Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem a Wy co myslicie

Kobitki doradzcie... sama juz nie wiem

Polecane posty

hej. Tak wiem ze nie zastapicie mi lekarza czy ew testu ciazowego, ale licze na to ze sa tu kobietki zyczliwe ktore moze beda mialy ochote wyrazic swoje zdanie. A mianowicie biore tabletki anty.. niestety zapomnialam w tym miesiacu wziac dwoch tabletek (pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo!) po pominieciu tej pierwszej kochalam sie bez zabezpieczenia w ciagu tch najblizszych 7 dni. zaczelo sie plamienie przez pominiecie tabletki.. juz sie skaczylo a tu nagle znowu (wiadomo- po pominieciu tabletki moze tak byc) a teraz powinnam dostac okres.. Zjawil sie.. Dwa dni pozniej niz powinien.. i to taki nie jak zawsze.. Bardziej bym to nazwala plamieniem niz miesiaczka. Jak myslicie czy to po prostu przez to ze plamilam w ciagu brania tabletek czy cos innego? ciaza bym sobie nawet nie "zaprzatala"glowy ale nie moge jej przeciez wykluczyc.. Dzieki...

nikt nic?

dalej nic...?

Gość gość
Zależy jakie miałaś krwawienia z odstawienia do tej pory, jeśli były bardzo intensywne to możliwe że to ciąża. Zrób test. Sama piszesz, że ciąży nie możesz wykluczyć,bo zakładam ze tabletki po prostu pominęłaś i nie wzięłaś ich w ciągu 12h.

dokładnie tak.. wzielam ja po 12 h. a okresy u mnie to okresy a nie kilka plamek..

Gość punaa
w takim razie zrób test, powinien rozwiać wątpliwości :)

Gość gość
Trzeba było o ******iu zapomnieć to byłby efekt.Teraz tylko załóż kartę ciążową.