Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ludzie widzą w tych programach o GOTOWANIU

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie włączę telewizora to wszędzie te g******e programy o gotowaniu. Jak nie jakaś znana pseudoaktorka to znowu jakiś bufon gotuje na ekranie. Co w tym ludzie widzą ? Przecież jak chcę sobie coś przyrządzić do jedzenia to sobie zrobię, jak czegoś nie wiem to popatrzę w internecie. A tu k***a robią jakieś show z gotowania i cyrk w okół tego a głupi ludzie to oglądają i przeżywają :D

Gość gość
no właśnie ciekawe ilu z tych oglądających robi później te dziwne dania ja tam gotuję to co lubimy a jak mam ochotę na jakies nowości to wchodzę w goolge i szukam przepisu robię i albo to włączam do mojej kuchni albo nie, tak samo z ciastami!

Gość gość
jedni wolą poczytać przepisy w internecie, inni w tv a jeszcze inni w chwili dla ciebie

Gość gość
Dokładnie a te programy mają taką oglądalność że szok. Z tego wynika że Polacy kolejny raz to totalne bezguście i debile, wezmą wszystko co się im poda na tacy. Jakaś wredna rozczochrana krowa powie że nie wolno smażyć na tłuszczu roślinnym to połowa polaków nie będzie tego robić. Nie wiem k***a o co w tym chodzi ale mdli mnie jak kolejny raz widzę na ekranie jakąś c**ę np z Na Wspólnej która radzi jak przyrządzić kotleta.

Gość gość
nie moge patrzec na te programy

Gość gość
a co cie obchodzi co robia inni?

Gość gość
Nie oglądam niczego co mnie nie interesuje. I tobie też tak radze

Gość biZ00n
co chwilę opowiadają, jak wygląda kuchnia grecka, cypryjska, portugalska, azjatycka, co tam jeszcze a dlaczego do tej pory żaden 'kucharz' nie pokazał , jak należy zrobić PYZY , normalne PYZY z polskich ziemniaków z sosem i duszone żeberka , no pokaż się 'kucharzu' w TV i pokaż, że potrafisz ?

Gość gość
mało tego gdzie są jakieś polskie zupy dobre nie udziwnione albo jak sie robi kopytka na 7 sposobów np.może bym skorzystała bo ja robię tylko z mięskiem i z sosem mięsnym