Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogonic dziewczyne brata

Polecane posty

Gość gość

moj brat byl w dlugoletnim zwiazku z kims, po czym sie rozstal ale mysle ze nadal ja kocha,poznal inna z ktora jest, ale tlumaczymy mu ze nie powinien sie z nia zwiazac, zasluguje na kogos lepszego, dziewczyna ma anemie, ma nature depresyjna, nie ma energii do zycia+ ma chyba silna nerwice bo majac 30 lat rece jej sie trzesa jak u kogos z parkinsonem, nie da rady jesc np. lyzka bo nie trafia do buzi, ma problemy z zapieciem kurtki itp, nie da rady duzo rzeczy uniesc, my juz mowilismy do niego zeby jej powiedzial zeby sie leczyla, ale ona leczy sie tylko na jedno, nie ma okresu wiec bierze jakies hormony dzieki ktorym chce zajsc w ciaze, ale jak ona to dziecko otrzyma skoro jej tyle rzeczy wypada z rak, on nawet czasem sie zali ze jego byla nie chce zadnego kontaktu z nim(byl z nia 10 lat) czy on zwyczajnie zabija czas?? bo ta obecna to chce jaknajszybciej wziac slub, jej rodzice nigdy jej nie pytaja o zdrowie, chca pozbyc sie jej z domu, przeciez to nie ma sensu, bo ona niedlugo bedzie potrzebowac opiekuna, moze to zlosliwe ale wolalbym zeby moj brat poznal, madra dziewczyne ktora nie spedza pol dnia siedzac na lozku i gapiac sie w sciane, bez jakiejkolwiek energii do zycia

Gość gość
Wiesz co. Lepiej pogon siebie miernoto z ich życia. w wielkim skrócie: "nie wp*****laj się"

Gość gość
Jego wybór, jego życie, a Ty masz się nie w ************* ać!

Gość gość
pewnie połyka i daje w pupe

Gość gość
A WIESZ DLACZEGO TAMTA GO ZOSTAWIŁA moze miala dosc waszej rodziny szczegolnie ciebie wiecznie wtracajacej sie, najpierw brat powinien zrobic porzadek z toba a pozniej z dala od swojej rodzinki ulozyc sobie zycie

Gość gość
to prowo tak?

Gość gość
odezwaly wielkie panie, jak nie jestescie w takiej sytuacji to sie nie odzywajcie, moja rada: tłumaczyc, tłumaczy, tłumaczyc dla brata, ja kiedyś byłam z kims o kim nawet niechce pisać, i tez nikogo nie słuchałam, az w koncu odeszlam i to byla najlepsza decyzja w zyciu, teraz az sama sie sobie dziwie, do życia trzeba szukać naprawdę osoby na ktorej mozna polegac, i nie sluchac takich wlasnie głupawych osob ktore wmawiaja ze trzeba sie litowac nad taka chora osobą, nigdy, ma sie jedno zycie i nie ma co wiązać się z kims kto nie jest do życia, a takie osoby powinny leczyć sie u psychologa, dziwne ze dziewczyna majac 30 lat nie miała pomocy o swojej rodziny

Gość gość
moja rada: tłumaczyc, tłumaczy, tłumaczyc dla brata xxx ""tłumaczyć bratu"" a nie "dla brata" wsioku jeden!!!

Gość gość
ale debile, a jak on odejdzie, a potem akutar bedzie miał żal ze posłuchał siostruni i ma z****** życie?

Gość gość
jakby ktos zobaczył rodziny tych dziewczyn to by juz dawno uciekł, patologia i pijanstwo, chyba tylko głupie rodzenstwo ktore ma w d***e brata czy siostre nigdy by nie powiedzialo: wez uciekaj, a co waszym zdaniem trzeba zrobic jak sie widzi patologie: powiedziec sluchaj nie martw sie, to nic takiego, brnij w to, to chyba tylko ktos kto wogole nie ma rozumu tak by życzył wlasnemu rodzenstwu

Gość gość
gość jakby ktos zobaczył rodziny tych dziewczyn to by juz dawno uciekł, patologia i pijanstwo, xxx ale twojemu braciszkowi strasznie pasuje - widocznie sam żul i alkoholik!

Gość gość
A to już jak ktoś ma matkę pijaczkę albo z biedy np to nie ma prawa do szczęścia i nie może byc dobra żoną? Zal :(

Gość gość
najpierw odpowiedz dlaczego tamta go zostawila

Gość gość
ja bym powiedziała jemu tak:spieprzaj od niej gdzie pieprz rośnie, aż dziwne ze ludzie wiążą sie na wlasne życzenie z ludzmi z problemami psychicznymi,przecież z daleka widać że nic z tego nie będzie,moj kumpel miał taką dziewczynę, jej ojciec pił wiec ona depresja, nerwica, DDA, niestety popełniła samobójstwo, wiec radze ze on spieprzal szybko, i nie slychaj tutaj tepych idiotow

Gość gość
z tamta sie rozpadło bo ona też zaczęła pić, jej ojciec pracował kiedy chciał, matka nigdy, w domu tylko picie i palenie, niestety jak kazdy zauwazył nie każdy taki jest jak rodzice ale wiekszosc, ale gorsza rzecza jest jak ktos ma nerwice i depresje,oraz brak checi do zycia i to sie pgarsza, a leczyc sie niechce, z takiej osoby nic juz nie bedzie, a ta obecna sama czasem mowila ze ona chyba skoczy kiedys z balkonu, wiec jak nie macie pojecia o takich sprawach to sie nie wypowiadajcie

Gość gość
nic nie poradzisz na gust brata - on takie lubi!

