Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość gość
Same widzicie ,że na podstawie tej tabelki kobieta z rozmiarem D może mieć większy biust od tej , która ma F, G, a nawet H.

Gość gość
Tu nie chodzi jej jaki ma rozmiar tylko jak one wyglądają. W staniku może wyglądać na c a jak ściągnie to ma aa . . . Na jaki rozmiar wyglądają .. Maly to maly

Gość gość
jak "w staniku moze wygladac na c" ? Albo sie ma C albo sie nie ma. C to płaskość przy obwodzie 60-70 więc jak zdejmie stanik to nie wygląda na A tylko na C ...a ,że drurni faceci sobie wmówili ,że C to jakieś duże cycki to ich problem.

Gość gość
owszem widać na oko, że niektóre z tych pań nie miałyby co wsadzić i do stanika 65A i naprawdę nie potrzeba do tego miarki. widać, że róźnica w obwodach jest śladowa, no i jak "rodzynek wygląda też widać

Gość gość
No dobra , chodzi o wygląd a nie rozmiarówkę :D Ale w takim razie nie używajcie zwrotów , których pojęcia nie znacie. Potem dziewczyna powie facetowi ,że ma rozmiar D (i naprawdę będzie mieć D tyle ,że 60 ) a mu się będzie wydawać ,że to jakieś wielkie cyce bo przecież mówiła ,że "D" i będzie potem pierdooooo***lić ,że dziewczyna go oszukała :O

Gość gość
"owszem widać na oko, że niektóre z tych pań nie miałyby co wsadzić i do stanika 65A" *********************** hahaha co za głupoty ty pierdzielisz ...zacznijmy od tego jak one miały by wejść w 65 jeśli jakaś ma 75-80 w obwodzie ? :D to by nie weszły w ten stanik bo byłby za mały...powtarzam...stanik to nie tylko miseczka ale też OBWÓD :D jak mozna wciskać kobietę z obowdem 80 w 65A ? :)

Gość gość
a ,żebyś bardziej zrozumiał ...dla najbardziej płaskiej kobiety świata stanik 65A będzie za mały jeśli ona będzie miała POD biustem 80 , czaisz :) ? Dlatego gadanie ,że 65A jest na nie za duży jest szczytem głupoty :) Gadasz o rzeczach , których znaczeń nie znasz :) Wiesz ,że w którymś kościele biją ale nie wiesz w którym :) Wyonbraź sobie mało inteligentna istoto ,że można być bardzo płaskim a jednoczesnie mieć szeroką klatę :) Wtedy stanik 65 będzie po prostu za mały ale Ty wciąż tego nie łapiesz i dla Ciebie każda deska to "A". Gratuluje ignorancji

Gość gość
Bo dla tego Pana (a co gorsza jeśli Pani) standardowy rozmiar dla każdej deski to 65A nawet jeśli by miała 90 centymetrów pod biustem :D :D :D Gratuluje inteligencji :D

Gość gość
wszystko zależy od tego co kto uważa za duże piersi i jaki kto ma gust. często się tu przytacza przykłady aktorek z małymi piersiami, które w moim mniemaniu wcale małe nie są, albo przykłady "ideałów", które dla mnie, to już kalectwo i przerośnięte gruczoły. ja kiedyś miałam 65A i byłam w miarę zadowolona, później dorobiłam się 65B i wg mnie to był ideał do mojej b. szczupłej sylwetki, a teraz mam 65C i już mi się, to nie do końca podoba, np zaczęłam nosić wyłącznie miękkie koronkowe staniki, żeby już im nie dodawać ani trochę objętości

Gość gość
65C..przecież Ty w ogóle cycków nie masz prawie :O co Ty możesz tam nie dodawać do objętości jak masz zaledwie 10 centymetrów różnicy pomiędzy obwodem a biustem? :O Przy obwodzie 65 jakiś zarys piersi zaczyna się dopiero od rozmiaru D..może E :O Chyba sam ciemnogród tu pisze :D

Gość gość
najpiękniejsze piersi na świecie top 10 bez stanika link do zdjęć podejrzano.pl

Gość gość
albo masz sporo cycki ale wtedy nie możliwe ,żebyś miałą 65C bo 65C to zaledwie 10 cm różnicy między obwodem a cyckami...takie piersi nie mogą być duże :O musisz zle dobierac sobie stanik :O

