Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mial ktos taki problem?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem wspolzylam z chlopakiem 6 lutego bez zabezpieczenia moje cykle sa 28 dniowe wyszlo mi ze to byl dzien nieplodny. Wspolzylam znowy po jakis 4 dniach i strasznie mnie bolalo podbrzusze po stosunku. Bolaly mnie piersi 1.5 tygodnia przed miesiaczka mialam wazystkie objawy jakie mialam zawsze przed nia. Sie zastanawiam co jest bo mialam okres w normalnym terminie nie mialam zadnego plamienia przed i wgl, mialam okres 3 dni, 4 byl taki resztka ale tak i tak podlozylam podpaske w 5 dniu wrazie czego nie mialam nic do pod wieczora ale patrze na papieze byla jasna krew pomyslam sobie 5 dzien normalne moglo cos jeszcze poleciec. Dzien 6 dzien z rana plamienie krwia pozniej brazowa popoludniu nic.3 dni leciala mi krew jak na okres. Dodam ze od czwartego dnia mialam takie klucia w podbrzuszu z prawej i z lewej strony czy ktos moze mial taki problem?

Gość gość
mialas najzwyczajniesza w swiecie menstruacje i najzwyczajniejsze w swiecie bole menstruacyjne; nadinterpretacja szkodzi

Gość gość
Troche mnie zmartwily te 3 dni plamieniem jasna krwia i brazowym a normalnie lecialo przez 3 dni :/

Gość gość
normalny okres, nie widze w tym nic dziwnego. dorośnij dziewczyno!

Gość gość
Okres???