Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wojna na ukrainie

Polecane posty

Gość gość
i samouwielbienie uprawia

Gość gość
Oj dzieci dzieci duzo sie jeszcze musicie historii nauczyc:( a Krym i Rosja to nie to co Slask i Niemcy . Takie glupoty piszecie ze az sie noz w kieszeni otwiera

Gość gość
dlaczego udostepniles ten film????? to chore!!!!! cala sie trzese po obejrzeniu tego!!!!!!

Gość gość
ta nic... uciekniemy do australii albo gdzies do skandynawii i już

Gość bkt
okrucieństwo ludzi mnie przeraża... bez względu na to jaka ma formę... przeraża mnie to że ich to bawi i sprawia przyjemność... na każdej wojnie są tacy ludzie... jeśli tu wybuchnie wojna tacy tez tu będą.... wojna odczłowiecza.... jestem osobą która w ogóle nie pojmuje definicji wojny ani chęci posiadania więcej i więcej... takie rzeczy są mi kompletnie obce... po prostu nie rozumiem... po co? na co? dlaczego? skąd się biora tacy ludzie? po co komu wojny??? czy nie lepiej mieć mniej i zyć w pokoju??? dlaczego ludzi tak jara władza i pieniądze??? i zrobią wszystko by to zdobyć??? ja p******ę dlaczego ich po prostu nie zabiją tylko się nad nimi pastwią???? jakim cudem można mieć przyjemność z powolnego zabijania i pastwienia się????

Gość gość
przez ten film nie bede mogla spac, zglosilam do usuniecia !!!!! radze wam nie otwierAJCIE tego!!!!

Gość gość internetowy
ty chyba malo w sieci siedzisz skoro to cie tak przerazilo

Gość gość internetowy
sorry pisalam to na poczatku filmu... ja p*****le

Gość gość
siedze na necie ale nie wyszukuje takich okrucienstw. To co zobaczylam ....brak slow, to nie ludzie, to potwory

Gość gość internetowy
mnie przeraziło że to mógłby być każdy z bliskich mi facetów, tato, mąż...

Gość gość
szczerze to juz mi niezle siada psychika przez ta wojne, mam juz serdecznie dosc

Gość gość
Jeśli będzie wojna światowa, to już ostatnia.

Gość bkt
PO PROSTU NIE MAM ZNIECZULICY A NIE ŻE MAŁO W SIECI SIEDZĘ!!!!!!! mogłabym takie rzeczy ogladac całymi dniami i dalej byłabym przerażona:/ w imię czego takie rzeczy się dzieją??? bo jakis gościu se coś wymyslił??? gdyby ludzie mieli wzajemny szacunek do siebie i zycia takich rzeczy by nie było... nic nie tłumaczy zabijania, NIC!!!

Gość bkt
jeśli będzie III wojna światowa to mam nadzieję że trafi mnie z dziećmi na początku.... przeczytajcie 3 tajemnicę fatimską, ci którzy są wierzący:P

Gość gość
Nie powie tego tvn ani tvp ale gazeta Rydzyka pisze, że na wschodzie Polski jest mobilizacja wojsk. Mon nie potwierdza tego. Ale na pewno tak jest.

Gość gość
Hahahaha! Wy naprawde lejecie w majty ze strachu?? Hahahaha!!!

Gość gość
witajcie. to ja udostepnilam ten film, jestem matką synka, mam 32 lata i skonczylam historię. kiedys strasznie interesowalam się czeczenią, kubą i innymi konfliktami. bardzo was przepraszam, po prostu denerwuje mnie ignorowanie faktu wojny, mam dziecko i męża strasznie boję się wojny i ruskich. bardzo. to Prawda. ja nie moglam obejrzec tego dluzej niz 3sekundy.

Gość bkt
sorry ale tylko idiota nie bierze pod uwagę możliwości wojny... przed II wojną światową ludziom nawet do głowy by nie przyszło że może być ich udziałem coś takiego jak oświęcim, a jednak stało się... tylko idiota któremu się wydaje że wie wszystko najlepiej się nie boi...

Gość bkt
skąd wiesz o tej mobilizacji?????

Gość gość
Boję się o dziecko, męża, rodzinę, dom i spokój. Ruski są nieobliczalni. Nawet jeśli wojny nie będzie, to ucierpi nasza gospodarka. Będą droższe paliwa, firmy sprzedające do Rosji padną itp. Zazdroszczę niektórym beztroski.

Gość gość
nie ma żadnej mobilizacji na wschodzie nie ma jak ploty niestworzone pleść

Gość gość
Na sfora pl piszą. Nie mogę wkleić linka bo uznaje za spam.

Gość gość
ale nalezy wiedziec co oznacza mieszanie sie naszych polityków w pomoc Ukrainie, moze byc tak jak z czeczenią, że sobie glowy nozem poobcinają.

Gość gość
czy wojna moze wygladac tak jak na tym filmie?ludzie czy nam to grozi?

Gość gość
No właśnie. A nasi pomagają, wysyłają koce, świeczki palą w oknach. Szczekaja jak małe pieski. :( w imię czego?

Gość gość
nie ma mobilizacji, wiem z 1 ręki dajcie spokój z głupimi prowokacjami jesteście tak wystraszone, ze we wszystko uwierzycie

Gość gość
ja ten film z czeczenami obejrzalam z 5lat temu do tej pory go pamietam. i nie jestem naiwniakiem rzucającym glupie dowc**y, wojna to gruzy,szczury i glód. operacje na rzywca i obozy, zabijanie i g***ty na kobietach

jest coś takiego jak media zależne i niezależe czyli te bardziej prawdomówne. i jak by tak poszperać w tych niezależnych to można zacząć się bać. ja nawet nastawiam się psychicznie że może być tak, że trzeba będzie rodzinę do siebie sprowadzić;/ Putin śmieje się światu w oczy, i juz oskarżył Polskę i Litwę o to że szkolono u nas działaczy z Majdanu, czyli już sie przypiepsza. Z kanclerz Niemiec ma podobno bardzo dobre relacje i nie raz napomknął że chciał by, żeby Rosja graniczyła z Niemcami

Gość gość
koniec swiata:(((

Gość gość
lady weź no idź na spacer