Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TablicaMotywacji

POST czyli 40 dni bez słodyczy chipsów i fast foodów

Polecane posty

Gość TablicaMotywacji

Wyzwanie: POST czyli 40 dni bez słodyczy, ma na celu oczywiście przynajmniej niewielkie zmniejszenie wagi i poprawienie wyglądu włosów i skóry twarzy. Post jest okresem postanowień, a takie postanowienie ma dla Ciebie wiele korzyści, ułatwi Ci także wyrobienie nawyku zdrowego żywienia i schudniecie przed WAKACJAMI. Tutaj dołączysz do wyzwania: fb/TablicaMotywacji Zastąpimy je świeżymi owocami , warzywami i zdrowymi przekąskami. Słodycze to wstrętne puste kalorie, które odkładają się w szczególności w dolnych, a nie tak jakbyśmy chciały górnych partiach... SŁODKOŚCIĄ NALEŻY POWIEDZIEĆ STANOWCZE NIE! To co kto zaczyna ze mną? Dla lepszych efektów zapraszam tez do wyzwania treningowego na facebooku.

Gość gość
:(

Gość gość
co do za post, ja od 10 lat nie jadam takich rzeczy :x i nie pije slodzonej herbaty ani slodzonych napojow gazowanych

Gość gość
Ja sie wpisuje! Od czasu do czasu zdarzalo mi sie jesc frytki hamburgery i tak dalej, ale niestety znacznie czesciej slodycze. W lutym odmowilam sobie fast foodow i przyszlo mi to z latwoscia, wiec chetnie zmierze sie dodatkowo ze slodyczami :)

Gość Maya

od wielu lat marzyłam o schudnięciu, jadłam duzo fast fodow, jakiś syfów i innych, marzyłam o zdrowym, bezpiecznym odchudzeniu - takim dobrze zbilansowanym dla mnie - dlugo szukałam takiego czegoś i znalazłam w internecie - odchudzanie za pomocą testu dna - iGenesis - test dna pomaga wybrać co jeść, jak ćwiczyć - spróbowałam i jak najbardziej to prawda! Dzieki Igensis w klinice Dethloff w 6 msc straciłam 18 kg! Bez efektów ubocznych!