Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Papugi lep w łep z płyta weselna

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiaz sie czy byscie sie obrazili jakby wasza kuzynka zwiela nie dosc ze tego samego kamerzyste co ja mialam na slubie to jeszcze tak samo sfilmowane a wiec -my mielismy przy wlonczeniu nasze zdjeecie z sesji slubnej w tle marsz mendelsona i do wyboru czolowka blogooslawienstwo przysiega itd ww czolowce mielismy gdzie byl slub o ktorej godz jaki ksiadz udzielil slubu gdzie bylo wesele jaki zespol gral potem byly zdjecia my jako para mloda imie i nazwisko potem swiadkowie to samo i nasi rodzice potem byly pokazywane nasze zdjecia z dziecinstwa potem ostatnia randka przygotowania jak sie ubieramy itd -w trakcie wesela mielismy pokazywana sesje plenerowa - pod koniec plyty 2 kamerzysta nam zrobil klatki ze zdjeciami naszych gosci czyli moi rodzice potem tesciowie potem chrzesny z rodzina potem meza chrzesna z rodzina itd i na tym sie skonczyla plyta 2 -podkoniec płyty 3 mielismy ostatni taniec i bylo zakonczenie czyli ktorka melidyjka z serduszkiem machajacym na pożegnanie i napis przezyjmy to jeszcze raz czyli wszystko od poczatku jsk sie ubieramy jak skladamy przysiege itd potem mielismy pokaz zdjec z goscmi i napisy na poszczegolnych zdjecisch czyli ze dziekujemy za przybycie rodzicom i zdjecie z nimi potem swiadkom i zdjecie z nimi chrzesnym itd nastepne co tam mielismy to ze niby uciekamy z mezem kiwamy calujemy sie itd i na koncu mielusmy napis do zobaczenia na chrzcinach i to bylo wszystko i wobrazcie sb ze kuzynka zrobila tsk samo jak my jak ogladalam jej plyte mialam wrazenie ze ogladam swoja a nie jej CO WY BYSCIE ZROBILI W TEJ SYTUACJI MAM BYC ROZCZAROWANA ZE WSZYSTKO SCIAGNELA OD NAS CZY SIE CIESZYC ZE MOJA PLYTA Z WESRLA BYLA TAK DOBRA I SIE SPODOBALA KOMUS INNEMU?

Gość gość
W pierwszej kolejności radziłabym Ci sprawdzić, czy w tym swoim cud-miód-malina filmie masz takie same błędy jak tutaj. Jeśli tak, to pogratulować kuzynce...bo zapewne ma równie fantastyczne "dzieło" :/

Gość gość
musiało to być mocno wiochowe wesele jak 3 płyty

Gość gość
K***a komu sie chce oglądać wesele na 3 plytach..z p*****lami,zdjeciami.

Gość gość
chrzesna i chrzesny!!! ha ha ha ha ha ha ha ha!

Gość gość
Widocznie facet robi wszystkie filmy tak samo, z twojego opisu widać, ze bardzo tandetnie, ale akurat na twój (niski) poziom. pocieszę cię, ze tych filmów i tak NIKT nie ogląda (szczególnie 3 płyt), więc poza toba nikt nie ma pojęcia, ze sa takie same.

Gość gość
Bo wszystkie filmy ślubne są do siebie podobne, wszystkie według podobnego schematu, a że u Ciebie ten sam kamerzysta to już w ogóle masz kalkę. I nie widzę w tym nic złego. Jakbym ja co tydzień robiła taki film, to też nie chciałoby mi się wciąż eksperymentować i wymyślać niepowtarzalnych realizacji.