Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to podlega odliczeniu

Polecane posty

Gość gość

Mam dwa pity 11. Jeden z urzędu pracy ponieważ staż skończył mi się początkiem grudnia 2012 i za ten miesiąc dostałam niecałe 100 zł w 2013. Drugi pit mam za pracę normalnie na umowę za 3 miesiące. Moje pytanie jest takie czy ten staż też mam rozliczyć w pit 37? Nie mogę sobie dodać przychodu do teheran co miałam z pracy na umowę tylko w osobnych rubrykach się wpisuje? Mogę liczyć na zwrot jeśli nie pracowałam cały rok ? proszę o odpowiedzi

Gość gość
Nie wiem czy w poz 39 np mam dodać to 90 zł że stażu do tamtego przychodu itd?

Gość gość
up

Gość gość
Ponawiam

Gość JasnowidzXXL
Dochody tego samego rodzaju się sumuje do jednej rubryki Co znaczy "do teheran"?

Gość olola6
no właśnie, co "teheran"? na pewno dostaniesz zwrot, to że nie przepracwałaś całego roku nie ma tu nic do rzeczy. pewnie jakiś niewielki podatek tam zapłacisz, ale to dzięki temu będziesz mogła przekazać 1% na jakś organizację. co do rubryczek, to nie wiem :/

Gość gość
Pomyliłam się poprostu jak pisałam. Miało być 'do tamtego

Gość gość
Czyli już w pozycji 39 mam wpisać dodane oba przychody? a nie gdzieś indziej niżej i dopiero na końcu zsumować

Gość kelenka7
Na stronie: http://mapapit.pl/ znajdują się informacje co polega odliczeniu od rozliczenia rocznego za 2013 rok. Znajdziesz tam również to na co możesz uzyskać zwrot pieniędzy. Ulg jest dużo, warto jest ze wszystkimi zapoznać. Jest tam też filmik instruktażowy w jaki sposób wypełnić krok po kroku takie sprawozdanie podatkowe.

Gość Devon
I'm on holiday small sense stendra dailymed suppose Hundreds of millions of records are pouring into local, state and even regional databases, the report says, and only five states – Arkansas, Maine New Hampshire, Utah and Vermont – have restrictions on the scanners. Some police departments store the records indefinitely.