Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość spaślak_
ogólnie nic mi nie brakuje to jest mój jedyny mankament>>>nieprawda, wiekszym mankamentem jest to ze jestes durna bo cycki ci przeslaniaja wszystko :D

Gość gość
kobieta może nie mieć wcale piersi (podobnie zresztą jak mężczyzna , który tez je ma) jedynie po amputacji. Więc nie nazywaj kobiet , które mają małe piersi , tak jakby ich nie miały bo to nie prawda. Jak zareaguje facet ? Widziały gały co brały nie ? Trudno od dziewczyny , która ma mały biust (co widać w ubraniu) oczekiwać dużych cycków po rozebraniu. Więc jak facet się z Tobą umawia to chyba sobie zdaje sprawę ,że do biuściastych nie należysz a jednak mu to nie przeszkadza. A nawet jeśli się dopomagasz pushapami to powazny facet , ktory mysli o Tobie powaznie , nie zrezygnuje z waszej relacji z powodu cycków, a jeśli tak to dobrze się stało bo po co ci koles ktory mysli tylko c****jem ?

Gość gość
Konkurencja nie śpi ;)

Gość Lori314
Ja pytałam poważnie. Nie mam piersi, bo mi zostały właśnie amputowane z powodu raka kilka lat temu. Mam 35 lat, atrakcyjny wygląd, szczupła, zadbana. Noszę stanik z wkładkami z gąbki, nie chcę rekonstrukcji. Nie widać wcale, że nie mam piersi dopóki się nie rozbiorę oczywiście. Pytałam jak zareagowałby facet którego bym poznała gdyby doszło do zbliżenia. Gdyby nie wiedział wcześniej. Hipotetycznie. ???

Gość gość
wolałbym żebyś miała poukładane w głowie niż cycki. I ważniejsze żeby byłt ładne niż duże. on

Gość gość
Temat dla zbokow.

Gość Lori314
Mam poukładane w głowie, zapewniam. Nie jestem próżna, dlatego nie zdecydowałam się na operację plastyczną, która przysługuje mi za darmo. Mogłabym sobie zrobić rozmiar dowolny, NFZ refunduje, ale po co mi to? Tak mi dobrze, bez balastu. Tylko zastanawiam się jak Wy- mężczyźni byście zareagowali. Zaskoczenie? Szok? Litość? Widok blizn nie podnieca, ale czy bardzo przeszkadza? Może odpycha?

Gość gość
Powiem Ci tak , 1) Gdybym Cie pokochał nie miałoby to dla mnie znaczenia. 2) Gdybyś miała być dla mnie tylko laską na numerek widok amputowanych piersi raczej byłby ...no cóż troszkę szokujący.

Gość gość
jak będziesz dobrze ssać to możesz płaściutka

Gość Lori314
Ale Wy nie potraficie, nie chcecie czekać, aż narodzi sie uczucie. Takie czasy. Najpierw seks, potem może cos więcej, a jeśli nie ta, to inna... A tak swoja droga to czułabym się nie w porządku nie mówiąc o tym otwarcie na początku znajomości. Chyba dlatego jestem sama. Boje się tych rozmów, pytań, nie chcę nikogo rozczarować.

Gość gość
nie mówię ,że to byłoby odpychające ale szokujące bo nigdy nie widziałem na live kobiety z amputowanymi... to źle ,że boisz się rozmawiać o takich sprawach...ja bym kobietę po takim przejściu chyba kochał bardziej niz tą zdrową. pamietaj ,że ludzie nie mają rąk , nóg, są bliźniakiami syjamskimi , mają oszpecone twarze , są kikutami a potrafili odnaleźć w życiu milosc to Ty jako ladna kobieta tez możesz tylko musisz umieć się przełamać. Pamietaj ze facet z ktorym zaczniesz tez na pewno idealem nie jest wiec nie ma co sie wstdzic swoich niedoskonalosci. mam nadzieje ze pomoglem !

Gość Lori314
Ja też nie jestem doskonała, jak każdy. tylko ja mam jeszcze dodatkowo TO. Dziękuję Ci. Bardzo bym chciała, żeby wszyscy tak myśleli. W zasadzie choćby połowa, ale sam widzisz, nikt nie chce sie wypowiedzieć, a mnie ogarnia paraliż na myśl o rozmowie z potencjalnym partnerem na ten temat. Ci, którzy nie śpią rozmawiają na innym topiku np o ewentualnej wojnie. No w sumie racja, co sobie będą głowę zawracać jakąś kobietą oszpeconą w oczach społeczeństwa. Jeszcze raz - serdecznie dziękuję Ci za poświęcony czas i uwagę.

Gość gość
A ja uwielbiam małe cycuszki i wiem że wielu takie lubi

Gość gość
nie patrzymy w dekolt:-D

Gość Asylwia29
ja mam A często nie zakładam biustonosza

Gość gość
no tak bo Ci niepotrzebny

Gość Asylwia29
no raczej nie chyba że do prześwitujących bluzek

Gość gość
Na pryszcze to nie biustonosz tylko oxycort

Gość Asylwia29
dobrze by ci gały wyszły gdybyś zobaczył

Gość gość
te cycki z linka *4sa przeokropne brrr i jak tu wyjsc na plaze albo kiece ubrac fuj *a przedostatnie po zabiegu sa sliczne

Gość gość
a jak facet ma w glowie nie nasrane to kobiete po amputacji pokocha jaka jest a nie za cycki

Gość Asylwia29
jeśli chodzi o plaże to z A można śmiało bez góry

Gość fajny cyc
lubię kobiety z małymi piersiami,ale bez przesady...

Gość gość
cycki to tylko kawałek kobiety. jak nie jest fajna, to nie ma znaczenia jakie będzie miała balony. ewentualnie będzie tylko nadawała się do puknięcia na raz i won. a jeśli jest interesującą osobą, to może być nawet płaska jak deska.

Gość gość
nie reagujemy:-D

Gość gość
duze cycki sa fajne ale lepsza płaska ale zgrabna niż cycata ale gruba. Niestety w naturze dominują te dwa typy...zgrabna laska z biustem to rzadkość, może ją mieć facet z grubym portfelem.

Gość gość
tu niestety się zgadzam

Gość gość
Ja cały czas myślałam, że mam 70a a tu sie okazuje, że mam 65b i już trochę mnie to pociesza psychicznie. Haha:) bo jak kupuje stanik to mówię prosze b ! :) :) :) a mam takie podobne do twoich więc spoko loko kobitko

Gość gość
Idź sobie na solarium takie małe opalone sa fajnie:)