Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszedłem do wniosku, że rodzina nie jest dla mnie najważniejsza

Polecane posty

Gość gość
Jak sie dogadac, kartka i pisac ? Bedziemy mieli 3 dzieci, ty zarobisz 300 tys rocznie, a ja bede szczupla i pachnaca. Tesviow odiedzimy 2 raxy w roku, a jutro obejrzymy nasz nowy dom z 5 sypialniami i ogtodem.

Gość gość
sorry, ale skoro tak to pojmujes, to się nie dogadasz ustalić należy czy ludzie chcą dzieci i jakie ewentualnie mają obawy, jakiego wsparcia oczekują w rodzicielstwie od siebie nawzajem jakie są ich potrzeby życiowe, czego chcą, poniżej jakiej średniej będzie im źle czym jest dla nich szczęście co jest dla nich podstawą w życiu jaka jest funkcja związku w życiu i jak o niego zabiegać po co człowiek ma dzieci i czego od nich oczekuje? jaka jest pozycja dziecka w rodzinie, itd. nie umeicie tak myśleć i dlatego potem płaczecie

Gość gość
Wiesz na takie pytania dorosli ludzie nie odpowiedza a co dopiero mlodzi i zaslepieni uczuciem

Gość gość
no to niestety potem nie ma co się dziwić, że ludzie małżeństwa żałują, skoro na powazne pytania nie umieją sobie odpowiedzieć,a jedynie przeglądac kamasutrę i ustalić podział pieniędzy i obowiązków, choc nawet to często sie nie udaje ludziom;-/

Gość gość
up

Gość gość
up