Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość gość
C to mały biust.

Gość gość
ale "C" to jest mały biust ignorantko....doucz się a potem pisz :O

Gość gość
Ale nie każdy taki ma większość to albo wory albo wcale.

Gość gość
C to płaskość ...no chyba ,że mówimy o 80C ale taka pani z 80 całą resztę ma kiepską :O

Gość gość
Maly to jest A. C jest idealny...

Gość gość
Haha jak C jest maly to chce taki mieć. 70-5 C o taki mi chodzi.

Gość gość
Zdajecie sobie sprawę z tego, że 2/3 piszących tu "facetów" to odrzuceni przez resztę społeczeństwa masturbanci, którzy gołe baby widują jedynie na monitorach swoich komputerów? Stąd te opinie o tym, że biust C jest mały. Dla nich ideałem jest mleczarnia rozmiaru DD, z której silikon wyłazi bardziej jak ze źle uszczelnionego brodzika. Słuchajcie ich zdania i poad, a w zimę będziedzie w klapkach biegać.

Gość gość
Hahaha :) :) :) bardzo dobrze napisane . . .

Gość goscA
Ja mam 65 C i to jest bardzo maly biust, sredni to by bylo 65 E i wzwyz. Rozmiar i ksztalt miski zalezy od obwodu.

Gość gość
Jestem kobietą i wam oznajmiam ,że C to MAŁY , MINIATUROWY biust :) No chyba ,że kobieta ma obwód 75-80 cm POD biustem ale cała wtedy nie jest zgarbna. C to mały biust bo sama miałam przed ciążą 60C i wyglądałam jak 12 letnia dziewczynka :) Teraz mam 65E (bo po ciąży pod biustem też się poszerzyłam) i dopiero widać ,że mam jakiś biust ;)

Gość goscA
65C to jest rozmiar jaki powinna nosic wiekszosc szczuplych kobiet z 75A.

Gość gość
co to za jakaś murzyńska rozmiarówka znowu? ja jestem wciąż na etapie, że cyce E to dwa arbuzy wiszące do kolan.

Gość gość
kobiety same nie wiedzą najczęściej jaki mają rozmiar...te deski co tak płaczą ,że mają A to zapewne same mają C ...ale co poradzić jak staniki kupują same w H&M i podobnych tanich sieciówkach...

Gość goscA
Hah dokladnie to nie murzynska rozmiarowka tylko przyjazna riznorodnosci. Dobry sklep z bielizna ma kilkaset roznych rozmiarow stanikow.

Gość gość
a ile masz pod biustem a ile w biuście ? Dziwne bo ja mam E i jest to bardzo przeciętny rozmiarowo biust...jak mam sweter na sobie to nawet można pomysleć ,że jestem płaska... Boska Marilyn Monroe miała 65H i przecież to nie są jakieś wielkie cycki...tylko to wy nie znacie się na rozmiarówce...ciemnogród.

Gość gość
IDIOTKI ! nie ma czegoś takiego jak A, B, C !!! wszystko zalezy od tego ile masz POD biustem...Ja mam 65D i uwaga...mam mniejsze cycki od laski , która ma 80C !!

Gość gość
się odezwała, światowa lady z Pomiechówka

Gość gość
Geniusze wiecie, że rozmiar zależy też od obwodu oraz to jak się prezentuje od reszty ciała i wzrostu? Na filigranowej niskiej C będzie widoczny, na wyższej już nie. Dobieracie sobie stanik pod względem kompleksów czyli A, a tak naprawdę B lub 65C lepiej by cycki prezentowały.

Gość gość
Marylin nie była boska to po 1., to jest ideał dla pań ze wsi, po 2. miala 75D lub E, talia wąską jak schudła przed filmem. Generalnie to była grubaskiem o rozmiarze 42, fakt możecie się z nią utożsamiać ;)

Gość gość
.Otóż to. Nie można mówić, że a b c jest małe bądź duże zależy ile ma pod biustem to zupełnie inaczej wygląda..

Gość gość
"a autorka pewnie nie ma A tylko jakieś B/C tylko nawet nie wie bo stanik ma beznajdziejnie dobrany ale co poradzić jak w sieciówkach nie sprzedają obwodów poniżej 70..." -------- autorka pokazywala link do "swoich" piersi i to nie jest żadne B tylko w najlepszym wypadku 65A albo i 65AA. zapalonym "brafitterkom", to się chyba wydaje, że każdy jak one kisił cycki w opinającym 75A i może je sobie z powodzeniem wcisnąć w 65E:D no sorry, ale takim kobietom jak autorka, to w 70A wiatr hula i 60-65A, to jest dopiero właściwy rozmiar

Gość gość
MM miała 65 H...mimo ,ze nie była szczuplutka miała stosunkowo wąską talię, i strefę pod biustem. Zresztą sama po sobie wiem ,że E a nawet F i G to nie są duże piersi w wypadku obowdu 60-65....co innego przy większym obwodzie

Gość gość
.Ja mam 65b i wyglądam jakby ktoś mi na klatce rodzynki położył i ku..r .. Żyje. Nie przesadzajcie.. Zaraz sie okaże, że jesteście na coś chore i będziecie mieć w d***e jakie masz cycki bo będziesz chciała po prostu jeszcze żyć. Macie dziwne patrzenie na świat

Gość gość
autorka pokazywala link do "swoich" piersi i to nie jest żadne B tylko w najlepszym wypadku 65A albo i 65AA ***************************** hahahah na oko wyczytałaś ile ma centymetrów POD biustem :D ? Gdyby miała tylko 60 nie możliwym byłoby ,że był to biust A. Musiałaby mieć większy obwód ,żeby to było tylko A...75 minimum...ale co ja wiem ;) Przeciez Ty na oko zgadujesz kto ma ile cm pod biustem , w udach , w talii , nie ;) ?

Gość gość
nie ważne jaki rozmiar mam według brafitterskiej rozmiarówki, chodzi o to jak on wygląda bez stanika:/

Gość gość
ja miałam 75C przed ciążą, teraz karmie i mam 75D albo i nawet 75E i czuję się fatalnie, dla mnie jest juz za duży, wolałabym mieć moje 75C -idealne

Gość gość
13:10 ja tam dobieram rozmiar na podstawie tego co na mnie pasuje, a nie kompleksów:D 65A na mnie dobrze leży, a do 65B nie mam co włożyć. doprawdy genialne te rady:D

Gość gość
Powiem Ci ,że z tych lasek z tego linku "A" mogłaby mieć jedynie 4 od góry :) cała reszta balansuje pomiędzy B i C przed zabiegiem ;) Prawda taka ,ża A,B,C przy obwodach 60-70 to płaskość. Więc ignorancją jest mówienie ,że każda płaska ma A. ;)

Gość gość
dajcie kalkulator do rozmiarów staników wg was dobrego

Gość gość
do 13:21 a ile masz w biuście a ile POD biustem :) ?