Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ewa

facet waga. czy warto

Polecane posty

Gość mala ewa

No wlasnie. Jaki jest?

Gość gość
warto zawracac sobie glowe kims kto na wstepie zadaje sobie pytanie czy warto

Gość gość
Waga hmmm. Warto. Największe przystojniaki. Zawsze najlepiej ubrani. Lubią życie towarzyskie wiec jeśli chcesz trzymać go na smyczy to sobie odpuść.

Gość gość
No jasne że warto. Z tego co zauważyłam to lubią podobać się kobietą i dbają o siebie w przeciwieństwie do innych. Jedyna wada to taka ze są nie zdecydowani i taki facet potrzebuje kobiety która mu dobrze doradzi.

Gość gość
Znam 3 męskie Wagi - każda to mega przystojny wysoki brunet, faktycznie dbają o siebie.

Gość gość
Zależy z pod jakiego znaku jest autorka. To też jest chyba ważne.

Gość zakochana w koziorożcu
Wagi obojga płci są podobne - lubią dobrze wyglądać i się podobać, trochę trąci narcyzmem, ale tak nieszkodliwie.;) Lubią otaczać się pięknymi przedmiotami i ludźmi, doceniają dobrą muzykę i generalnie sztukę. Lubia udzielać się towarzysko, błyszczeć, ale też pomagać bezinteresownie. Nie znoszą chamstwa i prostactwa, agresji i głupoty. Potrzebują swobody i akceptacji. Itp.

Waga najlepiej dogaduje sie z blizniakiem i wodnikiem. Wtedy moze byc udany zwiazek. Ja jestem od wiekow w ukladzie koziorozec - waga i ci powiem, ze to tragedia. Szkoda, ze ma sie tylko jedno zycie. Gdybym miala drugie...to nigdy juz z waga.

Gość zakochana w koziorożcu
Zgadzam się w pełni co do bliźniaka i wodnika. Z drugą waga też ok.:)

Gość gość
egoisc****atrzacy na wslane potrzeby. skapi w stosunku do kobiet, nie licz nawet na kwiaty. narcyze

Gość gość
Racja. Ja jestem kobieta ryba i nigdy moj waga nie kupil mi kwiatow sam od siebie. Niezdecydowany we wszystkim radzi sie mamusi

Gość gość
Ja jestem waga. Obiektywnie oceniając swoją osobowość to faktycznie jestem b. wyczulony na estetykę. Co do kwestii braku zdecydowania to bym polemizował. Nie ukrywam że przed podjęciem ważnej decyzji analizuję dokładnie wszystkie za i przeciw, z mądrych rad też korzystam co wg mnie nie świadczy o braku zdecydowania... Konflikt rozwiązuję drogą kompromisu, jesteśmy urodzonymi dyplomatami. Tryb życia preferuję aktywny. Romantyk- tak. Dla jednej to "c***owate" dla drugiej dżentelmeńskie :)

Zawsze uwielbiam chwalić się tym, że mam urodziny w ten sam dzień co Janusz Gajos!

Gość gość III _ ona
Ja jestem Bliźniaczką a mój facet to Waga i jest cudowny. Wysoki, zadbany i zakochany we mnie po uszy. Trzy i pół roku razem i raczej już na zawsze. :)