Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara 1259

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość panikara 1259

Witam, dziewczyny prosze o pomoc. Zrobiłam juz 4 testy ciążowe w różnych odstępach czasowych i wszystkie wyszły negatywne, ale nadal panikuję smutas.gif mam bardzo wrażliwe piersi, żadnych innych objawów, ostatni raz współżyłam w STYCZNIU podczas dni niby niepłodnych cykle miałam regularne, ale w ubiegłym miesiącu okres spóźniał mi się po czym przyszedł po 8 dniach. Do tej pory mam( lub to tylko moje przewrażliwienie) wrażliwe sutki.Dodam jeszcze że jestem osobą aktywnie uprawiającą sport czy to może mieć jakiś związek z wrażliwymi sutkami??? Jutro mam wizyte u ginekologa, ale odchodzę od zmysłów PROSZĘ ODPISZCZIE

Gość gość
a w lutym mialas miesiaczke??kiedy masz dostac w marcu??wrazliwe sutki to pierwszy objaw ciazy

Gość panikara 1259
w lutym miałam miesiączkę tyle że się spóźniła 8 dni

Gość panikara 1259
a mieisiączke w marcu mam dostać 15, dodam, że ostatni test robiłam dzisiaj i wynik był negatywny

Gość gość
jesli ostatni raz wspolzylas w styczniu a miesiaczka w lutym byla obfita i trwala tyle co zawsze to nie jestes w ciazy

Gość panikara 1259
Ciąża też wydaje mi się być mało prawdopodobna, ale stuprocentową pewność będę miała po wizycie u ginekologa.

Gość gość
ostatnia miesiączka w lutym + test z dzisiaj negatywny = brak ciąży poziom HCG naprawdę rośnie w ciąży i testy naprawdę go wykrywają jesli w lutym był normalny okres to bez stresu :)

Gość Maggie1985
Ja tez panikuje.. wspolzylam z partnerem w dni plodne.. cykl mam co 28-32 dni.., jest juz 34 dzien cyklu i nic...

Gość gość
Ja sie kochałam w dni nieplodne. Gol strzelony. 6 miesiac dziś mija :D 3 miesiace i nasz synek z Nami :*

Gość gość
W takim razie nie były to dni niepłodne, tylko źle coś wyznaczyłaś. Właśnie dlatego kiedy mam jakieś wątpliwości co do nich, to po prostu potwierdzam je sobie mikroskopem owulacyjnym

Gość panikara 1259
wróciłam właśnie od ginekologa i na szczęście nie jestem w ciąży, moje objawy to po prostu przewrażliwienie, stres (było go sporo) i strach przed ewentualną ciążą. Wiem, że banie się ciąży brzmi głupio, ale rozstałam się z chłopakiem i naprawdę nie chciałabym być samotną mamą

Gość gość
mikroskopem owulacyjnym? Co to takiego?

Gość gość
Jest to urządzenie do wyznaczania dni płodnych i niepłodnych wielokrotnego użytku - tak w skrócie. Najlepiej będzie jak wejdziesz sobie np na www.testerafrodyta.pl i sama poczytasz.