Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciofka

Facet ktory nie potrafi

Polecane posty

Gość Gosciofka

uwazam, ze facet, ktory nie potrafi tzw kolo siebie zrobic, czyli ugotowac, wyprac, posprzatac, wyprasowac itp, to kaleka zyciowa I niedorozwoj.....bo jak to jest mozliwe, ze dorosly facet nie potrafi podstawowych czynnosci zyciowych. I nie chodzi tu o to, zeby komus mial robic, ale dla siebie, bo jakos trzeba zyc. Wystarczy spojrzec na tzw starych kawalerow lub wdowcow. Przeciez to sa kaleki I ulomy. A potem wielkie zdziwienie, ze zadna ich nie chce. Fakt faktem, zdarza sie, ze I znajdzie sie podobne kobieta, ale nie oklamujmy sie faceci to lenie do szescianu.

Gość gość
ofermy zyciowe

Gość gość
a jeszcze gorsze sa kobiety które biora sobie takich na zycie i oczekuja noszenia na rekach za to ze haruja za dwoje, bo pan i władca koszuli sobie nie wyprasuje. zenada. kobiety, po co wam takie kule u nogi???

Gość gość
Jako 30-letni facet zgadzam sie z autorka. Prawdziwy facet powinien umiec to wszystko robic i chcec to robic. Ja dbam o wlasne mieszkanie, piore gotuje prasuje, okna myje itd I to sie ceni :p

Gość Gosciofka
Tez im sie dziwie. Jak widze takich ulomow, to az sie odechciewa. Rozumiem, ze np nie ma sie talentu do gotowania, ale nie jakies podstawowe potrawy wypadloby umiec przygotowac.....dla siebie. Mozna czegos nie lubic, no ale, zeby nie potrafic. Ja np nie lubie odkurzac, ale robie to regularnie.

Gość gość
tak chłopie, to się ceni:)

Gość Gosciofka
Do llelle......tak polacy to sami bogacze I jeszcze jacy chojni.....ales palnal

Gość gość
Ja popieram autorkę, często ich tak matki rozpieszczają, a jak się kobieta później za takiego nie weźmie i nie pogoni to masakra, też się dziwię kobietom, które są z takimi.

Gość gość
tylko po co jak za parę groszy można zjeść obiad w knajpie :o

Gość Podniecaja mnie
Podnieca mnie w widok faceta przy garach :)

Gość Gosciofka
To ze cos potrafi powinno byc normalnascia, a nie wielkim halooooo, jak niektorym facetom sie wydaje. Przeciez nie pisze, ze ma codziennie gotowac wykwintne dania zajmujace conajmniej 2h

Gość gość
moj mnie czasami rozpiernicza. np. wezmie cos rozrzuci po mieszkaniu i z tekstem ze bo po co sie produkuje moge sama sprzatnac.

Gość Gosciofka
I co, sprzatasz po nim?

Gość ovechkin
Wg mnie to nie jest tak że oni nie potrafią tego zrobić bo czynności które wymieniłaś potrafią 6 latkowie bo np w gotowaniu wystarczy robić dokładnie wg przepisu i masz sprzątanie to też nic skomplikowanego a od prania masz pralkę poprostu takim starym kawalerom nic już się nie chcę bo i tak nikt ich nie opieprzy za bałagan

Gość gość
w zyciu nie sprzatam po nim. caigle jest wojna o pranie. bo wszsytkie brudy wrzuca do pralki lub kosza. wysypuje sie ale pralki nie wstawi mimo ze umie- bo mu tlumaczylam co i jak. a potem pretensje dlaczego nie wypralam jego ubran- bo ma wszystko brudne.

Gość Gosciofka
ales sobie wziela uloma.....wspolczuje. No ale widocznie dobrze ci z tym, a on na tym korzysta

Gość gość
Niestety to prawda

Gość gość
Jestem kobietą i troszkę się z tym nie zgadzam. Ja przymykam oko na to, że mojemu nie wychodzi prasowanie, wypierze sobie raz za czas. A czemu? A dlatego, że wolę by za mnie palił w piecu, rąbał drewno, zrzucał węgiel, zmieniał koło, nosił ciężary i wykonywał remonty. Skoro taki facet jest niedojdą, to kobieta, która nie potrafi zrzucić węgla również, no przecież ogrzewanie to również czynność życiowa, więc trzeba koło siebie to zrobić.

Gość gość
Facet ma dlatego wiecej sily, bo jest stworzany do ciezszych prac. Ale jesc musi I kobieta I mezczyzna, wiec powinien sobie umiec zrobic miche....juz nie bronie tych facetow tak zagorzale, to nie dzieci, ale dorosli ludzie. Wspolczuje palenia w piecu. Ja na szczescie mam centralne

Gość gość
ja mieszkalam w kamienicy. bylo centralne. ja wracalam z pracy o 16 moj o 18. i co. odrazu po pracy po drewno- musialam nieraz poprabac, rozpalic w piecu. nieraz zdarzaylo sie ze wrzucalam wegiel czy drewno do komorki. obiad, male sprzatnie i zajmowalo mi to ok.2 h. mozna wszystko jak sie chce. a ze facet nie chce robic to tylko i wylacznie lenistwo.

Gość gość
wzięłam sobie takiego na męża ćwiczylam,dzieliłam obowiązki,nigdy nie prałam jego skarpetek zapędzałam do sprzatania i do pomocy w przygotowywaniu zapasów na zimę ale często słyszałam;"po co mi żona",kurcze,jak tez pracuję zawodowo jak mm,gotuję,wychowuje dzieci

Gość Zarechotana
No tak.....dla polaczkow zona to sluzba 24h na dobe + ma pracowac, bo inaczej s.u.ka k****a materialistka. M Nic dziwnego ze zadna baba na swiecie nie chce polaka

Gość gość
Racja, a kto by chcial polaczka....hahahaha

Gość gość
Co zrobisz jak mają zespół Downa to są sami.

Gość gość
I niech tak zostanie. Lepiej niech nie marnuja zycia kobietom, bo zycie z takim ulomem, to musi byc dramat

Gość gość
Jestem 29 letnim facetem i wiecie co często mi się zdarza zmywać podłogę na kolanach nago :D To dopiero widok dla kobiet!

Gość szop pracz
do kuchni glupie baby

Gość gość
Buhaha