Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powazne pytanie dotyczace na ukrainie

Polecane posty

Gość gość

\czy jesli wybuchnie 3cia wojna to czy zdarze uciec z dziecmi do niemiec lub norwegi..tam mam rodzine, dysponuje szybkim autem,dolary mam odlozone... mieszkam w centralnej polsce

Gość gość
Następna kretynka... :o

jak granice będą zastawione to nigdzie nie pojedziesz :D możesz sobie kupić łódź podwodną, to może ciebie nie zauważą i jednak dostaniesz się do norwegi

Gość gość
z ta lodzia podwodna to nie da rady :( a moje pytanie nie bylo glupie,a moze juz teraz wyjechac?moje dzieci sa male jeszcze

Gość gość
jak sama piszesz 3 wojna SWIATOWA proponuje odrazu na ksiezyc bo wojna bedzie na calym swiecie

Gość gość
a dolary zostaw na ksiezycu sie dupa placi

Gość gość
ja myslalam ze tylko w Pl Ukrainie i Rosji,ale ja malo czytam,i malo z tego rozumiem,ale co proponujecie,nie boicie sie?

Gość liou
:D

Gość gość
po za tym czy nie ma tu madrych,powaznych matek,ktore moglyby cos podpowiedziec? tylko jakies zarty o ksiezycu

Gość liou
a tak powaznie to sadzicieze u nas moze wojna wybuchnac ? bo putin zaczol cos o polsce majaczyc...

Gość gość
tak nie udało sie Stalinowi to moze Putinowi z Angelą sie uda nasz guru jest za moze spełni marzenia dziadka z wermachtu

Gość gość
mam nadzieje ze nie zdazysz uciec...

Gość gość
ale tepe jestescie swoich mozgow nie macie.Juz wam calkowicie ta anty rosyjska telewizja przeprala mozgi.Dlatego wlasnie jest bieda w Polsce bo stadem baranow latwo rzadzic:D Wierzycie w kazda glupia prowokacje :D Nie bedzie wojny swiatowej :D Nie o Ukraine :D I biedna Polske w d***e ma caly ten Putin.

Gość gość
ale co tak naprawde myslicie?wyjezdzac juz teraz? czy czekac na rozwoj sytuacji,tez jestescie matkami,zrozumcie mnie,nie wszyscy sa tacy inteligentni,podpowiedzcie cos

Gość gość
upup

Gość gość
moze dzis ktos bedzie kto wie cos na ten temat,tyle pisza na tym na roznych portalach ze juz sie pogubilam..

Gość gość
Szczerze? Poki co chyba nikt nie wie jak bedzie, wiec nikt ci nie powie. Osobiscie uwazam ze do Polski wojna nie dojdzie, no chyba, że jak zwykle będziemy się pchać tam gdzie nas nie chcą... A jeśli Putin faktycznie się nami zainteresuje, to możemy się poddać od razu. Nie mamy szans z Rosją. To tyle ode mnie.

Gość gość
oczywicie ze nie zamkną granice niemcy fracja wielka brytania się od nas odwrócą zostaniemy sami jak w 1939

Gość gość
Tak.. Jak mnie czasem denerwuje ta Polska nasza. Wszędzie musimy wpychać ten nos... Każdy przecież wie, że Putin oszalał, każdy się go boi, ale nie.... Polska przecież MUSI... Jesteśmy jak taka pchła. A tak na prawdę Putin ma nasze zdanie głęboko w d***e. Bo kim my jesteśmy? No bądźmy szczerzy- NIKIM. To chociaż niech rząd pozwoli nam żyć "spokojnie" bez wojny lub innych problemów. Już i tak źle się dzieje w naszym kraju... Brakuje nam już tylko faktycznie wojny.

Gość gość
A USA póki co prosi Putina o ogarnięcie się itd. Ale tak na prawdę jak faktycznie Rosja wypowie wojnę Ukrainie to USA podwinie ogon i będzie się tylko przyglądać. Nikt nie będzie ryzykował i zadzierał z Putinem, bo on ma bombę atomową. USA też, więc gdyby i oni przyłączyli się do wojny wojnę nuklearną mamy jak w banku. Zresztą USA Ukrainę ma też głęboko w czterech literach... Współczuje Ukrainie bo tak na prawdę, na prawdę- zostali sami. Nikt im nie pomoże, bo nikt nie będzie chciał ryzykować. Obawiam się tylko czy Polska nie będzie chciała być bohaterem.... A co do USA vs Rosja przypominam o tarczach antyrakietowych i innych atrakcjach znajdujących się na naszym terenie :)

Gosc 9.53 zgadzam sie.ten nasz rzad wszedzie sie pcha.a najlepsze jest to ze nasz ukochany Tusk znalazl milion zloty dla ukrainy a nie wspomne o tych miejscach w szpitalach dla ukraincow.wszystko pod publiczke

Gość gość
Natalcia- widzę, że jesteśmy imenniczkami ;-) to tak na marginesie

Gość gość
i jeżeli 24 przy twoim nicku to Twój wiek, to i nawet mamy po tyle samo lat ;-) To też tak na marginesie ;) Jak to się mówi- przypadek? Nie sądzę haha ;)

Gość gość
Nie bedzie zadnej wojny.ukraincy nie sa tacy glupi i jak co do czego przyjdzie to sami oddadza Krym

Tak mam 24.wiecie co mni smieszy jak w internecie byly zdjecia jak wojsko jechalo na poligon a ludzie juz mysleli ze na wojne sie szykuja..hehe co te media robia z ludzmi

Gość gość
Trochę mnie bulwersuje temat tej wojny, dlatego tak się rozpisuje. Współczuję mieszkańcą Ukrainy tego wszystkiego, mimo tego co kiedyś nam zrobili. Cóż... Tam są zwykli cywile tacy jak my, którzy z przeszłością nie mają już wiele wspólnego.. Dzieci, rodziny... Ale może by tak najpierw nasz rząd zainteresował się nami, Polakami?? Halo?? Ja pragnę dziecka, ale mnie na nie stać, bo nie mogę znaleźć żadnej pracy (czyt. PRACY, nie śmieciówki itp.). Nie stać mnie na wakacje! I to nie tylko mnie, ale wiele, wiele, wiele innych rodaków jest w takiej sytuacji jak ja, a nawet gorszej. Może by tak nasz szanowny rząd najpierw zajął się nami, a później martwił się o inne kraje?

Gość gość
bardzo wam dziekuje,podjelam juz decyzje,wyjezdzam do Szwecji,moj maz jest tam teraz w delegacji,coprawda zdziwi sie bardzo jak nas zobaczy ale zycie moich dzieci,jest dla mnie najwazniejsze,znam angielski,znajde jakakolwiek prace,mam oszczednosci,nie chce juz zyc w kraju zagrozonym wojna

Gość gość
buhahahaha

Gość MarthaC
ło matko :(