Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią drobne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Takie, które wyglądają niewinnie najlepiej, są szczuplutkie, nie za wysokie (tak 160-170). Najbardziej liczy sie ładna buzia, ogólna prezencja i żeby była szczuplutka. A te się licytują, któa ma większą d**ę albo cycki ;D. Zabawne, facet zawsze wybierze tę szczuplejszą niż grubszą, oczywiście jeśli mówić o wyglądzie. Ładna buzia to jest podstawa a jak jest szczupła o już ideał. Nawet cycków mieć nie musi i tyłka dużego.

Gość gość
Musi mieć duży tyłek i cycki. Zapytaj się jakiegokolwiek faceta. Wybierze tą ładnieszą z większymi cyckami / tyłkiem niż szczuplejszą bez, oczywiście nie wieloryby, te są poza dyskusją.

Gość gość
ja jestem facetem i wybiorę SZCZUPŁEJSZĄ autorka ma rację

Gość gość
te co maja duze cyce albo d**e zazwyczaj maja kwadratowe biodra i nieproporcjonalna figure

Gość gość
To ciekawe, bo faceci, których znam, oczywiście ci którzy mają coś w głowie, mają laski naprawdę szczupłe, tyłek i cycki są bardzo małe, ale są śliczne z twarzy i bardzo sympatyczne, wyglądają jak laleczki. Za to mam też paru kumpli jeszcze z podstawowki i oni faktycznie lecą na cycki, jako kumple nie sa źli, ale niestety trochę prymitywni, nie chciałabym mieć takiego faceta.

Gość gość
Kobiety z dużymi cyckami czy z dużym tyłkiem wyglądają zazwyczaj ociężale, niezgrabnie, wszystko się wylewa, kojarzą się z takimi przaśnymi babami ze wsi, wyglądają na starsze, mają dodatkowe kilogramy. Taka szczupła, nawet z małymi piersiami wygląda jak modelka, jest zgrabna a jak ma ładną buzię to wygląda super. Nawet wystające kości nie są takie złe. Już dawno zauważyłam tę prawidłowość, ale wy sobie wmawiajcie, że d**a i cyce to podstawa.

Gość zgrabnichaaa
prawda ja jestem taka:)

Gość gość
Hehe tłumacz tak sobie "laleczko" bez biustu z płaskod***em... Mówię, że na wieloryby się nie leci, ale na ładne, szczupłe laski z biustem i fajnym tyłkiem oraz bioderkami bardziej niż na te tylko szczupłe z mylnym wyobrażeniem pięknej twarzy ;) To tyle.

Gość gość
też takie wole malutkie i filigranowe bo taką najłatwiej nadziać na k*****ska i zakręcic jak śmigiełkiem :D one to lubią bardzo!

Gość gość
Najlepiej wyglądac Jak SAlma HAyek co tańczyła we filmie "Od zmierzchu do switu", ale ona ma figure latynoski, które czesto maja obfite piersi, przy normalnej sylwetce. Jednak słowniańska figura jest inna, i prawie zawsze albo szczupłosc, smukła linia, mały biust, albo wiela dupa, cycki, i figura hipopotama. Ja wole to pierwsze jak juz mam wybierac

Gość gość
Taka kobieta z dużym biustem, tyłkiem i szczupłą sylwetką to jest okaz prawie nie do zobaczenia, zresztą przy szczupłej sylwetce duży biust wygląda karykaturalnie. Płaskodupia nie mam, mogę cie zapewnić, w życiu nie chciałabym mieć większego tyłka niz mam. Koleżanki ze skłonnosciami do dużych ud, bioder i tyłka mi zazdroszczą, same chciałyby tak wyglądać, wiele razy to już słyszałam.

Gość gość
WY NIE WIECIE CO TO ZNACZY TYŁEK JAKA jest różnica między szerokim tyłkiem a odstającym? wg was. Bo gadajac o typach sylwetki nie sposob o tym nie wspomniec nieważne jak wąska jest laska w biodrach jak ma tyłek odstający to wezmą i taką co na 12 lat wygląda. o to tutaj chodzi a nie o szerokie biodra

Gość gość
Drobne to znacznie lepiej niz szczupłe, powiedziałabym. J ajetsem niska, bo mam tylko 153 cm, i tez mam powodzenie , faktycznie wielu lubi drobne .... zeby byc drobnym trzba byc w miare przynajmniej szczupłym, ale nie kazdy szczupły- bedzie miał drobny wygląd. MOim zdaniem wiekszosc modelek co sa wysokie, i maja sama skóre i kosci, wygląda po prostu strasznie, mało kobieco, takie obleczone w skóre babochłopy

Gość gość
No dokładnie, ja nie narzekam, tyłek mam taki jak trzeba, ale mi chodzi o specyficzny typ, tj jak kobieta ma tyłek jak przysłowiowo "szafa trzydrzwiowa" bardzo szerokie biodra, ot wygląda jak taka baba ze wsi. Wtedy to niefajnie wygląda. Dla wielu facetów biust nie am jednak tak wielkiego znaczenia, inaczej nie braliby sobie lasek praktycznie bez biustu.