Gość gość
żeby autorkę ktoś tak kiedyś pogonił :)

Gość gość
ciekawe co inni pomyslą o twoim przyszłym mężu, dla ciebie będzie cud, miód i orzeszki a dla innych dno. i co kochana?

Gość gość
daj się lubić, napij się z nimi

Gość gość
A może ona ma nadczynność tarczycy, trzęsienie się rąk, brak sił i chęci do życia też tak miałam. Bylam strasznie chuda, ręce mi się strasznie trzęsły, jak jechałam ba uczelnię babka wzięła mnie za narkomankę gdy upadłam w autobusie. Może spróbuj pomóc dziewczynie, a nie od razu ją skreślaj.

Gość gość
Zamiast starać się pomóc dziewczynie brata to lepiej ją pogonić co? I niech wraca do alkoholiczki.....bosz, jaka Ty durna jesteś, żal mi Cię.

Gość gość
wcale sie autorce nie dziwie tez bym odradzala bratu taka dziewczyne. pewnie cwaniara sobie szuka młodego zdrowego z praca i kasa zeby opiekowal sie nia bo sama raczej nie popracuje w zyciu i drugiego głupiego nie znajdzie co bedzie chciał z nia być.Swoja droga musi byc z niej jakas niedorajda zyciowa,powazne choroby sie dzisiaj leczy a ta czeka az całkiem zaniemoże.

Gość gość
. Może spróbuj pomóc dziewczynie, a nie od razu ją skreślaj.

Gość gość
widać, że dziewczyna brata to ciężko przeżywa, depresja, nerwica. Gdyby była jak jej rodzice, to spłynęłoby to po niej jak po kaczce, co więcej, przyłączyłaby się z uśmiechem do tych libacji, ale ona nie jest taka sama i chce z tym walczyć. Można ją jeszcze uratować, ona nie chce tak żyć - patrzeć na swoich rodziców, którzy do niczego dobrego się w życiu nie garną, jeszcze można ją uratować.

Gość gość
LEPIEJ POGON SIEBIE MIERNOTO Z ICH ZYCIA - jaki madry tekst ! a ty bys wziela sobie do domu kaleke bez rodziny i jeszcze mozliwe takiez dziecko - komplet! - no wziela bys madra kobieto i utrzymywala to ? chora z depresja i trzesaca sie cholera wie co to za choroba a moze to nawet byc stwardnienie wiec kaleka juz na zawsze i taki ktos potrzebuje opieki do konca zycia i pieniedzy na wszystko- leki i na zycie - wiec za/pi/er/da/la/la/bys na to przez nastepne pare lat ? czy wolalabys znalesc sobie prawdziwa milosc kobiete kochana i kochajaca i miec takiez dzieci -i wspaniale udane zycie z piekna kochana zdrowa kobieta ! CO WYBIERASZ NA JEGO MIEJSCU?

Gość gość
1 9.01 ewidentne prowo

Gość gość
choroby sie leczy, ale niewiadomo co to jest, ja rozmawialam z nia na temat choroby, ale ona udawala ze nic jej nie jest, ukrywa to, jedyna rzecz jaka powiedziala to ze nie ma okresu, wiec od paru lat bierze hormony, wiem ze ona nie potrzebuje meza, ale opiekuna, po slubie takie osoby moga sie starac o rente od meza, wiem ze to dziwnie brzmi ale jej nie partner potrzebny a kasa, ona pochodzi ze wsi, jej ojciec cale zycie pije i nie pracuje, matka zarabiala na cal rodzine, i dlatego nie obchodzi ich jej choroba tylko ze wyniosla sie z domu, bo na wsi zacofanej taka 30-letnia dziewczyna to jest rzecz straszna, gorsza niz jej maz nie pracujacy i spiacy w lesie po libacjach, ciezko to zrozumiec ale tak takich tokiem myslenia zyja ludzie, wiec ta panna mojego brata szuka tylko kogos zeby wyjsc za maz i nie byc wstydem dla rodzicow, poza tym sami widzicie ze ona woli brac hormony, a nuz moze uda sie zajsc w ciaze, a nie leczyc sie ze swojej choroby, tymbardziej ze z wiekiem wszystkie choroby sie nasilaja, wiadomo

Gość gość
otworzyłam butelkę od szampana, a w korku były korniki :(

Gość gość
dziwne ze mezczyzni takich rzeczy nie widza, ale oni czasem mysla ale nie glowa, coz mysle ze on albo zabija czas po swojej poprzedniej, albo z ta obecna jest bo ma seks i do kogos sie odezwac

Gość gość
Ależ ja wlaśnie przy tarczycy hormony brałam u nie miało to nic wspólnego z chęcią zajścia w ciążę.