Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie...pytanie o katar,a raczej cos dziwnego w nosie dziecka

Polecane posty

Gość gość

witajcie!mam taki dosc dziwny problem... Otorz moj 2latek codziennie rano ma zatkany nos,ale kataru w nosku nie ma,a takie dziwne duze skrzepy ktore blokuja oddychanie.po wydmuchaniu noska jest juz ok,ale dziwi mnie ze codziennie to sie dzieje. O co chodzi?? pomozcie prosze

Gość gość
to gile :) za suche powietrze macie w domu, może nawilżacz pomoże

Gość gość
kurcze ...no właśnie to nie są zwykle gile . To są aż takie skrzepy jakby krwi. Za sucho to raczej nie jest...powiedmiałabym że za duzo wilgoci .az60%

Gość gość
no to nie wiem :( u nas to właśnie suche powietrze jest winowajcą, córci się robiły takie zaschnięte skrzepy w nosku właśnie od tego, jak jest nawilżacz problem zniknął Może to grzyb? Masz wilgoć w domu?

Gość gość
grzyba nie ma.wszystkie ściany od góry do dołu obsszukałam.mam te pochłania wilgoci który ściąga wodę.Często też wietrze cały dom,a potem i tak termometr.z ogrom.wskazuje na 60%. kurcze ...co to może być??może powinnam iść do lekarZa??ale chyba lekarka mnie śmieje z czym przyszłam....

Gość gość
nikt nie pomoże?

Gość gość
Spróbuj z nawilżaniem noska. My w domu stosujemy physiomer, może jest trochę droższy, ale większy i jak mój Kajtuś ma zapchany nosek, to jest wiem, że pomoże.