No właśnie o to mi chodziło - wielu lubi drobne kobiety, podobnie jak bardzo dużo mężczyzn preferuje wyższe, postawniejsze sylwetki. Więc nie powiedziałabym, że drobna osoba jest uniwersalnie zgrabniejsza, bo np. z zasady ma krótsze nogi of wysokiej, a wielu panów lubi zgrabne, długie nogi. Więc o ile preferowanie szczupłej sylwetki jest w miarę uniwersalne, o tyle drobnej już nie bardzo.

Gość gość
http://91ef69bade70f992a001-b6054e05bb416c4c4b6f3b0ef3e0f71d.r93.cf3.rackcdn.com/young-slim-girl-measuring-her-waist-100209632.jpg ta kobieta to już jest skrajnos cwg. mnie, jest za chuda, wystają jej kości, ale jezeli to jest jej naturalny wygląd to co tu można powiedzieć? tak ma i ju. Dokładnie, są jeszcze nogi a do tego, zeby mieć szczupłe nogi, wyglądające na długie nawet przy niezbyt wysokim wzroście trzeba być szczupłym, nawet nie średniej wagi.

Gość gość
zgadzam sie z autorem topicku, duze cyce sa ohydne tak jak i duze dupska, jestem facet

Gość gość
Ty to jesteś karakan i normalny facet nie - pedofil na coś takiego nie pójdzie. Do tego brak cycków, pupy, bioder :D Lubią szczupłe i średnie z kształtami, średnie i wysokie, bo niskie często gęsto mają za krótkie nóżki, i znowu, wyglądają się jak 12-letnie dziewczynki, niezgrabnie.

Gość gość
Niska i szczupła nie znaczy drobna, wysoka nie znaczy masywna. Jakoś te niskie jak przytyją to bum, są jak kulki, rozmiar 42 i 44 z natury.

Gość gość
Śmiesza mnie kobiety które na siłę chcą przekonać że to facetóm się nie podoba JAKO FACET MÓWIĘ AUTORKA MA RACJĘ

Gość gość
cycki to ja mam, mimo tego wzrostu 153 to mam w odwodzie 96 cm, mimo ze wage mam w normie.... tyłek mam faktycznie dosc płaski, biodra tez waskie... ilu ludzi tyle upodobań... nie kazdy co niski nie ma cycków, wrecz przeciwnie, ja mam rozmiar chyba C albo D, a wiele osób mi mówi, ze mam cycki jak Pamela Anderson, co jest kompletna bzdura, ale tak sie chyba wydaje, bo te same cyzki wyglądaja na znacznie wieksze na niskiej osobie, niz wysokiej.

Ja nie twierdzę, że nie ma, pewnie jej sylwetka ma sporo fanów, ale też nie każdemu facetowi będzie się podobała. Nie jesteś głosem wszystkich.

Gość gość
Oczywiście, że nie wszystkich, ale większości tak. Bo większosc facetów chciałoby mieć dziewczynę "jak modelkę" :)

Gość gość
Nie wiem do kogo ten karakan, ale to, że kobieta nie ma dużej pupy i cycków, nie znaczy, ze jest karakanem. Ja mam 167 cm i uważam, ze to dobry wzrost.

Gość gość
Zależy jak patrzeć na drobność. Tu nie do konca chodzi o to, zeby wyglądała jak prawdziwa modelka, te są często za chude. Taka opinia jest raczej o kobiecie, która nawet jak nie ma wysokiego wzrostu (miedzy metr 60 a 70) wygląda na wysoką ze względu na postawność, szczupłą sylwetkę, zgrabność ogólnie. Drobna jest głównie dlatego, ze jest szczupła, taki w zrost jak podałam wcale nie jest wysoki.

Gość gość
A ja jestem tzw kurd**el , mam 158 cm i waze 43 kg moja buzia wygląda dziecinnie ,mam 30 lat i bliźniaki . Moje dzieci maja 10 lat sa prawie mojego wzrostu , wyglądam raczej jak ich siostra ,jedni mówią że to super inni ze nie pasuje mi tak wyglądać , ale co mam zrobić ?:D:D:D Taka jestem i pasuje mi to :)

szczupła nie znaczy drobna. :) Określenie "drobna" dotyczy tylko niskich osób o bardzo delikatnej budowie. To nawet ja mam delikatny kościec (drobne słonie, nadgarstki itd), a w życiu nie nazwałabym się drobną.