Gość gość
No ale fajnie bo teraz panowie sie juz nie polapia w rozmiarach, powie sie ze mam C i sie ucieszy a potem zobacze jego mine i pokaze metke z rozmiarem na staniku ze nie klamalam lol

Gość gość
przyjrzyj się, durna torbo, że żadna z tych najbardziej płaskich pań z linka nie jest wcale szeroka w klacie. poza tym jakie to ma znaczenie? przy takich rodzynkach, to zawsze będzie AA-A, bez względu czy babka ma klatę jak Pudzian czy jak 11 letnie chude dziecko. na szczęście jednak taki mikry biust nie idzie zwykle w parze z szeroką klatą jednak lepiej jak baba jest chuda, bo mając 65AA jednak lepiej się wygląda niż mając 80AA:D moja znajoma ma rodzynki i szeroką klatę i to wygląda strasznie, jedyny stanik, w którym się pokazuje, to żelowy 75AA od Panache

Gość gość
a skąd Ty wiesz ,że nie są szerokie w klacie :D ? Ze zdjęć umiesz wyczytać kto ile ma cm pod biustem hahaha :D ? No ale racja ...lepiej mieć 65A (szczupla bez cyckow) niż 80A (szeroka bez cyckow) :D

Gość gość
dajcie spokój z tą rozmiarówką, trzeba być kobietą żeby to zrozumieć o co w tym biega:) ja tam uważam, że mniejszy biust skazuje na "gorsze życie", na mniej rozgarniętego faceta itd zobaczcie na gwiazdy, sławnych bogatych facetów, w większości ich kobiety mają piersi pomimo nawet nieco gorszej twarzy..

Gość gość
mam dobrze dobrany stanik- dla ciebie to pewnie deska, dla mnie aż nadto; moja sister kiedyś miała większe niż ja teraz i jęczała, że chce operację..

Gość gość
a co do kobiet z linka ...tylko 4 od góry jest tak autentycznie płaska (no i może 1wsza) reszta , "zakładając" ,że mają wąski obwód balansuje pomiędzy B i C. Pozdrawiam Cię Pani/Panie "Miarka w oku" hahahaha :D

Gość gość
dziwne bo zarówno John Depp jak i Brad Pitt, baaa nawet Beckham CZYLI NAJPRZYSTOJNIEJSI FACECI byli związani z DESKAMI ;) ( Pitt z Gwentth Patrwol (czy jak jej tam?) Depp z Venessą Paradiso, beckham z płaską Victorią, a mogą mieć każdą :)

Gość gość
skoro masz dobrze dobrany stanik powiedz mi ile masz pod biustem a ile w biuście :) i wszystko się okaże :)

Gość aurolkaaaaa88
czy "C" to duży czy mały biust zależy od obwodu. Pani , która pisze ,że ma 65C i to są duże cycki albo ma coś z głową albo źle dobrany stanik. Bo to są maleństwa. 80C to stosunkowo duży biust ale cała reszta jest wtedy kiepska (czytaj , gruba baba).

Gość gość
ee tam, z moich obserwacji wynika, że o buforach marzą i operują się głównie przeciętniary, które myślą, że świat im się rzuci do stóp jak będą mieć balony. piękna dziewczyna zawsze ma branie i musi się kijem oganiać od facetów nawet jak jest wklęsła albo ma uszy jamnika

Gość gość
pani Beckham ma implanty :P

Gość gość
ja pisałam o tych najbardziej płaskich z rodzynami- chyba logiczne.. jeżeli autorka ma któreś z tych większych, to po prostu zwyczajnie przesadza, bo to nie tragedia i oczywiście większy rozmiar- bez wątpienia

Gość gość
miałą , zdążyła wyciągnąć :) a mezulek jej jakos nie zostawil :)

Gość gość
odp na pytanie zawarte w temaci ===== NIE REAGUJEM===== dziekuje

Gość gość
65C to duży biust hhahaha ? To tak jakby twierdzić ,że włosy do połowy szyi są długie :)

Gość gość
ale

Gość gość
male piersi tez sa piekne , ja jako facet lubie takie