Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oświadczył się a teraz wymyśla

Polecane posty

Gość gość

Otóż w święta oswiadczył mi się mój facet. i teraz jeździmy po salach i oglądamy oferty. oczywiście ciągle słyszę: "nie mam na to kasy, to drogo, po co to?" wszedł temat zaliczki na sale która nam się podoba- on oczywiście twierdzi, że nie ma nawet połowy zaliczki;/ pytam się po jasną cholerę się oświadczał, skoro nie ma na organizację wesela?! nikt go do oświadczyn nie namawiał;/

Gość gość
A ty masz kasę? Przecież przyjęłas oświadczyny.

Gość gość
oczywiście, że mam. słyszę tylko z jego strony, że go nie stać zapłacić połowy zaliczki nawet;/

Gość gość
ślub na pokaz, bo lafirynda musi się pokazać co to ona nie jest, że zlapała męża, potem fotki na fejsie żeby wszyscy widzieli co to ona nie jest, cel życia osiagnięty - wyście za mąż. jak się ludzie naprawdę kochają to biorą skromny slub cywilny, bez zadnych wesel, wynajmowania sal, bo im to do niczego niepotrzebne.

Gość Jakie to dziwne
Oświadczyny nie oznaczają wcale ślubu! Facet nie ma kasy ani ochoty, po co nalegasz?!

Gość gość
to dopiero były oświadczyny, a gdzie zaręczyny tępa dzido

Gość gość
zacznijcie od ustalenia budżetu na wesele

Gość ale Ty jesteś pusta
szkoda mu na Ciebie pieniędzy zresztą mnie też by było

Gość gość
Ja jestem zwolenniczka slubu ze skromna oprawa.Obiad dla najblizszych/w pelnym tego slowa znaczeniu/i finito.To ma byc piekny czas,a nie szarpanina,nerwy i doskakiwanie sobie do kudlow.I kompletna durnota-wydawanie kasy,ktorej sie de facto nawet nie ma..Po co to?Rodzina chce?To niech rodzina sie zeni/sponsoruje.

Gość gość
pusta lala z tapetą na ryju której wesele potrzebne żeby na facebooku się pochwalić hahaha

Gość gość
ale ta pustaczka musi mieć słodkie fotki dla jej równie pustych koleżaneczek

Gość gość
kobieto zejdz na ziemia, faceta nie stac na slub -- musisz to przyjac do wiadomosci badz zmienic partnera

Gość gość
A poza tym narzeczenstwiem można być i 10 lat. Skąd pomysł, żeby w 2 m-ce po zareczynach już latać i sali szukac. Wywierasz na nim presję i tyle. Pewnie chłopak teraz żałuje, bo nie spodziewał się takiego obrotu sprawy.

Gość gość
same konkubiny odezwaly sie którym ślub nie jest potrzebny i wyzywają autorke

Gość mężatka 1978
dziwnie zabrzmiałaś koleżanko , która pyta o takie rzeczy . Po prostu nie ma kasy , nie można zrobić skromnie . Nie oprawa jest ważna . "Po co się oświadczał jak nie ma kasy "? Dziewczyno , to wszystko mówi o Tobie nie o nim . Oczekujesz , że będziemy Ci współczuć to sie pomyliłaś . Ja zaczęłam współczuć jemu , przykro mi , ale materialistka z Ciebie i wcale go prawdziwie nie kochasz . Ja miałam również ślub kościelny , 13 lat temu , razem jesteśmy już 19 lat i wiesz co Ci powiem , ważny jest środek nie okładka ;) . Wesele mieliśmy z tańcami w domu , uprzedziliśmy sąsiadów . I wcale nie było zle . Achhh ....te dzisiejsze laski ;( . Zaznaczę , że mam lat 36 , rzebyś nie myślała , że stara i się mądrzy :P .

Gość gość
znalazły się święte i skromne dziewczyny. a w realu każda pewnie by chciała porządne wesele;/ ech grube zawistnice jadą po autorce, której zazdroszczą;p