Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 tydzień ciąży też to miałyście ???

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 40 tygodniu ciąży mam nie przespana noc z powodu strasznych boli podbrzusza robil sie twardy jak kamien i bardzo bolal wolalam przeczekac i nie robic paniki i nad ranem przeszlo.Dziecko ciagla sie rusza a bol krzyza mam nie do wytrzymania ..

Gość meegiiii
do szpitala proszę pojechać, może już rodzisz...

Gość gość
zaczyna się poród gnaj do szpitala

Gość gość
ja miałam, przeszło, zaraz mam cc

Gość gość
Poki skurcze nie są regularne to nie ma co szaleć ze szpitalem. I tak pewnie chodzisz co drugi dzień na ktg.

Gość gość
nie sa regularne,a wizyty mam co tydzien

Gość gość
No ja wlasnie mam podobna noc za soba. Teraz rano przeszlo.. mi sie konczy 40tydzien,do szpitala bez regularnych skurczy nie mam co jechac.. nie mieszkam w pl wiec tu jest troche inaczej

Gość gość
Ja tak mialam w 39 tc, na dodatek skurcze byly stosunkowo lekkie i nieregularne. Spalam gdzieś do poludnia, co jakiś czas sie budząc. Potem zaczelam delikatnie krwawić wiec pojechalismy sprawdzić co to. A to juz bylo 7 cm rozwarcia i akcja porodowa w trakcie. Jak jeszcze ktoś mi powie ze przy porodzie to bol taki ze sie ma problem z przedstawieniem sie i nie mozna go z niczym pomylić to wyśmieję. Dopiero po godzinie naprawdę bolalo, przez nst 1,5h a urodzilam po 16. Wiec bylo szybko i prawie bezboleśnie ;) czego i tobie życzę. Powodzenia

Do goscia wyzej, super ze mialas prawie bezbolesnie.. Ale kazda ma inaczej.. Wiec wysmiewanie byloby nie na miejscu.. Ja np mialam b.ciezki porod, bole nieporownywalne z niczym.. Nie pamietam niektorych rzeczy, maz mi przypominal. I uwierz,ze mozna nie umiec sie przedstawic,slowa wykrztusic itd.. Tez wczesniej inaczej myslalam.. Nawet polozna ze lzami w oczach nam mowila,ze ciezki mialam,ze troche cudem wyparlam dziecko.. Nie oceniaj. A autorce zycze lekkiego porodu ,:)

Gość gość
A mi wlasnie mowia ze bol taki ze go na bank rozpoznam itd a widze ze reguly nie ma ;)

Gość gość
no przeciez wiadomo ze to sie czasami no bez problemu uklada jak sie wie jak :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
ja tak miałam juz kilka dni przed porodem.Myslę,ze juz niedługo akcja sie zacznie.Przezłam 2 porody i przy każdym noc przed juz nie spałam.Taka niespokojna byłam.Czułam taki wewnętrzny niepokój. Lekkiego porodu życzę.

Gość gość
No jak widac po przykladzie goscia niekoniecznie:)

Gość gość
tAK KAŻDA RODZACA TAK MA WCZESNIEJ CZY PÓXNIEJ :d

Gość gość
dziękuję wam bardzo kochane :)

Gość gość
ja mialam tak samo skurcze nieregularne cala noc,potem jakby zelzaly bolal mnie kregoslup i troche podbrzusze i tez mi kazdy mowil poczekaj po co masz jechac do szpitala i co? nie zdazylam do szpitala dojechac bo rodzic zaczelam w domu,nagle pojawily sie bole parte 10 min i maly byl na swiecie Jak pogotowie przyjechalo to juz bylo po wszystkim

Gość gość
dziś w dzień nie miałam bóli podbrzusza,ale za to silne bóle krzyża i bardzo dużo wydzieliny oj dużo,ale białe.Zobacze co będzie tej nocy jeśli bóle się powtórzą dzwonie na pogotowie

Licz sobie czas i odstepy tych skurczy :) ja sobie zapisywalam,zeby.widziec jak z regularnoscia. Potem,jak bol okropny, mąz staral sie liczyc.