Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki widze że ktoś tu do Przemka mówi PRZEMYSŁAWIE to nie moge opanować smiechu

Polecane posty

Gość gość

np. "pomogę Ci Przemysławie" :D osz kuźwa :D normalnie doje ze smiechu

Gość facet 23lataaaa
tylko sie nie zesraj k***o

Gość gość
niestety sie to stało :D siedze z laptopem w WC :) Przemysław :D Buahaha

Gość rdza94
Przemyslaw to ladne i normalne imie a ty sam napewno masz jak nie Hipolit to Wacław i sie z innych nabijasz zlamasie ty jeden!baw sie dalej klockami tylko pamietaj spuscic wode !

Gość gość
mi nie chodzi o jego imie, bo imie ma ładne słowiańskie, chodzi mi tą dostojną formę w jakiej sie do niego zwracają :D przecież ten jełop nie zasługuje na taki szacunek Przemorek, Pszem, Przemiś, Przemyk, Przemcio, Przeminek, Przemuszek, Przemyś, Przemyczek, Przemciunio, Przemasek, Przemysławek, Przemaszko, Przemo, Przemysiek, Przemusiek, Przemol, Przemucha, Przemś, Przemuniek, Przemson, Przem, Przemko, Przemek, Przemysławiec, Przemeczek, Przemcisław, Przemciu, Przemysł, Przemi, Przemcik, Przemusio, Przemuncio, Przemutek, Przemondo, Przesiu, Przemuń, Przemczymysław, Przemczysław, Przemas, Przemsi, Przemor, Przemku, Przemoc, Przemunio, Przemie, Przemasik, Przemulek, Przemunia, Przemuś

Gość rdza94
no chyba ze tak

Gość rdza94
zwracam honor, sorry masz racje

Gość gość
To nie jest żaden Przemek tylko Zbyszek Rogal, i nie ma 23 lat a jest grubo po 30-ce, siedział kilka lat w pierdlu za pobicia.

Gość gość
jaki zbyszek, powaliło was? i jaka 30stka kuźwa, przeciez zdjęcia daje i widać ze to chłoptaś :D ot tak sobie z d**y to wyciągnąłes? daj jakis dowód na to albo cokolwiek, a nie pierdu pierdu

Gość gość
to jest Zbyszek Rogal i to jest stara recydywa, a foty owszem, jego, dość młodo wygląda, ale już 30-kę skończył. Znam typa z widzenia to wiem co pisze.

Gość gość
nie wierze

Gość gość
ja też w to nie wierze, on tu przecież dzień w dzień siedzi od 6lat, to kiedy on niby był w pierdlu człowieku? z widzenia go zna :D zrób mu fote na ulicy i pokaż, to moze ci uwierze

Gość gość
Tak tez go kojarze i nie nazywa się Przemek tylko taki jak ktoś wyżej napisal ale zaraz usuna temat z jego nazwiskiem jak każdy poprzedni

Gość gość
yhy, wszyscy go nagle kojarzą, taa pewnie 50 inych osób kojarzy go z 50 innych miast :D p/o/j/e/b/a/n/i jestescie

Gość gość
jestem zalamana przeca ja tylko dla przemslawa na kafe wchodze a tu taki klops? to nie moze byc prawda!jaki znowu zbyszek rogal?

Gość gość
moze ten rogal to tylko podobny do Przemola jest? to jest poprostu nie mozliwe

Gość gość
05.03.14 Po trzydziestce? A gdzie niby mieszka ten typ? Tak jak tu piszą.....zrób mu zdjęcie gdzieś dyskretnie.....to byłby najlepszy dowód.

Gość gość
bo to jest Rogal Zbyszek i to raczej (a raczej na pewno) nie on wstawia te foty, a jakiś du​pek który nakręca te tematy posługuje się jego fotami, nie wiem skąd je ma, ale posługuje się bez jego zgody, bo wątpię by taki sukinsyn jak Rogalak chciałby być tak ośmieszany. jedno jest pewne że sprawy o jakieś zniesławienia nie wniósłby bo to dziecko "H.W.D.P", ale jakby dorwał typka który szarga jego fotami to miazga by została z delikwenta.

