Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam :) czy ktoś pomoze ???

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczny jutro zrobie badanie beta hcg ponieważ podejzewam ze mogło dojśc do zaplodnienia 18 lutego w ogóle nie spużnia mi się miesiączka powinnam mnieć 9 marca a dziś dostałam lekkie takie jak by plamnienia,, nie wiem jak takie plamienia wyglądają i się martwię troche ,,,rano mnie bolały jajniki może przez 30 min i teraz wieczorem troszeczke tak ze prawie w ogole nie czuje i strasznie bolą mnie sutki jak dotykam ,,,,mieśiączki zawsze mam obfite ale przez pierwsze pare godz mam skąpe a teraz od rana mam takie z 1cm plamki najpierw byl taki śluz jak kawa z mlekiem a potem jaśniejsza krew może to okres jak myslicie ?? czy mam zrobic dla pewnosci beta hcg ???? czy to nie ciąża ?????

Gość punaa
zrób betę po terminie miesiączki i nie schizuj przed :) skoro miesiączka ma być 9 marca to spokojnie do niej doczekaj, te plamienia nie muszą swiadczyć o ciąży

Gość gość
Mam właśnie nie reguralne cykle teraz boli mnie jak zwykła miesiączka ale nie leci mi krew jak podczas miesiączki już sama nie wiem zrobie ten test jak mi się skończy i zobaczymy wole byc pewna