Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedziec mu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 2 lat w prawdziwie szczęśliwym związku. Żyjemy, po prostu jesteśmy ze sobą, nic nie planujemy, ale oboje mówimy sobie, że tak chcemy spędzać swoje dni - ze sobą. Mam jednak wyrzuty sumienia. Przebrnęliśmy temat byłych partnerów już dawno. Raczej było to okrojone, bo oboje nie chcieliśmy zagłębiać sie w przeszłość. Pominęłam jednak to, że gdy miałam naście lat byłam kochanką. Nie chce opowiadać na ten temat, bo jest to długa i rozbudowana historia. Czy powinnam jednak mu o tym mówic? To może zniszczyc nasz związek, a dla mnie jest to już przeszłosc i za nic w świecie coś takiego w moim życiu sie nie powtórzy. Czuje jednak wyrzuty sumienia... Co powinnam zrobic?

Gość gość
nie mów

Gość gość
nie mów, to przeszłość, nie byliscie wtedy razem i nie masz o co miec wyrzutów, czasem szczerosc nie popłaca

Gość gość
To twoja prywatna sprawa. A wyrzuty sumienia tym wynik jakiegoś katolickiego wychowania. Nie zrobiłas nic złego. Zresztą było minęło, nie ma co do tego wracać.

Gość gość
za h**a nie nie nie!!!!!!!!!! jako kobieta Ci to radzę. Żadnego gadania o byłych!!!

Gość gość
każdego faceta bolą nasze kontakty z przeszłości. Nie mów,źle na tym wyjdziesz. Poza tym nic mu do tego!!!!

Gość gość
Macie racje. Uwalniam swoje myśli raz na zawsze od tego tematu. Dziękuję bardzo za jednogłośną rade.