Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiegi na Twarzy KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość

Witam was serdecznie. Szukam dobrego salonu który wykona mi kilka zabiegów na Twarzy. Oczyszczanie, mycie, odtłuszczanie etc. Chodzi mi o sprawdzony dobry salon w Krakowie ?

Gość krakow300
Jeżeli Chodzi tobie o KRAKÓW to polecam salon: J’ADORE znakomita oferta, niskie ceny super!

Gość AgnieszkaWxc
Byłam w Tym salonie dwukrotnie. Potraktowano mnie bardzo dobrze miła obsługa to fakt. Jestem zadowolona

Gość GRAZYNAre3
Zgodzę się z poprzedniczką! Teraz zbieram na poprawnie ust bo bardzo mi się nie podobają.

Gość anetax
Ile kosztuje zabieg "oczyszczania" twarzy w Jadore ?

Gość wariacja
Jeśli nadal szukasz - salon Blach Pearl, naprzeciwko Galerii Krakowskiej. Byłam właśnie na oczyszczaniu twarzy - fajnie, bo obsługa miła i nie czujesz się skrępowana, no i cena ok.

Gość Kasjana28
Ja chodzę do Salonu Odrodzenie. Tam chodzi moja mama i jak mi się zaczęły problemy trądzikowe też tam poszłam. Teraz korzystam z innych zabiegów . Jeżeli szukam sprawdzonego salonu to radze ci iść tam gdzie mają doświadczenie i wiedzę.

Gość gość
W Krakowie bardzo dobrym salonem jest http://medicor.krakow.pl/ - mają duuuzy wybor zabiegów i przemiłą obsługę :) Byłam tam ze 4 razy na mikrodermabrazji.

Gość gość
W krakowie jest wiele salonów kosmetycznych myślę, że każdy znajdzie odpowiedni zabieg. Osobiście od kilku lat jestem wierna tylko jednemu z tego względu, że mają duże doświadczenie w wielu zabiegach. To gabinet Estetica. Mozna tu wykonać zarówno podstawowy zabieg oczyszczania jak i inne zabiegi laserowe. Jestem zawsze zadowolona z wizyty w tym miejscu. Polecam

Gość gość
W Krakowie dla mnie jednym z lepszych jest Black Pearl, jestem im wierna juz od prawie dwóch lat, mają bardzo ciekawą ofertę, fajne ceny i dbają o klientów. Ostatnio wprowadzili zabiegi setowe Klapp, slyszalam o nich wiele dobrego i planuje wybrać w najlblizszym czasie.

Gość gość
Ja nie lubię zabiegów Klapp, miałam rozbione 3 różne i nie widziałam po zadnym efektu. Pieniądze wyrzucone w błoto, jedno wielkie g****o.

Gość TreleMorele1987
Jeśli w Krakowie to tylko J'adore ;) http://jadorebeauty.pl/jadoreinstytut/ gwarantują rewelacyjne fryzjerstwo, masaż gorącą czekoladą, powiększanie ust czy nawet opalanie natryskowe sun fx ;)

Gość gość
Sprawdzony dobry salon w Krakowie to Black Pearl, chodze do nich praktycznie od poczatku ich istnienia i szczerze polecam. Maja teraz ciekawe zabiegi Klapp

Gość matka zen
Ktoś tu wspominał o estetice ze Sławkowskiej. Fakt drogo ale kosmetolodzy torpeda współpracują z dermatologami i zanim zapodadza Ci 20 mikrodermabrazji aż do kości to konsultacja problem i czasem wystarczy 1 czy 2 zabiegi laserem. Chodzę do Pani iwonki. Zrobiłam tez depilacje bikini laserem i napalam się na permanentny. Jest tam taka młoda laska co robi usta tak cudnie ze można się zakochac

Gość Gochakocha
Ja mam swój ulubiony w samym centrum, na Karmelickiej nazywa się j'adore instytut (http://jadoreinstytut.com/) i jest bardzo przyciągający: profesjonalny, czysty, pachnący, ze świetną obslugą (pani Ewelina od masaży jest cudowna) i w dodatku mają masę promocji, przez co ściągaja mnie do siebie non stop ale to dobrze, bo efekty są naprawdę fajne. A zabiegów na twarz mają całe mnóstwo i dobiorą Ci je do Twoich potrzeb

Gość gość
Z twarzą trzeba uważać przy wyborze lekarza i salonu, do którego udajemy się na zabieg. Ja wszystkie zabiegi na twarz robię u dr Magdaleny Tyc Tyki. Jest ona sprawdzona przez moje znajome, które również są zadowolone. Pani doktor ma bardzo dużą wiedzę, a twarz po zabiegach w MTT Estetica jest zawsze nawilżona i odżywiona.

Gość gość
Zaczęłam chodzić na zabiegi kiedy zobaczyłam na mojej cerze pierwsze zmarszczki. Teraz chodzę głównie do salonu kosmetyka ID, który jest prze mnie sprawdzony i tam robię zabiegi redukujące zmarszczki. Bardzo polecam to miejsce - mają naprawdę bogatą ofertę.