Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośśśśśś

Jestem cicha, nudna, płochliwa

Polecane posty

Gość ktośśśśśś

Witam, mam 20 lat i jestem na studiach. Moim problemem jest to, iż nie potrafię rozmawiać z ludźmi. Boję się, że sobie nie poradzę w rozmowie oraz spotkaniach. Kiedy mam zacząć rozmawiać jestem bardzo cicha. Po zajęciach myślę, że dziewczyny z którymi na ogół rozmawiam przed wykładami, wsydzą się mnie na zewnątrz albo męczą się w moim towarzystwie. Ja na ogół jestem bardzo miłą osobą, wrażliwą i cichą. Bardzo szybko można mnie spłoszyć. Dbam o siebie, interesuję się modą i myślę ze jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to jest bardzo wpożądku. Tylko ten problem znajomości jest dla mnie udręką. Marzę o tym aby spotykać się z ludźmi i być z nimi na luzie. Nie lubię imprez nie pije alkoholu. Lubię za to spędzać czas rekreacyjnie bądź isć na kawę herbatę. Pogadać o zainteresowaniach itp. Lubię się też wygłupiać w pozytywny sposób ale do tego etapu brakuje mi odwagi, gdyż boje sie ludzi. Jesli mozecie doradzcie mi. Będę wdzięczna :) Pozdrawiam

Gość ktośśśśśś
Bardzo :(

Gość ktośśśśśś
nieprawda

Gość gość
Zamiast się skupiać na swoich wadach, co jest dość egocentryczne, po prostu zagaduj ludzi. Wiele osób się tez boi, tylko nie każdy się na tym skupia, bo ludzie się starają przełamać. Mówienie, ze jesteś taka lub inna to wymowka dla pasywności. Jesteś taka? Dziś. Jutro możesz być inna jak zrobisz pie rwszy krok. To taka polska specjalność powiedzieć jestem X. Nonsens, wsystkp jest dynamiczne i można to zmienić.

Gość ladacooooo
postrzelaj sobie z paltza to ci przejdzie

Gość gość
W "pożądku" ....sorki,ale co Ty studiujesz,skoro pisać nie potrafisz na poziomie podstawówki?

Gość ktossssssss
sory ze pisze z bledem ale mowie plynnie w 3 jezykach i czasem mi sie myli gramatyka, poza tym dysortograf. a tak poza tym to wiecie co chyba wiekszosc polakow nie ma szacunku do innych tylko potrafia sie wysmiewac z innych pytalam o rade a nie o glupie podteksty

Gość gość
Hahhahaha...tłumaczenie na poziomie sześciolatka...gratulacje:D

Gość meymey
Teraz każdy debil zasłania się dysortografią :o

Gość ktossssssss
ciekawe jaki ty masz poziom w swojej glowce, chyba niski skoro mnie nie znasz a sie ze mnie wysmiewasz

Gość ktossssssss
Jak się spłoszę to uciekam na oślep :( i często uderzam w latarnie .

Gość gość
Moim zdaniem jestes bardzo w pozadku dziewczyna. O takiej śnie i niemoge trafic. Lepiej sie niezmieniaj ,jestes calkiem normalna:-)

Gość Przemyslaf111
Jestem podobny do Ciebie, często słucham melancholijnych piosenek i zatracam się w myślach.. Jak chcesz to możemy się spotkać na mały numerek , przepraszam że odbiegam od tematu ale być może to mogłoby Ci pomóc.

Gość gość
odezwij sie na gg:45400801