Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerąbane

Polecane posty

Gość gość

Miałem kobietę z którą byłem bardzo szczęśliwy, biedny ale szczęśliwy. Po zdradzie kobiety nie mogłem sobie poradzić poświęciłem się pracy. Założyłem swoją działalność i zacząłem prace na własny rachunek. Jestem stolarzem-cieślą mam 26 lat. Gdy zaczynałem nie miałem nic poza wsparciem rodziców dziś po roku ciężkiej pracy mam 3 samochody. Jedno terenowe do zabawy zbudowałem sobie rajdówkę mam jedno takie "na niedziele" i teraz kupuje następne jakiegoś busa, dostałem w spadku duży dom z 40a działką i naprawdę nie moge narzekać że jest źle. Nigdy nie zgrywałem milionera zawsze udawałem bardziej w drugą stronę ale teraz ludzie sami widzą że całkiem nieźle mi się powodzi. Przez rok czasu naprawde ciężkiej pracy nie miałem zainteresowania ze strony kobiet od jakiegoś miesiąca jestm ciągle zapraszany na imprezy, na piwo itd. Dlaczego tak właśnie jest że dobrzy człowiek skromny klepiący biede nie ma powodzenia u kobiet a gdy tylko ludzie zobaczą że nie jest taki biedy lgną do niego jak muchy do g...

Gość gość
cóż. można tylko pogratulować. Dobrze, że się otrząsnąłeś p tych problemach z kobietą.

Gość żmija_niezygzakowata
gratuluję tego co się mądrością zowie, mam nadzieję, że jej nie stracisz i nie zafundujesz sobie grona "przyjaciół " za pieniądze ...

Gość gość
Ciężko jest żyć samemu a teraz boje się o to że nie znajde kobiety która będzie kochać mnie :( Fałszywych ludzi omijam szerokim łukiem mam 4 znajomych nie wychodzę nigdzie pracuje głównie w domu ale wieczory są tragiczne. Wchodze do domu cisza nikt się nie odzywa włączam telewizor komputer i oglądam wszystko co leci. Jest jedna dziewczyna którą jestem zauroczony lat kilka nawet zagadałem tylko że ona nie jest zainteresowana moją osobą. Jest sama od ponad roku ale w głowie ma poprzedniego bo ciągle to widać po wpisach itp. Ciężko jest żyć nie wiadomo na co się nastawić w życiu :(