Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem tutaj nowa,przypadkowo zupelnie trafilam na kafeterie,posluchajcie mnie,jestem mloda mama,radze sobie swietnie,cala ciaze moj facet sie nie interesowal niczym dopiero pod koniec ciazy zrozumial ze musi sie do mnie wprowadzic bo rodzice mu kazali inaczje by nie otrzymal mieszkania ktore bylo dla nas w prezencie.On non stop gada o swojej robocie dostal awans tylko to slysze oprocz tego o jego kolezankach z pracy imprezuje ostatnio mnie oklamal ze kolezanek na imprezce nie bylo,nie interesuje sie dzieckiem usmiecha sie tylko do niego zamaist je przewinac nakarmic w nocy budzi mnie zebym to ja wstawala nie karmie piersia,karmilam tylko miesiac :( jak dzwonie do niego ze trzba zwolnic sie z pracy bo dziecko ma szczepienie to nie ejst w stanie tego zzrobic nawet na godzinke mam tylko nosidelko przychodnia jest kawalek a dziecko wazy 6 kg sprzatam piore gotuje on nie jada w domu przewijam karmie zajmuje sie jak tylko moge on nic nawet smieci nie wyrzuc****eprzy tlyko o swojej pracy i tylko to og interesuje moej problemyh nie maja dla niego znaczenia przyzwyczil sie do tego ze robie wszystko sama i sobie radze a on balagani nie sprzatnie za soba zawsze odwraca kota ogonem pomozcie moi drodzy co robic orpocz tego jego rodzice mieszaja sie w nas jego matka mowi nam ze dziecka nie wolno szczepic wszystko za nas robi a my jestemy dorosli on jest od nich tez finansowo zalezny daja mu co miesiac pieniadze o ktorych nie wiem bo jego matka mi to powiedziala on zaprzeczal pomozcie jak zyc z maminsuynkiem i nierobem w domu jednoczesnie pracoholikiem -sam sobie doklada roboty ingnorujac dom nie wspomne o moich potrzebach nie tuli mnie nie powie nic milego tylko praca :(

Gość gość
hej to byla wpadka

Gość gość
ile macie lat ?

Gość gość
25 on ja 20

Gość gość
daja mu co miesiac pieniadze o ktorych nie wiem bo jego matka mi to powiedziala on zaprzeczal xxx i wszystko jasne - ale tobie tej kasy dawać do ręki nie będą!

Gość gość
wiadomo ze nie będa nie chodzi tu o kase szczerze tylko o jego zachowanie

Gość gość
No to co masz teraz zrobić ? Agata niewiele możesz .Zdecydowałas sie na takiego faceta to go masz .Taka prawda niestety . Nikogo nie zmienisz na siłę . Kobiety myślcie zanim wybierze jakiegos faceta na ojca swojego dziecka to przetestujcie go a potem rozwazcie pojście do łóżka .Dziecko nie ma takiej mozliwości ale wy tak .

Gość gość
wiadomo ze masz racje rozwazam zeby od niego odejsc niedlugo wracam do pracy a on niech zostanie sam ze swoimi kolezankami pieniedzmi zabawami dla mnie najwazniejsza jest rodzina i spedzanie z nia czasu owszempraca praca ale ilez mozna ilez ?!:(nasza pewnsja laczna to bedzie 4800 jak wroce do pracy mieszkanie mamy wlasnosciowe kurde....

Gość gość
jak moglas zajsc w ciaze z takim gowniarzem mamisynkiem nie rozumiem

Gość zalozycielka watku
kochalismy sie bardzo staral się ja rowniez bylismy przykladem dla innych par zero klotni itp jak zaczla prace w firmie nowej to stal się jak on to mowi piekny przystojny madrzejszy ode mnie przez co sie czuje pomiatana :( ale przy nim takie jego zagrywki milcze...nic nie mowie doszlam do wniosku ze jak uda mu sie wyprowadzic mnie z rownowagi to bedzie szczesliwy dlatego nie pokazuje mu lez ani ze jestem zdolowana robie co robie jego ignoruje wtedy a kiedy sie godzimy mowi mi o swojej pracy i tyle w lozku ostatnio nawet zaspokoilam go a on sie ucieszyl i poszedl spac obiecal ze na drugi dzien bedziemy sie pieknie kochac i tez tego nie bylo :( jak zyc

Gość gość
Odejdz do niego ,nie jestescie jeszcze małzenstwem to bedzie łatwiej . Jemu odbiła woda sodowa i niech trwa w tych babelkach .Kiedys obudzi sie z palcem w nocniku .Agata masz dopiero 20 lat .Otwórz oczy ,nie wpedzaj sie we frustracje .Dziewczyno dasz radę !

Gość zalozycielka watku
wierzę w siebie :) cala ciaze pracowalam pozniej nawet nie dostalam macierzynskiego ale to mnie nie dobilo nie dbam o niego od dzis niech sam sobie pierze gotuje i sprzatam tylko dla dziecka bo jego zdrowie jest dl amnie najwazniejsze on jest dla mnie ttoalnym egiostą nic od niego nie mamy nic nawet milosci

Gość gość
I tak trzymaj !:-D Swietnie ze wierzysz w siebie .Tylko pamietaj ,baaardzo ostroznie wejdz w nastepny związek .Poszukaj faceta ktory bedzie dobrym ojcem dla dziecka . Błąd robią kobiety które dają sie nie szanować i trwaja w takich zwiazkach bez przyszłości .Powodzenia :-D

Gość gość
wywal dziada z domu jak sie poprawi to moze dasz mu szanse jak nie to niech szaleje a ty przynajmniej nie bedziesz brodzić w jego brudach :D Nie ma co zwlekać musi być terapia szokowa! Im dłużej to będzie trwało tym będzie ci trudniej.

Gość zalozycielka watku
odejdę to pewne :) po ciazy wygladam jak przed ciaza tak mnie zniszczyl psychicznie ze zaczelam cwiczyc odchudzac sie nie wiem z czego serio moge Wam zdjecie zalczyc nawet jak wygladalam jesli to ma jakies znaczenie i jak wyglsadam teraz

Gość gość
To tym bardziej odejdż .Facet który niszczy powinien zostac sam .I nie sluchaj obietnic ze bedzie lepiej bo tacy jak on sie nie zmieniaja na stałe .Najwyzej na tydzień ,dwa ...

Gość zalozycielka watku
nie mogę go wywalic moi drodzy bo mieszkamy razme i jestem na jego utrzymaniu nie mam macierzynskiego niedlugo wracam do pracy i jego mama sie zadeklarowala ze jak bede w pracy moze sie zajac maluszkiem odloze troche kasy od niego alimenty i bedziemy jakos zyc :) wazne ze w milosci :)