Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce zerwać zaręczyny

Polecane posty

Gość gość
Księżniczka niedotykalska, tylko patrzeć jak narzeczony pójdzie w cholerę do normalnej kobiety z normalnymi potrzebami. Pustak egoistyczny i tyle.

Gość I i O itd
Brzydzę się ludźmi którzy brzydzą się dziećmi :) lista jest o wiele z resztą dłuższa ...:)

Gość gość
Nie widzicie, że autorka jest abo dzieckiem albo niedorozwojem intelektualnym? Przypomina mi panienkę, której chłopak koleżanki miał kupować coś w galerii. Ona też się "szanowała", nawet planowała jak rozbić związek koleżanki, która uprawia "brudny" seks. Podejrzewam ze to prowokacja tej samej idiotki.

Gość gość
Facet utrzymuje siostrę i nie ma seksu dobre ha ha PROWO JAK NIC

Gość gość
No nieźle ,same nieroby, utrzymanki swoich mężów a wzamian nic. Pasożyty z przerośniętym ego.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko mozesz byc nawet ksiezniczka z bajki a i tak zaden facet z toba sie nie ozeni bo ty nie jestes normalna, brak potrzeby sexu i uwazanie to za cos ok pokazuje ze jestes nienormalna

Gość gość
mam inny światopogląd niż autorka tematu, ale z drugiej strony co wy od niej chcecie? w tematach gdzie np facet nie chce ślubu piszecie ''nie trzeba było dawać d**y bez zobowiązań!'' a jak dziewczyna ma swoje zasady (trochę głupie jak dla mnie, ale jakieś tam ma) jest zaręczona i czeka na ślub to piszecie ''biedny facet, chce ********* a ty jesteś dewotką''. Zdecydujcie się ludzie. Przynajmniej będzie szczęśliwa postępując po swojemu. A faceci to frajerzy więc pewnie poczeka

Gość gość
gość ale tamte d***** nie są nawet narzeczonymi, a oni planują ślub ot różnica