Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś śmierdzi spalonym plastikiem

Polecane posty

Gość gość

ale nie moge zlokalizować co, boję sie iść spać. Do tego żarówka żyrandolu słabiej świeci. Wywietrzyłam i zgasiłam światło ale i tak się boje ze coś się spali jak usne.

Gość gość
komputer?

Gość gość
tez tak myslalam na poczatku ale to nie komputer, w innym pokoju czuc bardziej, a tam nie ma zadnych sprzetów

Gość gość
tez tak myslalam na poczatku ale to nie komputer, w innym pokoju czuc bardziej, a tam nie ma zadnych sprzetów

Gość gość
Zadzwon na straz pozarna (ale nie na alarmowy, zeby nie blokowac - wyszukaj nr podawany zwykle z adresem jednostki) i popros o podpowiedz, co jeszcze powinnas sprawdzic.

Gość gość
Moze rzeczywiscie zadzwon spytaj .

Gość gość
po wywietrzeniu juz nic nie czuć, wylacze wszystko co sie da i ide spac, mysle ze na straży pozarnej by mnie wysmiali, jutro sprobuje sie dowiedziec jak sprawdzic czy to cos z intalacja elektryczna.

Gość gość
Posprawdzaj w dzien ,lepiej widać .. Wyśmiali ? Nie .Doradzili .Teraz niema kolejek .Mozesz dzwonic .

Gość gość
mam dosłownie to samo tylko w kuchni i do tego coś się zadymiło miałam iść do szkoły też na noc wszystko wyłączyłam prąd ok bo w środku nocy włączyłam bezpieczniki a teraz z powrotem uruchomiłam gaz i wydaje mi się że to jest problem