Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIELKA ROSJA

Polecane posty

Gość gość

Rosja ma 11 stref czasowych wszystkie klimaty, wszystkie zloza mineralne, swietnych naukowcow, wyksztalcona mlodziez, srednia zarobkow jest wyzsza niz w Polsce...emerytury tez. Rosjanie kochaja swoj kraj bardziej niz my Polacy swoj. Owszem sa tez rejony biedy ale bez przesady, gdzie ich nie ma. Poza tym, walcza z patologiami, pederastami i nie dopuszczaja na swoje terytorium zywnosci genetycznie modyfikowanej, pod wieloma wzgledami maja wiecej swobod niz Amerykanie. Zobaczcie jak dzis wyglada Moskwa czy Petersburg...piekne. Wszystko to maja dzieki Putinowi, jego poparcie od 9 lat utrzymuje sie na poziomie 65-70%...inni przywodcy moga tylko pomarzyc.

Gość biZ0n
pokaż tu fotki ze wsi rosyjskiej oddalonej od Moskwy o 100 kilometrów na wschód

Gość gość
Putin to pipka. Nie sprzedał zestawów p-lot Iranowi bo się bał że mu CIA i Mossad w odwecie zrobią "wiosnę ludów" w podległych republikach typu Tatarstan. A i tak kiedyś mu to zrobią. Oni są bezwzględni, Putni przy nich to jak jamnik przy amstafach.

Gość gość
Dlaczego Rosjanie wieszają dywany na ścianie? Może są tak bogaci i mają tyle dywanów, że już nie mają gdzie ich kłaść.

Gość Zenia Ga
ka da Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija Rossija

Gość biZ0n
dywan na ścianie mniej się brudzi, nie trzeba prać i odkurzać, tłumi dźwięki i sąsiad za ścianą nie słyszy , że gospodin zdrowo pierdzi po kapuście z grochem

Gość Rosjanin z Moskwy
Rossija - swiaszczennaja nasza dierżawa Rossija - lubimaja nasza strana. Moguczaja wola, wielikaja sława - Twojo dostojanje na wsie wriemiena! Sław'sia, Otieczestwo nasze swobodnoje, Bratskich narodow sojuz wiekowoj, Priedkami dannaja mudrost' narodnaja! Sław'sia, strana! My gordimsia toboj! ... I wyobraźcie sobie, ze wierzyłem w to co śpiewam :(

Gość gość
Hej gościu agitujesz za przyłączeniem Polski do Rosji?

Gość gość
Gdyby istniały Mistrzostwa Świata w Piciu Alkoholu to najprawdopodobniej Rosjanie zmierzyliby się z Polakami w finale. Ciekawe kto by wygrał.

Gość gość
chyba z ANgolami tam to chleją na potęgę

Gość gość
Jak to? Polacy nie byliby w finale podczas takich mistrzostw? :( A myślałam, że chociaż tutaj mielibyśmy jakieś szanse.

Gość gość
Uśmiałam się z tej boazerii. :D :D :D Sama bardzo lubię. ;) Nie to, co te panele dziadowskie teraz. ;)

Gość biZ0n
i jak Rosjanin, będzie ta wojna z Ukrainą, czy igrzyska ?

Gość Rosjanin z Moskwy
Jaka wojna? Nie wiem co się dzieje, bo najlepszy i wspaniałomyślny władca mojego kraju zacenzurował media :(