Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość gość
Pani beckham już nie ma implantow:) doda też nie. . Zaczyna iść w modę naturalność i obojętnie czy małe czy duże.

Gość gość
ja mam obwód pod biustem 69 a w biuście 79 , dzieci nie karmiłam piersią . Mój biust jest maly , ale naszczescie nie obwisły . Biustonosze nie nosze w ogóle , nawet do sukienek lub bluzek lekko prześwitujących i zapewniam Was kobietki "plaskie" ze gdy ide z kolezanka biusciasta to i tak wzrok mężczyzn jest kierowany na mnie:) A strój kompielowy mam taki pól top i bokserki ( tak zwany sportowy)

Gość gość
i o to chodzi jest piekna i wiesz o tym, masz swoja wartosc

Gość gość
Ja mam obw. Pod piersiami 67 i 82 w piersiach więc też trochę płasko:) ale jestem z niego dumna bo lepszy taki niż żaden :) .. Co prawda nie chodzę bez stanika w miejscach publicznych Aczkolwiek.. Lubię swoje piersi takie jakie sa:)

Gość gość
nie wiem jak to możliwe, bo ja mam 66 i 79 i to jest totalna decha, jeszcze bez ubrania, to wygląda w miarę, ale do ciuchów to wymagany jest stanik- kiedyś jak nie istniały takie małe rozmiary, to musiałam się nieźle nagimnastykować z doborem ciuchów, żeby nie wyglądać jak 10 letnie dziecko i gołe cycki, to wyglądały ok tylko w mocno dopasowanych bluzkach z dodatkiem lycry, a wystarczy, że coś jest lekko luźne i masz efekt posiadania samych sutków. zresztą stara baba dzieciata i tak chodzisz z sutami na wierzchu, np do pracy? zrób dzieciakom prezent i kup sobie jednak biustonosz:(

Gość gość
jestem facetem i powiem tak, ja lubie pieri takie jaki mam moja kobieta, miala by duze to duze, male to male, wieszcie kobiety ze wasze piersi sa piekne, i wazne abyscie same w to uwierzyly, ja bardzo lubie jak moja Pani chodzi w sukience bez staniczka,

Gość gość
Ta bluzka by musiała być nie wiem jaka chyba luźna bo jak normalna bądź obcisla to faktycznie widać same sutki

Gość gość
no to widok fajny

Gość gość
Fajny? Chyba niesmaczny. Tak jak na plecy przykleic sobie rodzynki.

Gość gość
nie to mialem na mysli mialy biuscik i odstajace suteczki

Gość kikkkkkkkkkkkk
a kogo obchodzi jak reagują te życiowe nieudaczniki ?? :O Faceci w Polsce to w większości niedojdy życiowe. Brzuch piwny zamiast płaskiego, brzydkie ryje, 175 w kapeluszu , minimalna płaca krajowa i 10 letnie Skoda wzięta na kredyt :O Myślice frajerzy ,że nam zalezy ,żeby sie wam podobać ?

Gość gość
No tak. Ale wyjedź sobie na wakacje zagranicę. A tam piękne kobiety z różnych krajów.. Latinoamericano z cycem i weź tu sie nie doluj jak zamiast z cytrynka wylatujesz z rodzynkiem haha

Gość kikkkkkkkkkkkk
te latinoamericano to od 15stego roku zycia mają wsadzane silikony w cyce :) Nawet był o tym program ze wszytskie latynoski wychodza z gabinetow chirurga jak z tasmy produkcyjnej :) nie łudź się ,że to natura chłopcze :) choc takiemu konioj*eb*cowi jak ty to pewnie wszytsko jedno czy natura czy nie , byle duże :)

Gość gość
Faceci takie pragną i nic z tym nie zrobićie. Zawsze będzie myślał o balonach. Mając przy sobie kobietę z dużym czy małym ( z małym to już w ogóle. )

Gość gość
w takim razie jeśli faceci są tacy puści i lecą tylko na balony to będę sama :) Trudno...operacji robić nie będę dla jakiegoś idioty, który mnie nie akceptuje. Takie życie;]

Gość X00101101011001011
wlasnie czym większy obwód przy np c to mniejszy on jest...

Gość champtaar
Moim zdaniem masz fajne piersi, mnie irytują zbyt duże czuję się przy takich jak na zaporze przeciwczołgowej.

Gość goscA
Kurcze ale wiecie co , to w ogole w Polsce jest jakies prostackie gloryfikowanie duzych biustow, za granica tak nie ma, tam kobiety z malutkimi piersiami nie kryja ich grubymi push-upami i chodza z mega przystojniakami. Gdzie indziej na legalu mozna dumnie chodzic z malym biustem, tylko u nas jest taka tendencja ze maly biust to jakies niedociagniecie do poprawienia. Mowie temu stanowczo NIE i wyciagam poduszki ze stanikow.

Gość gość
a panie zawsze będą marzyły o dużym penisie :)

Gość Lori314
Jak tak czytam tej Waszej dziwnej (dla mnie) wymiany zdań to cieszę się, że nie mam wcale piersi, przynajmniej Wasze "problemy" są mi obce.

Gość gość
Ja reagujemy na kobiety z małym biustem ? Na pewno lepiej niż na zapuszczone grubaski.

Gość champtaar
GoscA nie wydaje mi się by to był problem pl wkładki silikonowe i typ barbie mówią tu same za siebie. Wielkie piersi były pakowane do chyba wszystkich pisemek Hefnera itp . Ja tam lubię model " sportowy " i w moim towarzystwie możecie zapomnieć o tym "drobnym" kompleksie. Pozdrawiam urocze a może nieświadome swej urody panie.

Gość JackXL
Masz cudowne piersi. Rozmiary „A” i „B” są najbardziej atrakcyjne i pozwalają w upalne dni chodzić bez stanika, co jest bardzo podniecające dla partnera.

Gość sexy kociaczek
ja mam takie gdzies jak Sasha Grey i nikt nie robi z tego problemu, pasują mi takie a nie inne bo jestem szczuplutka, szerokie biodra wąska talia, ładna twarz, długie włosy i to wszystko nadrabia brak wielkiego biustu, faceci lecą na moją figurę, tyłeczek i ładną buźkę :) denerwuje mnie tylko to że mam za małe na hiszpana i do przytulania się i z tego powodu mam zamiar powiększyć na ładne C!!:**

Gość sexy kociaczek
a co myslicie o takim biuscie jak u Sashy Grey? Panowie, podoba sie taki czy odpada

Gość gość
Sasha Grey http://www.google.pl/imgres?hl=pl&biw=1680&bih=883&tbm=isch&tbnid=pIXQLzSRF9RW7M%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.avmaniacs.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D34019%26page%3D28&docid=WofQfCVVopAMPM&imgurl=http%3A%2F%2Ffindlaydonnan.files.wordpress.com%2F2008%2F10%2Fsasha-grey-002.jpg&w=800&h=1122&ei=vEEYU-3mL6SoywOB0oFY&zoom=1&ved=0CFMQhBwwAA&iact=rc&dur=198&page=1&start=0&ndsp=44 ma większe cycki ode mnie i wcale nie nazwałabym jej płaską, ona po prostu nie ma balonów

Gość gość
nie wiem dlaczego link się nie przyjął, wpisałam sasha grey tits w google grafika

Gość gość
niby to forum erotyczne a głupiego zdjęcia nie moge wkleić bo system uznaje za SPAM!

Gość gość
Spadaj z tą swoją Szaszą, Wavrószko :O