Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja pytam

Pytanie

Polecane posty

Gość Ja pytam

Witam. Mam takie pytanie... Jakiś czas temu poznałem super dziewczynę. Nie będę się rozpisywał jaką. Spotkaliśmy się kilka razy. Często ze sobą piszemy, raz super się z nią rozmawia, a czasami najzwyczajniej brak tematu i rozmowa jest taka męczona. Byliśmy razem na weselu. Przed weselem mi napisała, że chętnie ze mną pójdzie ale tylko pod warunkiem iż pójdziemy tak jako kumple. Wtedy ją zapytałem czy w jakiś sposób ją uraziłem, a ona stanowczą napisała, że nie i, że byłem "idealny:* oraz ze mną na pewno będzie się świetnie bawić". I faktycznie było bardzo fajnie. Teraz nie wiem czy miała na myśli kumpli tylko na weselu czy w przyszłości też. Jeśli coś miałoby z tego być to muszę zrobić jakiś stanowczy krok, a nie tylko rozmyślać itp. Na prawdę mi się podoba, ale czasami nachodzą mnie wątpliwości. Mam 22 lata więc duże dziecko ze mnie. Nie jestem typem faceta który leci na wszystkie fajne dziewczyny. Także proszę o wasze opinie ;)

Gość Ja pytam
I jeszcze jedno w realu rozmawia się z nią rewelacyjnie ;) I może przyda się też to, że bardzo bardzo polubiła moją sporą rodzinę ;)