Gość gość
Gdzie mieszka ten zbyszek? W jakim mieście?

Gość gość
pod Warszawą mieszka. dresiarz i kawał sukinsyna z niego jest. siedział za pobicia, kradzieże też ma na swoim koncie. ja tam wolałabym z nim nie zaczynać.

Gość gość
pod Warszawą mieszka. dresiarz i kawał sukinsyna z niego jest. siedział za pobicia, kradzieże też ma na swoim koncie. ja tam wolałabym z nim nie zaczynać.

Gość gość
taa jasne, skończ pieprzyc te brednie, przemo robi zdjęcia swoją nokią, sam je sobie robi i sam wstawia na kafe, a po za tym widziałem go kiedys na szołapie, bo miał transmisje i chyba ci sie coś powaliło z jakimś rogalem przykro mi bardzo, ale wywołanie zamieszania ci się nie udało :D

Gość gość
Znam dwóch gości jacy chcieliby go kochać w pupę. Skoro Zbychu to Zbychu i jest duża szansa na to że poznają tego fantastycznego młodzieńca.

Gość gość
zaraz zaraz ale Przemyslaw mial jakies pozdrowienia dla fanek nagrac

Gość gość
"Pod Waraszawą".....pod srawą Co to k***a za informacja? Nazwę rzuć miejscowości konkretnie.

Gość gość
ten Rogal moze byc jedynie podszywem Przemsona

Gość gość
przemo - sremo! ten cały burdel z przemem nakręca Pijak22, koleś który przez rok udawał Asiule Cebule aka. Madame Ciapatą. dorwał skądś foty tego dresa i robi mu syf niezły, wymyślając jakieś durnoty, a ludzie serio myślą że po drugiej stronie jest jakiś psychol, a to tylko projekt nakręcany przez Pijaka22, tak jak i projektem była Asiula Cebula. teraz widać że pijak się obsrywa z deczka, jak się okazało że używa fot jakiegoś recydywisty, bo próbuje odkręcić kota ogonem i coś farmazoni o SU, sorry screen z SU można spreparować, wiec 🖐️

Gość gość
ten rogal to tylko wymysł jakiegoś frustrata, który próbuje zrobić zamieszanie i zwrócić na siebie uwage, szkoda czasu na frajera, nara 🖐️

Gość gość
To co piszesz nie jest do końca prawdą. Po pierwsze ten gość sam wstawia tu te zdjęcia....i są na to dowody-wstawił tu co najmniej jedno zdjęcie z karteczką i nazwą forum na prośbę użytkowników....po drugie był na szołapie...więc twoja teoria,że ktoś mu robi koło doopy jest grubo przesadzona a ty po prostu nie przyjmujesz do wiadomości,że on jest bardziej stuknięty niż się zdaje. Po trzecie....gość może mieć więcej niż 23.Owszem.I ja tak przypuszczam ale pisanie,że jest grubo po trzydziestce to przesada.

Gość gość
po pierwsze żaden screen, tylko przemo miał TRANSMISJE, i sam dałem mu 10żetonów, to było wtedy jak lookrecja sie bzykała na kamerkach i przemo chciał mieć 10żet zeby móc do niej pisac, wiec mu powiedziałem, ze mu dam, ale niech zrobi transmisje i zrobił i normalnie gadał, ryja pokazywał, więc se rogala wsadzcie gdzieś, a po za tym jak wytłumaczysz fakt, ze fotke którą dał w sobote + inną którą dał wczoraj faktycznie zrobiono w tym wlasnie czasie, wszystko idzie zczytać z danych fotki i ostatnią samojebke (bo robił fote z rąsi) zrobił 4 marca o 15:57, jakis kwadrans potem szalał już z nią na kafe... i co ty na to?