Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Top tematy z kafe

Polecane posty

Gość gość

Seks, zboczenia, zdrady, ciąże, dzieci, sraczki, awantury, sprzeczki o idealną kobietę, ostatnio Ukraina. Ludzie, czy wy naprawde nie macie ciekawszych tematów? Gdy jest jakieś sensowne pytania, zajawi się troll który wszystko zniszczy :/

Gość gość
a masz góóóóóóóówno

Gość gość
pierdzenie

Gość gość
to są ciekawe tematy dla tych, którzy je zakładają. Jeśli nie uważasz ich za ciekawe to sama coś załóż. Ludzie tu mają prawdziwe problemy, a nie typu, że komuś się złamał tips w d///upie

Gość gość
Akurat ostatnie tematy dotyczące Ukrainy są najlepsze ze wszystkich, które wymieniłaś. To przynajmniej jakaś mała odskocznia od polskiej rzeczywistości.

Gość gość
Zakładam i zazwyczaj dzieje sie co dzieje. Już w tym temacie widać co sie wyprawia... Może ktoś ma moje narzekanie gdzies ale, żeby od razu pisac o d***e i pierdzeniu? Tu chyba siedzi gimnazjum :/

Gość gość
PRZEMO to gdzie?

Gość gość
od "normalnych" tematow masz : zycie uczuciowe,zycie po 30,gotowanie dom ogrod...

Gość gość
"Ludzie tu mają prawdziwe problemy, a nie typu, że komuś się złamał tips w d///upie" ahahaha leże. Chociaż był niedawno jakis temat, że lasce banan utknął w c***e :D

Gość gość
"Ludzie tu mają prawdziwe problemy, a nie typu, że komuś się złamał tips w d///upie" ahahaha leże. Chociaż był niedawno jakis temat, że lasce banan utknął w c***e smiech.gif " albo o mężczyźnie, który nie mógł wyjąć przez godzinę penisa z partnerki bo doznała skurczu, jak już go wyjął to był lekko siny. Temat poważny, choć się uśmiałam :p

Gość gość
jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci/kobiety człowiek jest obleśny: sra, pierdzi, rzyga, beka poznałam go wczoraj na dysce, on wcale nie dzwoni ani nie odbiera ode mnie, chyba popełnię samobójstwo :(

Gość gość
A gdzie podziała sie ta od adwokata?

Gość gość
Haha, a linki się znajda