Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce zerwać zaręczyny

Polecane posty

Gość gość
koniecznym do czego? Moja siostra jest po ślubie a sexu nigdy nie miała bo nie chce.

Gość gość
już jesteście nie dopasowani bo nie chcesz dawać d**y a facet potrzebuje *****nka, chyba cie oleje, a byłby głupi żeby tego nie zrobił

Gość gość
Hohoho to rogi na pewno ma jak stąd do Arizony :D

Gość gość
Biedny facet a ty z choinki chyba spadłaś. Miej sobie te swoje śmieszne zasady, nie zdziw się tylko jak zostaniesz starą panną. Matko, rok w związku a seks to k....nie się.... Wołasz o pomstę do nieba dewotko. Żalissimo

Rozumiem, że niedoszły jeszcze wtedy mąż wiedział o zamiarach niedoszłej żony? Jeśli tak to nie ma o czym rozmawiać jesli nie, to siostrze nie wróżę długiej kariery mężatki.

Gość gość
niby czemu nie każdy facet to zwierze jak facet mojej koleżanki jak ona jest zła że przez tydzień sexu nie ma .A kiedyś miała codziennie. To obrzydliwe jest

Gość gość
nie jestem żałosna tylko normalna. Nie wiedział czekali do ślubu a po nim zamieszkali w osobnych pokojach

Gość gość
prowo od miesiąca ta laska pisze o seksie po ślubie, lub ze nie będzie uprawiać seksu te same argumenty aż biją po oczach

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie to chore czekac z sexem do slubu, autorko dziwna jestes

Gość gość
Siostra po ślubie i seksu nie miała, bo nie chce. A takie egzemplarze jeszcze istnieją? Hahahaha pewnie paszczur nieziemski z tej siostry, sama przed sobą się wstydzi rozebrać bo by zeszła na zawał hihihihi ;P

To siostra jest nienormalna w takim układzie. A facet ma prawo do unieważnienia nieskonsumowanego małżeństwa.

Gość gość
gość co mówi że to prowo widać nie ma życia skoro śledzi wszystkie tematy. HA HA. A ja pisałam tu raz ale nie o tym

Gość gość
"koniecznym do czego? Moja siostra jest po ślubie a sexu nigdy nie miała bo nie chce" - Nie mówie przecież o sytuacjach jednostkowych. Przpadek twojej siostry, ktora nie uprawia seksu nawet po śłubie to jakiś 1% pewnie tylko. Do takich rzeczy to nawet nie ma się co odnosić

Gość gość
Każdy sąd i kościół unieważni ślub jak nie ma seksu. Nie wiem dlaczego mąż siostry jest taki głupi

koniecznym do czego? Moja siostra jest po ślubie a sexu nigdy nie miała bo nie chce. ******************************* wkrótce twoja siostra bedzie po rozwodzie a jej maz znajdzie normalna kobiete

Gość gość
siostra jest ładna ja zresztą też. Sex po ślubie to jest normalne a nie jakieś wcześniejsze przymiarki. Kiedyś tego nie było

Gość gość
Siostrunie pewnie straszą ludzi na ulicy, " jestem ładna, mądra... " zaraz umrę ze śmiechu. A to że jesteś ładna i mądra to ci tatuś powiedział, żeby ci przykro nie było Hahahahaha. Ubaw po pachy

Gość gość
mój ojciec jest za granicą i zarabia żeby nam niczego nigdy nie zabrakło. a wasi tylko piwsko piją

Gość gość
A jest wielu takich którzy chcieliby być ze mną ::::::::::;;na pewno tak ale tylko do czasu do puki by ci ręki do majtek nie wszdzili, potem zostałabyś szybko kopnięta w dupsko bo jesteś zacofaną oszustką, normalny facet cie oleje i powie ***aj się sama

Kiedyś tego nie było!? A kiedy tego nie było? Może poczytaj trochę książek to się dowiesz, że gorsze rzeczy ludzie robili niż seks przedmałżeński :)

jeśli o mnie chodzi nie czekałam do ślubu, zaczęłam uprawiać seks, gdy byłam na to gotowa. rzeczywiście twój narzeczony może się obawiać, że mu nie ufasz i nie czujesz się przy nim bezpieczna, ale powinnaś mu wyjaśnić, że to nie kwestia zaufania (w końcu zgodziłaś się za niego wyjść), ale twoich przekonań. Seks nie jest świętością. Zbliża dwoje zakochanych w sobie ludzi. moim zdaniem nie warto czekać.

Gość gość
A w jaki sposób autorko Twoja siostra planuje mieć dzieci? Tak pytam z ciekawości.

Gość gość
Seks po ślubie w XXI wieku to normalne??? Chyba u Amiszów hihihihi

No wycieczki rodzinne się zaczęły. Zatem ja Ci napiszę, że Twój ojciec to nieudacznik, który pracy w kraju nie mógł zdobyć. A Ty już chyba sama na siebie zarabiasz chyba?

Gość gość
doprawdy jeśli już miałbym kogoś nękać ,nie męczył bym go taką c***jnią ;) sam pomysł zresztą że w ogóle coś takiego muszę robić napawał by mnie wstrętem ,nie zazdroszczę .:)

Gość gość
ona dzieci nie chce. Brzydzi się nimi. Warto zawsze czekać a nie k***ić się a później płakać jak moja znajoma. Co normalnego jest w tym że ona chce sexu z facetem z którym jest a jak on ma jakiś gorszy dzień to jest smutna

Gość gość
Siostra rozmnaża się przez podział, autorka wiatropylna hahahaha

dwie p******* baby

Gość gość
ja studiuje moja siostra też na nią zarabia mąż. Mama siedzi w domu i tata na nią zarabia

Gość gość
Autorko życze powodzenia bo chyb niedługo będziesz szukać kolejnego narzczonego moze warto poszukać w ozazie powodzenia.