Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma stope w rozmiarze 41...

Polecane posty

Gość gość

malo co? Ja mam 39/40

Gość gość
to się ciesz same pusy takiego rozmiaru będziecie mogli nosić te same kapcie, skarpety a dziecko nie będzie wiedziało po której stronie jest mama kiedy zobaczy wasze nogi wystające spod koldry

Gość gość
mój ma 44 i do tego taką szeroką stopę że wszystkie buty go gniotą po bokach

Gość gość
Kogo obchodza smierdzace stopy twego faceta.

Gość gość
hahaha a ja mam 36 a maz 46 :D

Gość gość
twój mąż nie ma małej stopy , ma taką idealną zgrabną, za to ty masz wielki kalosze jak na kobietę ....

Gość gość
gościu wyżej czyżbyś był facetem z mikro stopami? Autorka ma normalną stopę, większość fajnych butów dla kobiet jest w rozmiarach 36-41, a facet ze stopą 41 musi się nieźle naszukać (o mniejszej już nie wspomnę).

Gość gość
większość zgrabnych kobiet ma stópki w rozmiarze 36-38 , większe to koszmarne platfusy

Gość ruda_rydzówka
dla mnie idelana męska stopa to rozmiar 41-42 , nie lubię wielkich stóp , wyglądają ohydnie :O , mój dziadek miał takie kamasze wielkie , najpierw wchodziły stopy a potem on :O

Gość remiksowy
Moja laska ma śliczną stópkę w rozmiarze 37 i nie chciałbym żeby miała większą . Ja mam 44 i wolałbym mieć rozmiar albo i dwa mniejszą bo przy wzroście 178 to chyba mam ciut za duże . Czasem przy niektórych krojach spodni czuję się trochę nie tak jak te kamasze tak wystają.

Zazwyczaj jak człowiek wchodzi to najpierw są stopy ;]

Gość gość
remiksowy , może sobie skróć odrobinę? ;):P

Gość gość
rozmiar 41-42 to mają teraz chłopcy w wieku 10-12 lat :D:D

Gość zygzakowata_O
W mojej klasie, 6kl. podstawówki , tylko 2 no może 3 chłopców na 18 ,może ma rozmiar buta ok 40 . Wiec już nie przesadzajcie z tymi rozmiarami. Tak samo jak i wzrost. Jeden w klasie wyróżnia się wysokim wzrostem , ewidentnie jest ponad normę . Powiedziałabym na podstawie szkolnych obserwacji że w tym wieku dziewczyny są bardziej ponad normę ze swoimi kobiecymi normami .

Gość remiksowy
Nie, nie, skracał nie będę - niczego ! :D

Gość gość
zygzakowata - a reszta ma damskie rozmiary 36-39 ? To ja juz nie wiem co gorsze, malutka stópka czy gira 49-50 :O 🖐️

Gość gość
o k****, a ja kobieta mam 40. :(

Gość zygzakowata_O
16.45 - czy ośmiolatków też dzielisz na rozmiary męskie i damskie? bo dla mnie rozmiar buta 10-12 latka to tzw. młodzieżówka , poniżej tego wieku rozmiary dziecinne. a zresztą ja w ogóle nie rozumiem tego problemu? czy rozmiar buta taki czy inny to powód do wyśmiewania się czy dokuczania komuś? ja mam 45 lat , ważę 57 kg, 167 wzrostu i mam 38 rozmiar buta . i mało mnie obchodzi czy się to komuś podoba czy nie . ja się czuję z wielkością mojej stopy bardzo dobrze , nie chciałabym ani mniejszej ani większej , a jak się komuś nie podoba to jego problem nie mój. ale jęsli chodzi o dzieci to wiem co mówię, wiele lat pracuję w szkole więc widzę na codzień jak wyglądają , jak rosną , jak się rozwijają.

Gość zygzakowata_O
powyżej do 16.54 miało być

Gość gość
Moj syn ma 12 lat i nr buta 43-44 168cm wzrost

Gość gość
. mój syn ma 14 lat i ma 40 i mnie nie przyszłoby do głowy żeby syna albo męża wpędzać w kompleksy z powodu rozmiaru buta :) . no ale czasem jak ktoś chce swoje mankamenty usprawiedliwić to w jego mniemaniu w "brakach" u innych , szuka usprawiedliwienia dla własnych kompleksów. myślę, że autorka tego postu sama ma problem ze swoimi dużymi stopami i usiłuje pozbyć się swojego kompleksu , wmawiając sobie że to nie ona ma dużą stopę tylko jej partner ma za małą. :)

Gość gość
Dokladnie ;) Ja jakos nie zwracam uwagi na to jakie kto ma stopy, chyba ze są wyjątkowo nieproporcjonalne małe lub wielkie

Gość gość
Hehe, jak zygzakowata napisała "w mojej klasie" to się zdziwiłam że mamy teraz takie mądre 12 latki ;)

Gość gość
Tez myslalam, ze to pisała 12 latka, az sie dziwilam ze dziewczyna tak normalnie pisze bez zalewu emotikonek a tu 45 latka :D

Gość zygzakowata_O
Hahahahaaha .... No jakby mnie ktoś wziął za 12-latkę sugerując się wyglądem to może bym się ucieszyła, ale tak to nie wiem czy się cieszyć , oj nie wiem :D