Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1011

czy to chora zazdrość

Polecane posty

Gość magda1011

Opiszę w skrócie mojego faceta: -ma 30 lat -mieszkał przez dwa lata ze swoją chyba największą miłością która była od niego starsza o 5 lat i była rozwódką a rozstali się bo go zdradziła -spał z 11 dziewczynami -przyznał się że był w burdelu ale niby tylko na piwie -kiedyś na samym początku związku gdzie już coś było na rzeczy zostawił mnie i wyjechał na miesiąc, potem się dowiedziałam że na tych wakacjach była tez jego była. -kiedyś jak dowiedziałam się że wyjechał właśnie z nią na te wakacje powiedziałam żeby do niej wracał jak chce a on odpowiedział "nie, bo ona kogoś ma" " to zdanie do dziś we mnie siedzi. Wczoraj szukaliśmy mieszkania dla nas i akurat tak się złożyło że trafiliśmy w ogłoszeniach na jej osiedle i mieszkania tam, wkurzyłam się i wyszłam z pokoju, sama nie wiem dlaczego :o W dodatku wczoraj pomylił w rozmowie mój adres z jej adresem, stwierdził że to przeze mnie i przez to szukanie mieszkania i zapytał czy już całe życie będę mu wypominać jego związek z byłą. Nie wiem czy to moja chora zazdrość czy brak zaufania do niego ale cały czas męczy mnie jego przeszłość :o

Gość gość
Nie za dużo kłamstw ze strony tego niby jedynego, kochanego? Po co chcesz z nim być? Wiadomo, że taki się nie zmieni na lepsze. Wiadomo, że będzie Cię zdradzał na prawo i lewo i kłamał nadal i robił awantury, że się go niesłusznie biedaczka czepiasz. Nie widzisz jego perfidii w tym co robi? Wierzysz w miłość? Dobrze się czujesz poza tym? Chcesz płakać, to z nim wynajmuj.

Gość magda1011
Tylko problem albo i nie problem w tym że on odkąd jestesmy na poważnie razem jest kochany, czuły i wiem że mnie kocha. Ostatnio wstyd się przyznac przejrzałam jego telefon, nie znalazłam tam absolutnie nic co mogłoby wzbudzić moje podejrzenia. Ja myśle ciągle o jego przeszłości i to mnie najbardziej denerwuje a może nie powinnam, może powinnam zacząc myślec o tym co tu i teraz i między nami ? Okłamał mie kiedyś bardzo ale obiecałam mu że odkąd jesteśmy na poważnie razem to ufamy sobie a on obiecał że nigdy już mnie nie okłamie. Nie wiem co mam robić ale nie radzę sobie z tym co było :O A chce z nim byc bo go kocham ale co to za miłość bez zaufania.