Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc z takim typem

Polecane posty

Gość gość

Moj facet niby tak bardzo mnie kocha i jak to mowi nie chce nic we mnie zmieniac, ale jak przyjdzie co do czego to wiecznie mu cos nie pasuje, to ubior, to fryzura, ciagle sie czepia, nawet o obiad byla awantura bo za malo dla niego sosu bylo, zamiast podziekowac ze w ogole obiad zrobilam to sie czepial, innym razem jak zrobilam mielone, to tylko sie spytal czy dla niego bedzie na obiad jeszcze na nastepny dzien, o mnie juz nie pomyslal, jest jeszcze wiele innych czynnikow ktore mi w nim przeszkadzaja.. nie wytrzymuje juz z nim ktos z was ma podobne przeboje" ze swoimi partnerami ???

Gość gość
jak nie przylepię do mielonych katreczki "NA JUTRO" to mi w nocy znikną z lodówki:D:D Do wszytkiego można się przyzwyczaić. Ale czasem ugotuje na dwa dni, wstaję rano, patrzę a w garnku pusto.. To jest dopiero wkurzające:x:D:D

Gość gość
ale ile mozna :D

niektorzy sa po prostu upierdliwi ;-) nie zmienisz, taka natura

Gość gość
zmienisz, zmienisz, chłopa se trzeba wytresować jak pieska:] I z góry narzucić co mu można a co nie:]

Gość szarik na102
Awantura o garnek,ale jaja.

Gość gość
moze sie z czasem nauczy co mu wolno a co nie :D :D

Gość gość
A gadają że baby są nienażarte a tu prosze :D

Gość gość
no i tak w kolko jakies atrakcje.. ale to jest wkurzajace..

Gość gość
ten moj na dodatek dzien w dzien by jadl slodkie, to lody to deserki to ciasteczka, przezarlby te pieniadze, jak mu zwroci sie uwage ze gruby to sie obraza albo wyzywa i mowi ze on jest taki umiesniony , no i jak tu sie nie wkurzac ???!

Gość gość
to masz przechlapane mój taki sam od lat masakra !

Gość gość
dobrze wiedziec ze nie jestem jedyna :D :D znam pare, teraz malzensto , ale dzien w dzien sie kloca , moze nie wyzywaja ale jakies bluzgi leca, ale coz , podobno sa szczesliwi i ona nie zamienila by go na nikogo innego.. he ciekawe, widac po niej ze cierpi ale coz, chyba takie sa uroki milosci ... :D

na Twoim miejscu utemperowałabym trochę faceta. z moim jest podobnie. gdyby mógł wybrałby mi ubranie i fryzurę.. Ale nie ma tak dobrze;) potrafię go naprostować na właściwą drogę;) wie, że może doradzać, ale nie narzucać. I do tego lubi sam gotować i 10 razy pyta czy dobre;))

Gość gość
Mam takiego meza, masakra

Gość gość
hmm ale jesli da sie wyzyc jako tako z takim typem to ok ;)

Z takim typem żyć się nie da na dłuższą metę .Po paru latach nie będziecie mogli na siebie patrzeć.Jak długo jesteście razem?

Gość gość
dwa lata

Gość gość
Dwa lata to malo a już takie problemy.Szczerze powiem że mając doświadczenie to zaraz bym się s takim gościem rozstala. Nie zniosłabym takiego traktowania,partner który kocha akceptuje drgą osobę taką jaką jest.Oczywiście są rzeczy które można zmienić ku uciesze obydwojga:) np: sprzątanie po sobie,wrzucanie skarpet i bielizny do brudownika itd,itd.....

Gość gość
mysle ze z czasem bedzie ok, a jak nie i bede wiedziala ze z nim nie wytrzymam to powiem mu papa :D ech, wiem ze kobiety na codzien uzeraja sie z gorszymi typami ;) niestety

Gość gość
zmień kochanka.

Gość gość
nie ma sensu kazdy jeden jest taki sam hahhaa :D :D

Gość gość
inny będzie miał inne zalety, albo wady:)

Gość gość
no wlasnie, mi mojego zalety odpowiadaja jak najbardziej , a te wady jego bede temperowac :D :D

Masz rację że inne kobiety mają gorzej,ale dlaczego ty nie miałabyś mieć lepiej niż masz obecnie?

Mnie właśnie przeleciało połowę życia na myśleniu że jakoś to będzie.Ale nie było:(

Gość gość
tak mi sie wydaje ze nie bede miala lepiej moj facet jest bardzo romantyczny , co dzis jest rzadkoscia u facetow, nie pije , nie pali , od czasu do czasu jakies piwko czy drinka wypijemy, nie szlaja sie z kumplami itd.. woli ze mna czas spedzac...

Gość gość
ale zrzędzi?

To dobrze wróży na przyszłość. Mam pytanie,czy mówicie jednym językiem,jednocześnie myślicie o tym samym i rozumiecie się bez słów?

Gość gość
ja się rozumiem pozawerbalnie z facetem,z którym już nie jestem dawno,to dziwne uczucie,jak jeden organizm kontaktując się ze sobą nie rozumieliśmy się