Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on się zakochal?

Polecane posty

Gość gość

Ogolne to od dawna mnie to zastanawia kieds nawet slowem sie do mnie nie odezwal tylko sie caly czas gapil na mnie jak tylko byla okazja itd jak bylam w gim to on byl w 1 a ja w 3 i pod koniec roku zaczął mnie przezywac bardzo mi sie to nie podobalo wiec sie na nim zawiodlam i znienawidzilam od tego czasu nie odzywal sie do mnie ani jednym slowkiem ale od roku zauwarzylam ze za kazdym razem jak jest tylko okazja i mnie widzi mowi mi czesc ślicznie sie przy tym usmiechnie brwiami zabajeruje itd troszke to wszystko dziwne dla mnie bo nidgy do mnie nie mowil czesc nie usmiechal sie itd a tu nagle jedeego dnia go spotkslam na ulicy i nie z gruszki nie z pietruszki mowi do mnie czesc mysle sobie moze mnie z kims pomylil ale za pare dni znow mi mowi czesc i tojako 1 hmmm strasznie dziwne to wszystko dla mnie bylo........ nawet juz trzeci tok z rzedu chodzil u mnie po koledzie bo jest ministrantem a nigdy nie chodził zawsze to on jako 1 powie do mnie czesc a ja tylko mu odpowiadam i zaznaczam on jako 1 mowi mi czesc gdzie w gim mnie przezywal zreszta nawet jak jest msza to sie caly czas patrzy i usmiecha do mnie a pod koniec mszy podejdzie i powie czesc a najlepsze jest to ze kiedy jestem z kolezanka nie powie czesc tylko jak jestem sama hmm strasznie to wszystko dziwne dla mnie i nie wiem co o tym myslec A WY CO MYSLICIE O TYM CAŁYM ZDARZENIU?

Gość gość
Ide jutro do pracy, znowu musze sluchac pierd***** tego starego capa w biurze. Zamien sie. Moze to konskie zaloty. Nie wiem czy slub bedzie. PrzecYtalam caloac. Zgubilam sie na forum. Pozdrowienia z podlogi! enjoy!

Gość gość
Nawet nie mam zamiaru tego czytać. Jak można pisać bez znaków przestankowych. Jestem w szoku.

Gość gość
Mysle ze moze robi sobie z Ciebie jaja poprostu .

Gość fotel
nie chcę mi się czytać.reasumując .dała byś mu czy nie?

Gość gość
Skoro Cie wyzywał , a teraz mowi Ci czesc i robi dziwn miny to pewnie dla jaj .

Gość gość
Yyyyyyy nie sądzę skoro teraz mowi czesc i to sam z siebie ja go do tego nie namawialam ani nic z tych rzeczy usmiecha sie gapi na mnie jak sroka w gnat a przedtem nie przezywal to myślisz że robi sobie jaja nie sądzę cos musi w tym byc juz od półtora roku nie moge tego rozgrysc co jest z nim grame czyżby sie tak zmienil dla mnie lub zapomnial o tym jaka krzywdę mi wyrzadzil hmmmmmm