Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebol279

Proszę o radę

Polecane posty

Witam Was,Kafeterki :) Proszę Was drogie Panie o drobną radę,otóż kilka dni temu poznałem fajną kelnerkę i bardzo mi się spodobała ja jej chyba też gdyż bardzo często mi się przyglądała i usmiechała,no i nie zastanawiając sie dłużej na drugi dzień pojechałem do niej do pracy na herbatkę i od słowa do słowa wymieniliśmy się numerami tel.Ale do rzeczy,zbliża się dzień kobiet i chciałbym wręczyć jej kwiaty w czasie jej pracy,co o tym sądzicie??? Pozdrawiam

Gość gość
O Matko... ile Ty masz lat?

Gość gość
Nie rób tego, bo jej szef może mieć o to pretensje "spraw osobistych nie zalatwia sie w pracy". Ona moze czuc sie skrępowana. Lepiej dowiedz się o której kończy i po pracy zabierz ją gdzieś i wtedy daj kwiaty.

Gość ciemnaoo
witaj:-) w trakcie pracy to moze byc ciezko bo niewiadomo jak pracodawca zareaguje na to bo jakby nie patrzac bedzie w pracy...ale ogolnie pomysl swietny...albo czekaj na nia przed praca albo po pracy tak zeby niewiedziala ze bedziesz

Gość gość
Swoją drogą to straszny pomysł... co ludzie maja z tymi kwiatami :O :O :/ badz bardziej kreatywny.... Kwiaty ?? :/ przereklamowane. i bedzie sie tego spodziewac.

Gość gość
A pokaż mi kobietę która nie lubi dostawać kwiatów obojętnie czy jest jakaś okazja czy nie:)Dlatego zapytałem czy to dobry pomysł wręczyć jej bukiet w pracy bo miałem wątpliwości,dlatego zrobię to przed pracą.Dziękuję za podpowiedzi :)