście tacy zazdrośni ??????? Kolezance to przeszkadza ze jestem ładna zadbana podejrzewam ze o inną nie byłaby zła, wiem ze tak jest i tyle bo ona nie dba o to by sie mu podobać nie myje włosów i zle sie ubiera wszystko to z lenistwa a do mnie najlepiej miec problem za to ze ja zyje? A ktoś komuś broni się stroić

Można to samo zrobić w Photoshopie. Poza tym to był przykład, wisi mi czy jesteś kobietą czy facetem, podejrzewam że to drugie, mało tak butnych kobiet.

Gość córka fubu
panowie czy ja wam aby nie przeszkadzam na moim topiku

A to o jednym zdaniu było do mnie? A niby co ma zazdrość do tego, że odpowiadam jednym zdaniem? Nie znam sytuacji od środka więc nie będę tworzyć teorii, co też ona sobie może myśleć i dlaczego. Nadal utrzymuję, że musisz z nią o tym pogadać i tyle. W końcu na tym polega przyjaźń do jasnej anielki...

No przeszkadzasz trochę, ale trudno, córka to córka, się tak łatwo nie pozbędziesz. Fajnie, że wzięłaś mnie za faceta, poczytuję to sobie za komplement.

Gość córka fubu
nie moge z nią pogadac człowieku bo sie obraziła na amen i sie nie odzywa za takie coś rozumiesz. Nie odzywa sie ani do mnie ani to niego za to że rozmawiamy ze sobą po szkole.

Gość córka fubu
Jesli ta zazdrość jest normalna to poproszę o jakieś sensowne uzasadnienie, bo to ze on uwaza mnie za atrakcyjną i rozmawiamy ze sobą bo sie kumplujemy to chyba nie powód do takiej furii jaką ona mu urządziła..