Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenia87

nie wiem jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość olenia87
Ja juz tak daleko z nim rozmawialam to mnie zapewnil ze takiego swijstwa by mi nie zrobil po pierwsze ze to nie lezy w jego harakterze,po drugie jak ja moge o takim czyms pomyslec, bo jak by sie jego zona dowiedziala to by nie mial miejsca przy niej

Gość Beata _29
Czyli chce,myśli ma kosmate,pociągasz go,ale cyka się swojej żonki. Wypijcie po drinku i idźcie do łóżka. Przecież wiesz,że to tak się skończy.

Gość olenia87
on sie wiecej boi swojej zonki jak ja swojego,on przy tym wiecej traci tego jestem pewna bo jak by go wywalila to nie ma gdzie isc a ja mam jeszcze rodzicow, i dwie siostry a dotego nie mam jeszcze dziecka i jestem jeszcze atrakcyjna

Gość gość
Olenko jestes zwykła su/ka I to przez takie dz/iwy jak ty jest opinia o kobietach co męzow maja za granica.. Tworzysz zwiazek, a jak partnere nie ma w poblizu to juz du/py dajesz komu popadnie, bo maslane oczki do mnie robil, no prosze cie.. I to komu ? Teściowi ? Nic lepszego nie było ? Jak cie tak kreci to dlaczego nie zabralas sie za niego tylko synowi du/pe zawracasz ? Tak, tak a twój partner lata na dziw/ki w UK , I ty przeciez nie mozesz byc dłuzna, co nie ? Dziecko nawet nie wiesz co to związek, zaufanie I wspólnota. Jestes zwykla dupo/dajka nawet nie trzeba sie zbyt wysilac by cie zaliczyc

Gość olenia87
GOSCIU !!! nawet mnie nie widziales i mnie nie znasz zyciorysu tez mojego nie czytales a obrazasz ponizasz mnie OKEY!! przezyje to ale tobie zycze zebys jak najszybiej hifa zlapal

Gość gość
Nie musze cie ani widziec , ani twojego zyciorysu czytac. Wystarczy przeczytac co piszesz. Jestes w zwiazku, mieszkasz u teściów, mąz pojechał na zarobek za granice, a ty myslusz o daniu du/py teściowi ??/!! Bo maslane oczy robi ? Imponuje ci to ? Nie zmienie zdania jestes zwyka su/ka I psujesz normalnym kobieta opinie

Gość gość
A co do HiV.. Ty masz wieksze szanse na jego załapanie :) Ja pozostaje w zwiazku I wiem co to znaczy. I faktycznie jestes JESZCZE atrakcyjna jak sama napisalas , ale inteligencja to nie mozesz sie pochwalic:P Jak przestanies byc atrakcyjna .. to co zostanie ?

Gość Beata _29
Nie przejmuj się tymi bzdurami wyżej,wskocz do łóżka teściowi lub komuś innemu,bo przecież widać,że nie dla ciebie życie w celibacie.

Gość olenia87
beata-29 Masz racje ja juz postanowilam co zrobie i kiedy--duza buzie za to dostalam, a te cymbaly co tak krytykuja to chyba na postyni zyja i na recznym jada albo drugiem w oczko kakaowe wala,a ja w cylibacie nie zyje i nie mysle zalowac jak juz nikt na mnie nie popatrzy bo nawet wtedy i moj najwierniejszy mnie nie dziubnie

Gość Beata _29
Baw się dobrze i kliknij kiedyś,czy ci było dobrze. Buźka.

Gość olenia29
dzieki!!! beata_29 on chce zebym mu plecy umyla jak sie bedzie kapal jutro bo jego zony nie bedzie,chyba sie zgodze to bede widziala czy prawde mowi czy tylko sie chwali,ale nic wiecej tylko plecy umyje chyba ze mu jeszcze pomasuje i koniec

Gość Beata _29
Aj tam,aj,łazienka to ciekawe miejsce do małego co nieco ale też porządnego rżnięcia. Tylko ubierz się kuso,zapomnij majteczek i będzie ok.

Gość olenia87
Beata_29 jak to jest mozliwe zebys moj plan przeczytala bo tak dokladnie planuje sie ubrac jak pojde mu plecy myc Lazienke mamy duza bo i wanna jest dwu osobowa ale seksic sie tam nie planuje

Gość Beata _29
Oleńka,nie miej obiekcji,celibat jest przeciwny naturze,zarówno kobiety jak i mężczyzny. Jak teść jest do rzeczy,to czemu by nie a jak nie on,to szukaj innego faceta,używaj życia. Seks to tylko seks.

Olka pogadaj z teściową i z mężem na h*j się dusisz jak nie musisz. Opowiedz o tych sytuacjach tymbardziej że to 2 twój topick!

Gość gość
Taaak uzywaj zycia.. masz tylko jedno:) Szkoda by bylo bys straciła taka okazje w postaci podstarzałego czeterdziestoletniego lowelasa ! Tylko nie rozmnazaj sie przypadkiem , dziwek nie brak :P

Gość olenia87
O godz 20,00 ide myc plecy tesciowi bo on juztro jdzie do lekarza a jego zonki zazdrosnicy nie ma ale on ma powiedziec ze ile mogl to sobie sam umyl,mysle ze bede miala okazje cos zobaczyc a moze da mi potrzymac albo pomasowac

Gość gość
i jak? plecy umylas

Gość gość
olenia-- dlaczego sie nie meldujesz po tym myciu plecow twojemu kochanemu tesciowi

Gość olenia87
umylam wczoraj bardzo ladnie plecy, dlugo i wolno to robilam,bo jak zaczelam plecy myc do mial erekcje i niemoglam sie mu napatrzec jakiego duzego ma i ze taki moze do pisiulki wejsc.to jego syn ma juz duzego ale on jeszcze wiekszego,zlapal mnie za reke i polozyl na nim ledwo go objelam ale zaczalam masowac tak jak chcial,takiego twardego jeszcze nigdy w rece nie mialam,tak bardzo sie nim zaiteresowalam ze dopiero sie zorietpwalamjak juz jego palce w mojej piciulce byly zostalo mi mu tylko troche nogi rozszezyc zeby glebiej wlozyl bo bronic sie juz mi szkoda bylo bo tak fajnie mi sie zrobilo,po chwili juz orgazm bardzo silny mialam i wtedy jego twardziela z rozkoszy zebami chwycilam ale po chwili popuscilam i do buzi sobie wolzylam ale nie dlugo bo zaczal szczytowac i troche w buzi mi sie zmiescilo reszte na dloniach mi sie przylepilo,ale nie ziemska chwile przezylam pomino ze seksu nie bylo ale i tak wspaniale bylo

Dziecko idź odrób lekcję. Dyktando masz zaległe do napisania, bo polonistka wraz ze mną jest wstrząśnięta poziomem Twojej ułomności ortograficznej i nie tylko tej. Masakra. Prowo na 100%.

Gość gość
radek 90-- jak masz czas i jestes czysty to mozesz mi wylizac

Gość gość
olenia87-- co nowego u ciebie slychac? odezwij sie !!