Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś stosowała kąpiel z czarciego żebra?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
a na co ta kapiel?

Gość gość
Mnie bardziej zastanawia skąd wziąć czarcie żeberka :D

Gość gość
Gdzieś był cały temat o czarcim żebrze, dowiesz się z niego jak stosować, gdzie kupić itd. Choc dla mnie to jeden wielki zabobon. Ale co kto lubi. :D

Gość gość
aha, to o zabobon chodzi :P A swoja droga jak sie dziewczyny-matki nie boicie , ze odprawiajac nad dzieckiem czary wystawiacie je na dzialanie samego sztana. Trzeba z tym uwazac!!!!

Gość gość
Nie pisz takich rzeczy, bo zostaniesz wyzwana od idiotek. Mnie tak jedna "mądra" nazwała, bo nie wierzyłam w skuteczność przelewania jajka nad patykami od miotły. :D

Gość gość
to wszytsko zalezy od tego jak sie na to patrzy ale na ogol to dobrze moze wyjsc :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Ja stosowałam. Działa ;) Kupiłam w zwykłym sklepie zielarskim. Czy to sie komuś podoba czy nie zło istnieje tak jak i życie pozagrobowe. Jest masa dowodów na ten temat. oczywiscie sama w to nie uwierzyłam do póki się nie przekonałam ;) Cóż tylko krowa nie zmienia zdania

Gość gość
Nikt nie twierdzi, że zło nie istnieje. Ale zabobony i gusła to inna sprawa.

Gość gość
Jest różnica między zabobonami, gusłami a urokami i magią. Są na świecie szeptuchy, które potrafia jednym rytuałem zabić człowieka ;) Rzadko która to stosuje, bo to zło w czystej postaci. Jednak uroków jest cała masa i można je rzucic nieświadomie. Dlatego od wieków się mówi, że nie mozna komuś źle życzyć, że nie mozna zazdrościc. To, ze ktoś w coś nie wierzy nie znaczy, ze tego nie ma

Gość gość
to jest to co się jakieś zioła wrzuca do wanienki, potem kąpie się w tym dziecko i jeśli ktoś wcześniej rzucił na nie urok, to po kąpieli będą w wodzie pływać jakieś włosy czy coś? bo coś kiedyś takiego wlaśnie słyszałam, znajomej często dziecko chorowało, więc zwaliła to na złe moce ;p osobiście nie cierpię zabobonów, a i od takich dziwnych praktyk trzymam się z daleka, przerażacie mnie

Gość gość
szeptuchy modla sie do boga o czyjes zdrowie, sa tez czarownice itd ktore modla sie do szatana.

Gość gość
ja kupilam na allegro, wykąpalam sie ale woda byla czysta, więc w to nie wierze wogole

Gość gość
ale co naprawde jak wykąpalyscie się to woda byla mętna? w wogole przecedzilyscie te ziola czy wysypałyscie do wanienki??

Gość gość
Są na świecie szeptuchy, które potrafia jednym rytuałem zabić człowieka - jasne, a ja slyszalam ze sa na swiecie krasnoludki:D