Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie gole cipki BO NIE LUBIĘ. Nie będę się poniżała, bo faceci tak lubią

Polecane posty

Gość do gość
a akurat ja jako facet lubie owlosione, wiec myslalem ze nieogolone nogi zima cos zwiastuja fajnego ;)

Gość gość
no cipki teraz też nie gole ;) ale zdarza się ogolić. naprawde nie wiem co w tym strasznego jak sie ma na ciele włosy.. nigdy nie śmierdzę myje sie regularnie i do tego jestem ładna,facetom sie kojarzy że jak nie goli nóg to pewnie pasztet a tu figa :D

Gość do gość
a ile masz lat? ja bym mogl na randke isc z nieogolona dziewczyna :D

Gość gość
21

Gość do gość
myslalem, ze wiecej

Gość Le Sage
,,A po nogach nie bedzie mnie smyrał nikt nowo poznany,czy to zimą czy to latem.'' Nigdy nie mów ,,nigdy''. Chyba, że z góry zakładasz, że twój ,,wymarzony'' nie może mieć tej słabości czy nie jest pielęgniarzem/lekarzem, na którego natrafisz zimą. Nie mówiąc już o tym, że ci najbardziej atrakcyjni rzadko kiedy dają drugą szansę. Spodziewasz się, że facet, który za tydzień, z 50-procentowym prawdopodobieństwem będzie miał inną, łaskawie poczeka aż ogolisz włosy na nogach? Większość uzna to za niechlujstwo bardziej znaczące niż jakiekolwiek inne braki u potencjalnej partnerki poznanej tydzień później. Jest dzisiaj w Polsce tyle atrakcyjnych, zadbanych kobiet, że o powodzeniu decydują szczegóły.

Gość gość
czemu tak myślałeś? ;) to stereotyp,że młode zawsze sie golą. Wiem bo mam 2 koleżanki,które nawet pach nie golą. Widziałam. Były "dziewicze". Najprawdopodobniej nigdy nie golone. Le Sage,nie gustuję w kobieciarzach. Nie chciałabym sie spotykać z facetem,który umawia sie z wieloma w podobnym czasie. Dla którego jestem jedną z wielu. I który nie daje drugiej szansy,bo dziewczyna nie dała sie dotknąć na początku. Takiego to sama bym skreśliła.

Gość gość
I też mam prawo kaprysić i mieć swoje wymagania. Nie czuje sie gorsza tylko dlatego że mam teraz włosy na nogach :classic_cool: nawet mnie to bawi

Gość gość
Dal m nie to wstyd pokazywac gole cipki! Wstyd kobiety. Wszystko widac.

Gość gość
A mnie bawi to co pisze le sage,jestem pewna że gdyby mnie zobaczył,niczego by nie podejrzewał,żadnego buszu na nogach i między nimi. Uznałby mnie za atrakcyjną i zadbaną na mur beton.

Gość gość
dlaczego? bo ładnie wyglądam,ładnie sie ubieram,mam piękne włosy,ładną twarz. Moge sie komuś nie spodobać :) ale nie uzna mnie za małpę. A to jak wygląda teraz moje ciało to moja sprawa. I tak nikt poza mną mnie nie widzi.

Gość hairy swinger
nie gólcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny

Gość gość
Jak dla mnie to jakas fajna fryzurka moze byc. :D ale zupelnie gole ? no jak jest ladna.

Gość do gość
i te twoje kolezanki, ktore nigdzie sie nie gola maja chlopakow albo chodza na randki?

Gość gość
nie mają :D ale jedna randkuje czasem no jakby miały pewnie by goliły

Gość do gość
a ty jak bylas w zwiazkach to golilas cala cipke, tak?

Gość gość
tak nie umiem inaczej albo nie golę albo jak już golę to całość..

Gość do gość
a jakby chlopak lubil owlosiona, to by Ci to pasowalo?

Gość gość
pewnie! :D

Gość do gość
fajnie, ze sa dziewczyny ktore by sie nie krepowaly tak pokazac nago przed partnerem :)

Gość do gość
kiedy zamierzasz ogolic nogi?

Gość gość
To dziwne, ale jeszcze nigdy nie slyszalem aby kobieta mowila o swojej cipka? Autor to kobieta?

Gość Le Sage
,,A mnie bawi to co pisze le sage,jestem pewna że gdyby mnie zobaczył,niczego by nie podejrzewał,żadnego buszu na nogach i między nimi. Uznałby mnie za atrakcyjną i zadbaną na mur beton.'' Przeciwnie, kobiety jako nawykłe do poruszania się w świecie pozorów bardzo często troszczą się jedynie o to co widać (,,lustereczko, powiedz przecie...), dlatego wolę zawczasu sprawdzić - najlepiej przyłapać taką ,,lalunię'' w najmniej dla niej oczekiwanym momencie żeby uniknąć późniejszych rozczarowań. Jeśli ktoś nie ma nawyku dbania o higienę niezależnie od okoliczności, to po jakimś czasie, również będąc w związku, powróci do praktyk jakim hołdował żyjąc samotnie. W dodatku jeśli ktoś depiluje się latem żeby się podobać, a nie robi tego zimą, bo ,,i tak nic nie widać'' ujawnia przy okazji przykrą cechę charakteru, tj. lenistwo. To samo dotyczy kobiet, które nie kąpią się regularnie rano przed pracą czy zajęciami na uczelni, natomiast robią to zawsze w piątkowe i sobotnie wieczory przed wyjściem do klubu. Jakaś 1/3 młodych, atrakcyjnych kobiet postępuje w ten sposób, więc przynajmniej ja w tej kwestii jestem bardzo podejrzliwy. ;)

Gość do gość
zadbane dziewczyny myja sie regularnie, ale co ma depilacja do higieny?

Gość gość
kiedys sie mowilo rasowa kobieta jak miala wlosy na nogach

Gość gość
Jak macie problemy z wrastającymi włosami lub podrażnienia i bąble po goleniu to polecam preparat o nazwie folisan. Ja go kupiłam u mojej kosmetyczki w Poznaniu w salonie beauty premium. Z tego co wiem mozna zamówic u niej również wysyłkowo.

Gość gość
Wcześniej lubiłem wydepilowane do zera, teraz coś mi się przestawiło i uwielbiam zarośnięte. Suuuuper :)

witam chetnie poznam naturalna kobieta z poznania i okolic piszcie na @ bili1977@vp.pl