Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to już?

Polecane posty

Gość gość

Termin za piec dni, od rana mam bolesne skurcze. Cala noc bolal mnie brzuch jak w czasie miesiaczki ale udalo mi sie przespac pare godzin. Skurcze sa nieregularne i nie rosna bardzo szybko w sile. O 12.30 wzielam scopolan o 14 kapiel. Od czasu kqpieli mialam trzy skurcze. Nie wiem czy pakowac reszte rseczy, czy dzwonic do meza. Bol jest podobny do silnego miesiaczkowego. Prosze poradzcie czy sie zbierac czy falszywy alarm

Gość gość
najlepiej żebyś pojechała na ktg

Gość gość
masz cisnienie na pecherz?

Gość gość
Mam ale ciezko powiedziec czy to to. Na ktg mialam isc 7 marca. Nie chce isc do szpitala bez przekonania, bo bylam w 20 tygodniu i wiem, ile sie trzeba naczekac i nasluchac.

Gość gość
A nie ma nigdzie w okolicy możliwości zrobienia ktg poza szpitalem?

Gość gość
A i miedzy skurczami czasami rusza sie dziecko. Dziwnd ze scopolan ani kapiel nie pomogly. Hm. Mam ochote wyjsc do pobliskiego sklepu, ale nie wiem czy to dobry pomysl

Gość ojtam ojtam
ja bym poszła na ktg - po co czekać? na co? dziecko to jest pewnie najważniejsza rzecz w twoim życiu - lepiej żebyś się uczekała na poczekalni itd niż coś by się miało stać..

Gość ojtam ojtam
spoko - najwyżej urodzisz w sklepie - co tam.. wiesz że może to nic a może masz już z 5cm rozwarcia? różnie to bywa.. do 4 cm rozwarcia dają znieczulenie więc ja bym gnała do szpitala już rano..

Gość gość
Szkoda, ze dzieci sie nie rodza sie ot tak, w sklepach tylko trzeba dobreckilka godzin pocierpiec i szybko mozna byc pewnym, ze to juz